biggles píše:Buď spravedlivý, bylo nás víc co to jaksi podělalo ten pokec na áčku, je to trošku týmová práceJá se taky ze začátku tesal s Nerem a servítky si nebral, ale pak jsem si uvědomil, že to nemá cenu, protože spory vysilují a já se chtěl odreagovat a pokecat bez hádek v práci toho mám dost, takže .... Ta degradace fora tam trvá dobře 3- 4 roky a každý většinou přispěl svou troškou. No snad tady se to nezvrtne a jak říkáš admini si to pohlídají doufám taky.
to máš pravdu že si každý přispěl svou trochou, a ani se není čemu divit, jakmile si někdo s někým nerozuměl, tak okamžitě přilítla 225 se svou suitou a začala jejich diskusi korigovat a toho kdo se ozval že ji po tom nic není, tak se hned snažila nějak ponížit, urazit, zesměšnit a nebo jinak vyřadit z pokecu( třeba pomoci Kačky ve Zlíně), a ty se divíš že se víc lidí ozvalo a když už jí a těch jejich prdellízků mělo dost, tak pomalu začali odcházet z pokecu a aukra, hodně uživatelů když ji a její suitu poznalo, tak raději odešlo z pokecu a hodně i odešlo z aukra kvůli ní, když jim třeba začala pomlouvat jejich aukce