Vážení, neminím dále zde diskutovat o aukru + řešit tamní problémy.TADY JE AUKTIVA A NE aukro!!!!. A vím, že na AUKRU je problémů více než zde na AUKTIVE. NEVÍM JESTLI jste byli i mezi těma na aukru, co třebas jste měli najednou zveřejněny aukce 2x a byly prodány a pak jste nasráni toto zjistili, když jste zboží vychystávali a museli se omlouvat kupcům. Na odklepnuto,( jež zkrachovalo pro aroganci majitele) za zmínku o jiném aukčním portálu jsme byli majitelem "odstaveni". Zde auktiva trpí diskusi o aukru.Řešme zde auktivu a ne aukro == to ale diskusi zrušilo.
Takže takto= já také kdysi začínal na aukru a mám tam cca 812 bodů hodnocení. Jsem již v důchodovém věku a tak ať se rozčilují druzí ,ale oni druzí se nechávají unášet proudem, neb zjišťují , že ta diskuse je o něčem a o ničem a tak raděj drží !hubu" . Mějte se fajn , nemám zase tolik času ,abych zde pořád diskutoval
Ja raděj zde od počátku pomáhám mimo přímo adminům vylepšovat portal auktivu== Musíme si přiznat, že v česku jsou na určité urovni jen a jen diskutované aukro a nediskutovaná auktiva. Nic jiného zde bohužel nemáme na úrovni.
Proto to takto berme. Před 2 roky zkrachoval auktion.cz ( majitel měl velké oči....)+ Ikup == skončil také . Budme rádi, že auktiva funguje,jak funguje .Kdo se neumí přizpůsobit, tak ať spustí dalšího konkurenta, když myslí, že je to jednoduché
PŘEJI PŘÍJEMNÉ VÁNOCE A KONEC ROKU
uživatel tohoto společenství z BESKYD