Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod fikan » 16 bře 2014 15:36

biggles píše:Buď spravedlivý, bylo nás víc co to jaksi podělalo ten pokec na áčku, je to trošku týmová práce :D Já se taky ze začátku tesal s Nerem a servítky si nebral, ale pak jsem si uvědomil, že to nemá cenu, protože spory vysilují a já se chtěl odreagovat a pokecat bez hádek v práci toho mám dost, takže .... Ta degradace fora tam trvá dobře 3- 4 roky a každý většinou přispěl svou troškou. No snad tady se to nezvrtne a jak říkáš admini si to pohlídají doufám taky.

to máš pravdu že si každý přispěl svou trochou, a ani se není čemu divit, jakmile si někdo s někým nerozuměl, tak okamžitě přilítla 225 se svou suitou a začala jejich diskusi korigovat a toho kdo se ozval že ji po tom nic není, tak se hned snažila nějak ponížit, urazit, zesměšnit a nebo jinak vyřadit z pokecu( třeba pomoci Kačky ve Zlíně), a ty se divíš že se víc lidí ozvalo a když už jí a těch jejich prdellízků mělo dost, tak pomalu začali odcházet z pokecu a aukra, hodně uživatelů když ji a její suitu poznalo, tak raději odešlo z pokecu a hodně i odešlo z aukra kvůli ní, když jim třeba začala pomlouvat jejich aukce
fikan

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 15:44

fikan píše:
biggles píše:Buď spravedlivý, bylo nás víc co to jaksi podělalo ten pokec na áčku, je to trošku týmová práce :D Já se taky ze začátku tesal s Nerem a servítky si nebral, ale pak jsem si uvědomil, že to nemá cenu, protože spory vysilují a já se chtěl odreagovat a pokecat bez hádek v práci toho mám dost, takže .... Ta degradace fora tam trvá dobře 3- 4 roky a každý většinou přispěl svou troškou. No snad tady se to nezvrtne a jak říkáš admini si to pohlídají doufám taky.

to máš pravdu že si každý přispěl svou trochou, a ani se není čemu divit, jakmile si někdo s někým nerozuměl, tak okamžitě přilítla 225 se svou suitou a začala jejich diskusi korigovat a toho kdo se ozval že ji po tom nic není, tak se hned snažila nějak ponížit, urazit, zesměšnit a nebo jinak vyřadit z pokecu( třeba pomoci Kačky ve Zlíně), a ty se divíš že se víc lidí ozvalo a když už jí a těch jejich prdellízků mělo dost, tak pomalu začali odcházet z pokecu a aukra, hodně uživatelů když ji a její suitu poznalo, tak raději odešlo z pokecu a hodně i odešlo z aukra kvůli ní, když jim třeba začala pomlouvat jejich aukce

Asi jo já se taky na Hanku naštval, ale vyříkali jsme si to a vycházíme spolu normálně a stejně tak vycházím s Hanesem, Datlem, Pudříkem, Cobrou a jejich hádky mám tak nějak... víš kde :lol:
biggles

Příspěvekod jkmineral » 16 bře 2014 16:40

i když jsem na aukru už od prvopočátku, momentálně tam komunikuji pod desítkami jiných nicků. Rád se se svými skvělými glosami přesunu sem :twisted:
jkmineral

Příspěvekod Jurek » 16 bře 2014 16:48

Ty sám jsi Pudře jedno velké hovno, takže s něma nemusíš nijak šetřit, vždycky budeš sám sobě po ruce. !
Jurek

Příspěvekod karolinka » 16 bře 2014 17:01

Jurku,jurku = to jste si spletl zvěřinec ,nebo zoo ??? :mrgreen:
karolinka

Příspěvekod Labib » 16 bře 2014 20:16

biggles píše:Dobrý Tomas však toto je kecárna, takže tady je pokec o všem i o bolavém koleně, nebo o zombících. Jo áčko je žumpička teď i Milan se naštval a zepsul inženýra i Cobru a to je co říct u něj. Já na diskuzi kašlu na áčku a rozloučil jsem se slušně po těch letech. Mělo to být takové shrnutí no a spoustu lidí to zase nepochopilo a má mě za plačku, ale to já nejsem to určitě víš. Chtěl jsem se rozloučit slušně, nic víc. Tak se měj a těším se na tebe, jinak VPO :D

Jukni sem https://www.facebook.com/pages/Aukro-Sb ... 6831242876 :mrgreen:
Labib

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 20:41

Tome já vím, neboj stále to čtu na áčku ze setrvačnosti, ale na Fejs nechci a s Milanem jsem mluvil před chvílí a taky mě přesvědčoval. No za pár dní jedu k němu a podívám se u něj na to, alespoň mě zdrží u něj dýl. Vždycky vypiju kafe vyhulím tři a mažu domů už je na mně naštvanej a i jeho paňmáma :D Zatím čus jdu do hajan mám před sebou dvě šichty naprd :pivo:
biggles

Příspěvekod Labib » 16 bře 2014 21:11

biggles píše:Tome já vím, neboj stále to čtu na áčku ze setrvačnosti, ale na Fejs nechci a s Milanem jsem mluvil před chvílí a taky mě přesvědčoval. No za pár dní jedu k němu a podívám se u něj na to, alespoň mě zdrží u něj dýl. Vždycky vypiju kafe vyhulím tři a mažu domů už je na mně naštvanej a i jeho paňmáma :D Zatím čus jdu do hajan mám před sebou dvě šichty naprd :pivo:

JJ čuuusssssssssssss určitě čumíš na pána prstenů :D :D :opily:
Labib

Příspěvekod fikan » 16 bře 2014 22:40

Jurek píše:Ty sám jsi Pudře jedno velké hovno, takže s něma nemusíš nijak šetřit, vždycky budeš sám sobě po ruce. !

tady nejste na aukru, proč ho napadáte?
fikan

Příspěvekod Franta » 17 bře 2014 13:21

Ono tady už je také zapudrováno? No potěškoště... :cry:
Franta

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna