CrayXMP píše:Vratislav16 píše:Takže "šlapete si po štěstí" , těžká Vám pomoc. Mějte se fajn
s tím naprosto nesouhlasím. Vy jste tady toho očividně již prodal docela dost - ale podívejte se na svůj "obor" - sběratelství - to kvete (či kvetlo i na odklepnuto). zkrátka máte raritní business a kdo vás "chce", ten si "vás najde".
Jděte s touto tezí za prodejcem mikrovlnek či MP3 přehrávačů a se zlou se potážete.. jakmile si někdo vybuduje určitou pozici na Aukru (stovky pozitivů a další), tak jen tak kvůli "zlatým očím" auktivy, u níž se opravdu kupující "spotřebního zboží" netrhnou - toho nenechá..
hledejte v tuto chvíli chybu u kupujících! nabídka je tu už docela obstojná, a to že chyba je na straně kupujících nepřipisuji tomu, že "nekupují" - ale oni ani NEKOUKAJI a nedávají do SLEDOVANI! Tzn. že absolutní nezájem z jejich strany.
pořád někdo tady "brečí", že kupující nemají co kupovat, když tu nejsou prodejci.. tak já (a věřím tomu, že celá řada prodejců má obdobný názor):
POKUD budete si pořád nakupovat na Aukru, tak my tady nebudeme vystavovat rok "jen tak" pro srandu králíkům! Stojí nás to dvojnásob času mimo jiné.!
OK chcete příklad, máte ho mít , já jako kupující tu nemám šanci něco koupit, za poslední 3 měsíce jsem koupil 3x HDD 1TB, několik her,Paměti do počítače,náplně do tiskárny,baterii do fotáku,baterii do UPS,folii na lcd fotaku, pouzdro na foták,brašnu na notebook,SD kartu do fotáku. Zde na auktive jsem z tohoto zboží nenašel ani jednu věc kterou bych zde mohl zakoupit, na aukru ano, tamní prodejci vyhrožovali přesunama sem a onam i jinam, ale nakonec sklapli krovky a zde se ani nepokusili vystavit. Nehledě na to, jsem tak 40% koupil nové, protože cena za kterou bych to pořídil na aukru at už nové nebo použité prostě neodpovídala ceně nového z obchodu nebo eshopu.
TAK KDE TADY PODLE VÁS, JE TA NABÍDKA, ABY JSME MY CO KUPUJEME SPOTŘEBNÍ ZBOŽÍ MĚLI CO NAKOUPIT? NENÍ!
Proč, no proto že kromě pár výjimek, každej prodejce z aukra potřebuje kupující okamžitě, jenže tady kupující okamžitě nejsou a nebudou, bud si je prodejci přivedou sebbou, nebo si budou muset trpělivě počkat, až se sem díky široké nabídce začnou kupující taky přesouvat, jako na další server kde mají kromě aukra možnost nakoupit a na to nebudou stačit ani tři měsíce ani rok, to bude na hodně dlouhou dobu, protože tady chybí ta nabídka kterou sem prodejci nechtějí nebo nemohou z různých důvodů dát, ale dokud tu nebude tak tu pro tyto druhy sortimentu nebudou ani kupující.