Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NÁVRH PRO PRODÁVAJÍCÍ NA AUKTIVĚ, hlavně pro přeběhlíky z A

Pojďte si povídat...

Re: NÁVRH PRO PRODÁVAJÍCÍ NA AUKTIVĚ, hlavně pro přeběhlíky z A

Příspěvekod ancovicka-nails » 21 lis 2011 22:54

nějak mi stále uniká co tu řešíte...
prodávám zboží v řádech 10 nebo 15,- korun u aukcí je uvedeno, že vše pošlu v jednom balíčku...po nákupu pošlu kupujícímu vyúčtování, kde má všechny položky a jednu částku dopravného...
mám pocit, že hledáte mouchy tam, kde nejsou
ancovicka-nails

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2011 23:10

ancovicka-nails píše:nějak mi stále uniká co tu řešíte...
prodávám zboží v řádech 10 nebo 15,- korun u aukcí je uvedeno, že vše pošlu v jednom balíčku...po nákupu pošlu kupujícímu vyúčtování, kde má všechny položky a jednu částku dopravného...
mám pocit, že hledáte mouchy tam, kde nejsou

Přesně tak, moje řeč :P :pivo:
gugacka

Příspěvekod AVL68 » 22 lis 2011 21:57

ancovicka-nails píše:nějak mi stále uniká co tu řešíte...

Probírá se tu toto: http://www.auktiva.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=276&start=40. :idea:
AVL68

Příspěvekod CrayXMP » 22 lis 2011 23:09

gugacka píše:
vpdiablo píše:To lze i ted koupí více samostatných aukcí od jednoho prodejce a ten mu to zašle v jednom balíku.

Jenže on se bojí, že to budou kupovat po kouskách a on bude posílat balíky za pár korun to se mu nechce. Prostě buď najednou anebo prdlačka. Dle mě si to kupující umí spočítat a jen málokdo si toho vezme kousek za 5 Kč a dá dopravu třeba 120 Kč. Když kupující bude vědět, že poštovné se mu nenavýší, tak s to v klidu odkliká i ted a nemusí se šíleně něco progamovat. Stačí, že vázne formulář dopravy, který by se opravdu hodil všem prodejcům. Dělá si z toho zbytečně těžkou hlavu.

ano, máte naprostou pravdu. Opravdu máme strach a děsíme se možnosti, že bychom měli posílat denně třeba 20 zásilek, každá zakoupená za 5 kč.. To, že si ty věci v aukcích zlevníme na takto nízké ceny pořád neřeší situaci, kdy si kupující koupí zpravidla pouze jednu, max. dvě položky. Z tohoto ohledu jsme nuceni žel mít řadu věcí vystavenou za vyšší, než reálnou cenu, která by nás uspokojovala v případě "hromadného nákupu" :(
CrayXMP

Příspěvekod webvetesnik » 31 pro 2011 06:31

je fakt,že za tu dobu co si zde delam pruzkum trhu,jsem zatim nenarazil na vic jak jedno přihození...
Aukce v sekcích jako sběratelství jsem byl zvyklý vystavovat za co nejnižší Vyvolávací
cenu,protože jsem mohl počítat,že zájemců bude víc a cílová částka nakonec dosáhne k mé představě.tady to zatim bude jinak
webvetesnik

Příspěvekod Vratislav16 » 31 pro 2011 13:30

Zdravím= jiné bojiště : jiná strategie . Ale vážně = dle příhozů v průběhu aukce se nemůžete orientovat. Mnozí mají aukce ve sledování a přihazují v poslední minutě. Toto již nevidíte. Mějte se fajn. Chce to zde "makačku", já hodnocení =339 "nasbíral"
za 1,5 roku. Při určité strategii :lol: :lol: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod amadeus » 29 led 2012 13:50

Dnes jsem procházela sekcí DVD filmy a musím dát bigglesovi za pravdu. Za ty prachy, za které jsou tam nabízeny, to těžko někdo koupí. Škoda, já sama bych zájem měla asi o 12 DVD z celé nabídky. Ale zaplatit takovou cenu + poštovné, to by mě jedno použité DVD přišlo v nejlevnějším případě na 85,- Kč. A to podotýkám, že poštovné není nikterak přemrštěné.
amadeus

Příspěvekod AVL68 » 29 led 2012 15:05

amadeus: Není-li na aukci příhoz, zkuste prodejci navrhnou svou cenu. Je-li rozumný, tak zareaguje a domluvíte se (upraví aukci na vaši cenu). Pokud ne, má smůlu. Koupíte jinde. ;) :D
AVL68

Příspěvekod jkmineral » 30 led 2012 20:40

webvetešník: pravda,většinou jen jedno přihození. Ale ani na aukru není situace poslední dobou mnohdy jiná, pokud chceš za předmět reálnou cenu. Od korunky pár hošnaů na běžné zboží nalákáš, ale jen po určitou hranici.Proto to neřeším a dávám většinou Kup teď, funguje to.
jkmineral

Příspěvekod amadeus » 01 úno 2012 14:17

AVL68: Přesně to jsem udělala, ale dosud mi nikdo neodpověděl. Šla jsem tedy na čumendu na Aukro a stejný prodejce, pouze s nepatrně pozměněným nickem (soudím podle shodného bydliště), prodává za tutéž cenu.
amadeus

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna