Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Že to tu ale žije, co..?

Pojďte si povídat...

Re: Že to tu ale žije, co..?

Příspěvekod Vratislav16 » 01 lis 2012 22:57

No a já mohu za to, že admini Vám nevyhoví ??????????
Vratislav16

Příspěvekod CrayXMP » 01 lis 2012 23:04

Vratislav16 píše:No a já mohu za to, že admini Vám nevyhoví ??????????

pochopitelně, že nemůžete. Ale já jsem také ani jednou vám toto nevyčítal (nečinnost/neschopnost/nezájem atd..adminů).. Já jsem vám pouze vyčetl vaše chování, kdy na jednu stranu se oboříte na AVL, ať dá nějaké návrhy - a když kdokoliv jiný nějaké dá (nebo si na něco jiného stěžuje), tak ho sežehnete svou "nezlomnou sebedůvěrou, jak vy jste skvělý, báječný a všichni ostatní jsou pouze povl, protože jsou neschopni obchodovat".
CrayXMP

Příspěvekod CrayXMP » 02 lis 2012 00:21

no ale uznejte všichni (diskutující).. zase konečně možnost pořádně DISKUTOVAT, což? Za jeden jediný den nové vlákno a hned 21 příspěvků.. v předchozím týdnu uplynulo i 5 dní bez JEDINEHO PRISPEVKU do nějakého vlákna..

:D :D
CrayXMP

Příspěvekod AVL68 » 02 lis 2012 08:26

Krylias píše:...Ja som to tu už písal.Tu bol ešte v marci (březnu) na hlavnej stránke vianočný stromček či snehuliaci ...

Drobnost, ze které lze krásně vyčíst, jak je to se vztahem adminů (či majitele) k Auktivě. Auktiva je zřejmě koníčkem, zálibou, co vyplňuje nudné večery... :D
AVL68

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 02 lis 2012 11:40

Vsak co jineho taky zbyva nez pokecat, ze ... 8-)
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod LiborH » 02 lis 2012 13:15

AVL68 píše:LiborH, svat.petr a mnozí další jsou se současnou Auktivou spokojení. Když jim vyhovuje, tak proč ne. Jenže, je tato množina (jak je asi velká?) spokojených uživatelů dostatečným důvodem, aby Auktiva usnula na vavřínech? Podle mnohých ano. Vždyť když něco dobře funguje, tak proč do toho vrtat, že? :twisted: :twisted:

Admini mě zřejmě odpoví něco ve smyslu: neustrnuli jsme, vývoj stále pokračuje. Což o to, klidně to může být pravda. Ovšem, výsledek je kde? :?:

Já spokojen nejsem. Vím, že by zdejší aukční server mohl být lepší, o mnoho lepší než je teď! Mrzí mě, když vidím, jak Auktiva neumí/ nemá na to/ není to její prioritou (nehodící se škrkněte ;) ) podchytit velké množství nespokojenců, které Aukro svou přeměnou v eshop i svou arogancí "generuje".

Když se mě zeptáte, proč tady vlastně jsem, odpovím: Protože už nemám kam jinam jít! Chtěl bych ale odpovídat: Jsem tu, protože jeto tu perfektní. DOČKÁM SE toho?

Po ročním čekání se mé nadšení z Auktivy mění ve skepsi...

Zdravím,pane AVL68

to je přesně to - viz výše příspěvek AVL68 - ,proč se nezůčastňuji diskuzí a pokud ano,tak jen vyjímečně,pokud mě o to někdo z přátel požádá,což je i tento případ.Nemám rád tyto diskuze,kde většina diskutujících jen nadává,stěžuje si,ostatní ůčastníky diskuze napadá,diskutujícím stále něco vadí,jsou naprosto nespokojení,někteří i znechucení a tak bych mohl dál pokračovat.
Vážení , - provozovatel Auktivy tady zprovoznil perfektně fungující aukční stránky a tím převážně sběratelům,ale i ostatním nabídl vystavit vše co chtějí prodat a to zadarmo.nechtěl bych počítat hodiny úsilí které tomu musel a předpokládám né sám - věnovat,aby auktiva měla dnešní vysokou úroveň.Před dvěma lety,když jsem se o auktivě dozvěděl o kamaráda sběratele,tak tehdy zde bylo vystaveno pouze několik set aukcí a dnes po dvou letech je v nabídce přes 180 000 aukcí a to v době,kdy konkurence Aukro strácí prodejce a Odklepnuto v podstatě zaniká.
Pokud si v diskuzi stále někdo stěžuje,jak je to tady špatné a co by chtělo zase vylepšit,změnit,uprvit,zrušit, atd.Ať si dotyčný laskavě skusí vybudovat něco podobného sám a pak ať mudruje a poučuje.

Závěrem pouze dovětek - majitele a provozovatele Auktivy neznám,ale vážím si toho,co pro nás sběratele vybudováním a zprovozněním Auktivy udělal.
tak se tady mějte a pane AVL68 - nic ve zlém - LiborH
LiborH

Příspěvekod CrayXMP » 02 lis 2012 17:01

Nic ve zlém, LiborH, ale vy si snad naivně myslíte, že provozoval Auktivy je nějaký neskutečný altruistický dobrodinec, který to vše dělá zadarmo pro blaho vystavujících a nic za to nečeká?? :D

Vy jste fakt neskutečný naivka. To, že je systém stále zadarmo (a dost možná i vždy bude, až tu bude půl milonu aukcí), neznamená, že od toho Auktiva nic nečeká. Pochopitelně, že čeká! Někdo musí přeci platit účty za servery, za elektřinu, za datová úložiště, konektivitu do internetu apod! Nemluvě o zálohách a nákladech na další programování. Jsou různé možnosti, jak tyto náklady pokrýt, ať již placenými službami či třeba prodejem reklamy nebo třeba skvělým exitem a prodejem celého portálu nějakému jinému zájemci.

a) auktiva peníze nevydělává z provizí aukcí ani nechce do budoucna
b) nějak jsem si nevšiml masivní reklamy na tomto serveru, která by vše zaplatila.. - vy snad ano?
c) takže se jako nejvíce realistický jeví postupný a dlouhodobý plán to vše sponzorovat z vlastních zdrojů a až to bude fakt OBRI PORTAL, tak to prodat za pár mega, nebo rovnou desítek mega a pak se budou dít věci! - nový majitel samozřejmě bude potřebovat peníze zpátky, takže něco bude muset zpoplatnit.

Ale to nejzásadnější na bodu C je to, že jen díky prodejcům, co sem budou cpát své aukce, tak provozoval auktivy bude mít vůbec co prodávat! Naprogramovat nějaký aukční systém dneska umí každý - něco to stojí, ale je to jen otázka peněz. Ale úspěšný aukční systém nedělá software, ale nabídky a poptávky. takže jsou to jen prodejci, díky nimž auktiva nakonec zbohatne a tedy mají setsakra právo si stěžovat a požadovat vylepšení!!!
CrayXMP

Příspěvekod LiborH » 02 lis 2012 18:46

CrayXMP píše:Nic ve zlém, LiborH, ale vy si snad naivně myslíte, že provozoval Auktivy je nějaký neskutečný altruistický dobrodinec, který to vše dělá zadarmo pro blaho vystavujících a nic za to nečeká?? :D

Vy jste fakt neskutečný naivka. To, že je systém stále zadarmo (a dost možná i vždy bude, až tu bude půl milonu aukcí), neznamená, že od toho Auktiva nic nečeká. Pochopitelně, že čeká! Někdo musí přeci platit účty za servery, za elektřinu, za datová úložiště, konektivitu do internetu apod! Nemluvě o zálohách a nákladech na další programování. Jsou různé možnosti, jak tyto náklady pokrýt, ať již placenými službami či třeba prodejem reklamy nebo třeba skvělým exitem a prodejem celého portálu nějakému jinému zájemci.

a) auktiva peníze nevydělává z provizí aukcí ani nechce do budoucna
b) nějak jsem si nevšiml masivní reklamy na tomto serveru, která by vše zaplatila.. - vy snad ano?
c) takže se jako nejvíce realistický jeví postupný a dlouhodobý plán to vše sponzorovat z vlastních zdrojů a až to bude fakt OBRI PORTAL, tak to prodat za pár mega, nebo rovnou desítek mega a pak se budou dít věci! - nový majitel samozřejmě bude potřebovat peníze zpátky, takže něco bude muset zpoplatnit.

