Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Rozkecal jsem to na Aukru

Pojďte si povídat...

Re: Rozkecal jsem to na Aukru

Příspěvekod lin09 » 04 črc 2011 15:24

:twisted: AHOJ.TAKY JSEM SE NA AUKRU NEBÁL KRITIZOVAT.A JAK JSEM DOPADL?NEPŘIŠLO MĚ ANI UPOZORNĚNÍ PRO PORUŠENÍ PRAVIDEL A ROVNOU MĚ BLOKLI ÚČTY.TAKŽE FIRMA ŠLA DO HÁJE.NA AUKRU JSEM MĚL TAKÉ NICK-lin09,zorpa59.
lin09

Příspěvekod ladber » 04 črc 2011 16:20

oldaf1 píše:Na aukru jsem vystavil aukci a místo popisu předmětu jsem tam vložil tohle: Upozornění, z důvodu neustálé nefunkčnosti aukra jsem nucen přesunout aukce na AUKTIVA. Aukro není schopné problémy řešit. Registrován jsem pod stejnou přezdívkou jako zde. Rád uvítám zájemce o mé zboží na stránkách AUKTIVY. OLDAF1
Tak jsem zvědavej kdy mi to smáznou. :D :D :D
Ještě to tam je. :lol:
ladber

Příspěvekod MIREK-EDA » 15 srp 2011 21:35

Mno vítajte :-)

taky sem přešel. Doufám že se to rozjede :-)
F**K A***O
SLEDUJTE MOJE AUKCE.
MIREK-EDA

Příspěvekod AVL68 » 16 srp 2011 19:52

MIREK-EDA píše:...Doufám že se to rozjede :-)

Doufat "musíme". Nic jiného nám nezbývá :lol: :namol:
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 16 srp 2011 20:43

DOUFAT NESTAČÍ= napište svým odběratelům a známým =že máte "obchod " na AUKTIVĚ :lol: :drink:
Vratislav16

Příspěvekod CrayXMP » 16 srp 2011 23:08

Vratislav16 píše:DOUFAT NESTAČÍ= napište svým odběratelům a známým =že máte "obchod " na AUKTIVĚ :lol: :drink:

Zkuste to řešit stejným způsobem jako my: V tuto chvíli ke každé expedované zásilce ať již z Aukra či našeho eshopu přikládáme obchodní letáky z tiskárny. Až dostaneme od Auktivy jejich logo vhodné pro tisk offsetem, tak ke každé zásilce automaticky přibyde slevový kupon do našeho eshopu + stejně velká informace o aukcích a možnosti levnějšího nákupu vybraných produktů na Auktiva.cz

+ je to nenucené
+ UŽ KVŮLI slevě na kupon věříme, že lidi ten kousek papíru nezahodí.. :)))

oslovovat lidi emailem - no je to určitě velmi akční, levné atd.. ale občas můžete narazit na nějakého mrzouta, kterému se to moc líbit nebude.. každý má přeci možnost dát třeba jen "symbolickou" slevu 5 kč z poštovného /což se asi tak rovná vystavení na Aukru), pokud si u něj zakoupí zboží na Auktiva..

ale všem držíme palce!
CrayXMP

Příspěvekod StaZuM » 17 srp 2011 15:49

Já jsem to taky rozkecala na Aukru (a taky mi to mazali, ale žádný bubu nebylo) a obeslala kdekoho mailem - byla toho fakt spousta a i trochu otrava jen klikat a posílat maily. A to nejen zákazníkům, ale i prodejcům u kterých jsem třeba sama nakupovala a byla spokojená. Nezbývá než se jim připomínat a čekat. Však ono se to rozjede. Prvních pár prodejů už jsem měla - teda na Zuzkamr, kde mám dětské a teens, tady mám jen pro dospělé (z organizačních důvodů). :drink:

a přesně jak je to popsáno výše, nabízím svým bývalým aukráků při prvním nákupu malou slevu, a na svým e-shopu mám bannery. Ty letáčky jsou dobrej nápad, taky něco zklusím :-)
StaZuM

Příspěvekod AVL68 » 19 srp 2011 19:46

Ve fóru na Aukru se mi stalo, že mně nesmázli celý příspěvek v němž jsem se zmínil o Auktivě, ale jen tu větu, ve které byla Auktiva uvedena. Rovněž jsem se setkal s vytečkováním (aukrem) slova Auktiva.

Nevíte, zda jde o nový přístup? Nebo se tak dříve dělo standardně?
AVL68

Příspěvekod Tigo262 » 22 srp 2011 10:11

Je to standardni pristup - tj. standardne neco smazou a neco ne :-D
Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)›
Tigo262

Příspěvekod takco » 31 říj 2011 18:18

auktiva píše:Odkaz na aukce je v pravem sloupci pod uzivatelskym jmenem. Profily na foru a v aukci jsou prozatim oddeleny

Dělám něco špatně, nebo sem nejdou vkládat jiní smajlové? Ty v nabídce mi připadají většinou trochu retardovaní.... :(
takco

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna