AVL68 píše:LiborH, svat.petr a mnozí další jsou se současnou Auktivou spokojení. Když jim vyhovuje, tak proč ne. Jenže, je tato množina (jak je asi velká?) spokojených uživatelů dostatečným důvodem, aby Auktiva usnula na vavřínech? Podle mnohých ano. Vždyť když něco dobře funguje, tak proč do toho vrtat, že?

Admini mě zřejmě odpoví něco ve smyslu: neustrnuli jsme, vývoj stále pokračuje. Což o to, klidně to může být pravda.
Ovšem, výsledek je kde?
Já spokojen nejsem. Vím, že by zdejší aukční server mohl být lepší, o mnoho lepší než je teď! Mrzí mě, když vidím, jak Auktiva neumí/ nemá na to/ není to její prioritou (nehodící se škrkněte

) podchytit velké množství nespokojenců, které Aukro svou přeměnou v eshop i svou arogancí "generuje".
Když se mě zeptáte, proč tady vlastně jsem, odpovím:
Protože už nemám kam jinam jít! Chtěl bych ale odpovídat: Jsem tu, protože jeto tu perfektní. DOČKÁM SE toho?
Po ročním čekání se mé nadšení z Auktivy mění ve skepsi...
Zdravím,pane AVL68
to je přesně to - viz výše příspěvek AVL68 - ,proč se nezůčastňuji diskuzí a pokud ano,tak jen vyjímečně,pokud mě o to někdo z přátel požádá,což je i tento případ.Nemám rád tyto diskuze,kde většina diskutujících jen nadává,stěžuje si,ostatní ůčastníky diskuze napadá,diskutujícím stále něco vadí,jsou naprosto nespokojení,někteří i znechucení a tak bych mohl dál pokračovat.
Vážení , - provozovatel Auktivy tady zprovoznil perfektně fungující aukční stránky a tím převážně sběratelům,ale i ostatním nabídl vystavit vše co chtějí prodat a to zadarmo.nechtěl bych počítat hodiny úsilí které tomu musel a předpokládám né sám - věnovat,aby auktiva měla dnešní vysokou úroveň.Před dvěma lety,když jsem se o auktivě dozvěděl o kamaráda sběratele,tak tehdy zde bylo vystaveno pouze několik set aukcí a dnes po dvou letech je v nabídce přes 180 000 aukcí a to v době,kdy konkurence Aukro strácí prodejce a Odklepnuto v podstatě zaniká.
Pokud si v diskuzi stále někdo stěžuje,jak je to tady špatné a co by chtělo zase vylepšit,změnit,uprvit,zrušit, atd.Ať si dotyčný laskavě skusí vybudovat něco podobného sám a pak ať mudruje a poučuje.
Závěrem pouze dovětek - majitele a provozovatele Auktivy neznám,ale vážím si toho,co pro nás sběratele vybudováním a zprovozněním Auktivy udělal.
tak se tady mějte a pane AVL68 - nic ve zlém - LiborH