Ale to nejzásadnější na bodu C je to, že jen díky prodejcům, co sem budou cpát své aukce, tak provozoval auktivy bude mít vůbec co prodávat! Naprogramovat nějaký aukční systém dneska umí každý - něco to stojí, ale je to jen otázka peněz. Ale úspěšný aukční systém nedělá software, ale nabídky a poptávky. takže jsou to jen prodejci, díky nimž auktiva nakonec zbohatne a tedy mají setsakra právo si stěžovat a požadovat vylepšení!!!

Zdavím pane cray XMP

můžete klidně psát i metrovými písmeny a nazývat mě naivkou a nezměníte nic na tom,že nám všem umáňuje Auktiva vystavovat a prodávat věci zadarmo,na rozdíl od aukra a Odklepnuta.jaký má záměr majitel auktivy do budoucna neřeším,na rozdíl od vás,protože se mě to netýká a nemám do toho co mluvit,tak jako ani vy ne.Je to strategie majitele a provozovatele tak to nechejme na něm co bude.
Nemyslím si to co Vy cituji " že Naprogramovat nějaký aukční systém dneska umí každý " to teda neumí,protože už by tu bylo těch servrů daleko více než jen tři a to ještě Odklep pomalu doklepává.
Pokud vám to tady tak všechno vadí a nejste spokojen,nechápu,proč nejdete někam jinam ??? - že by nebylo kam ??? no tak si udělejte svoje aukční stránky,když to není žádný problém,třeba se pak někdo k vám se svými aukcemi přestěhuje.... ale já to nebudu,jsem tady spokojen.

Tak se mějte a nic ve zlém LiborH :D
LiborH

Příspěvekod Krylias » 02 lis 2012 21:16

LiborH píše:Tak se mějte a nic ve zlém LiborH :D

Takisto nic ve zlém milý LiborH,ale mne sa zdá a pripadá mi to,že tu Auktiva funguje len pre 16 predajcov,ktorí tu vystavujú Non-Stop po 10.000 aukcií.Obrazně řečeno a de facto aj reálne.
To je teda skutočne velikánsky úspech - Bravó :roll:
Aukro možno stráca nejaké zanedbateľné % predajcov,ale aukcie tam stále pribúdajú.
A-A-A vo tom to je.(Pitkin)
---
Tých nespokojných ľudí z Aukra skrátka nedokáže Auktiva sem pritiahnúť.A to je pre všetkých najväčší záujem a priorita.
Terajšia Auktiva potrebuje skutočne sľúbené zmeny - inak si tu môže tých 16 predajcov predávať pivné etikety navzájom.
Ak je toto cieľ Auktivy tak teda samotnej Auktive skutočne nezávidím ...
Krylias

Příspěvekod AVL68 » 02 lis 2012 22:27

LiborH píše:...Zdravím,pane AVL68

to je přesně to - viz výše příspěvek AVL68 - ,proč se nezůčastňuji diskuzí a pokud ano,tak jen vyjímečně,pokud mě o to někdo z přátel požádá,což je i tento případ.Nemám rád tyto diskuze,kde většina diskutujících jen nadává,stěžuje si,ostatní ůčastníky diskuze napadá,diskutujícím stále něco vadí,jsou naprosto nespokojení,někteří i znechucení a tak bych mohl dál pokračovat...

Milý pane LiboreH.
Máte pravdu. Diskutovat s někým, kdo kritiku považuje za útok a ne podnět k zamyšlení, kdo hází všechny odpůrce do jednoho pytle s názvem škůdce, a kdo je k argumentům protistrany absolutně hluchý, je zbytečné.

Já s Auktivou spokojený nejsem, Vy ano. Já mám nějaký názor, Vy máte zase ten svůj. Proč jsem ale JÁ TEN ŠPATNÝ? :?:
AVL68

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna