Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Rozkecal jsem to na Aukru

Pojďte si povídat...

Re: Rozkecal jsem to na Aukru

Příspěvekod Jirka_VW » 03 lis 2011 21:51

Teď je to asi lepší... Na Aukru je vlákno s názvem registroval jsem se na Aktivě nebo tak nějak. Další se jmenuje třeba Tak kam půjdem. Už se tam o tom píše naprosto veřejně. Zatím to nikdo nemaže a příspěvků je dost. Dost lidí se registruje tady i jinde.
Nasranost lidí na Aukro roste do obřích rozměrů.
Jirka_VW

Příspěvekod ancovicka-nails » 04 lis 2011 09:15

bylo by zajímavé, dozvědět se, kolik nových uživatelů od toho 27.10. přešlo a kolik jich začalo vystavovat zboží
rubrika uživatelé zmizela, tak to není tak na očích, ale je vidět, že i ti co jsou tu registrovaní od léta, konečně taky začli něcco dělat
hlavně by si měli uvědomit, že to co neprodali na aukru, tak s tím tady taky díru do světa neudělají, někde jsem četla hlášku - mám tam nějakou veteš, tak jí nafotím... :D
ancovicka-nails

Příspěvekod vpdiablo » 04 lis 2011 15:22

takco píše:
auktiva píše:Odkaz na aukce je v pravem sloupci pod uzivatelskym jmenem. Profily na foru a v aukci jsou prozatim oddeleny

Dělám něco špatně, nebo sem nejdou vkládat jiní smajlové? Ty v nabídce mi připadají většinou trochu retardovaní.... :(

Obrázek Obrázek
Obrázek
Takže nad tím okenkem do ktereho pišete text mate několik tlačítek a na jednom z nich je napsano ... "Img" nakopirujete si do schránky odkaz na smajlika (obrazek který chcete vložit), a pak zmáčknete tlačitko Img a mezi zapsane tagy vložíte odkaz. To je vše.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 04 lis 2011 19:47

No tak jsem vymaloval par vlaken několika spíše více jak deset bannery na auktivu, a už by tu měli být další uživatelé navíc dle reakcí , níže pro ty kdo se chtějí připojit obrázek s odkazem ...
Obrázek
http://static.iqsys.biz/prevs/auctions/auktiva.gif
vpdiablo

Příspěvekod ancovicka-nails » 04 lis 2011 20:31

vpdiablo píše:No tak jsem vymaloval par vlaken několika spíše více jak deset bannery na auktivu, a už by tu měli být další uživatelé navíc dle reakcí , níže pro ty kdo se chtějí připojit obrázek s odkazem ...
Obrázek

jo to jsem viděla, jsem zvědavá jak dlouho to tam nechají :lol:
ancovicka-nails

Příspěvekod Karoka08 » 06 lis 2011 13:17

vpdiablo píše:No tak jsem vymaloval par vlaken několika spíše více jak deset bannery na auktivu, a už by tu měli být další uživatelé navíc dle reakcí , níže pro ty kdo se chtějí připojit obrázek s odkazem ...
Obrázek
Obrázek
Karoka08

Příspěvekod Momina » 06 lis 2011 14:17

Mně tam rovnou znemožnili na fóru psát a došel mi email, že technické to řeší. A Ti mi napsali, že chyba je ve mně :) Divné , tolik roků tam píšu sleduju a najednou po kritice je chyba u mně ? :lol:
Momina

Příspěvekod cardas51 » 06 lis 2011 22:30

biggles píše:Vystavil jsem aukci a uvidím :D Díky za odpověď... Jinak zatím na tu mou hlášku nikdo neodpověděl, asi mají všichni strach, že je Aukro sejme :D Jediný kdo tam se mnou tlachá je můj věrný druh z Aukra LABIB, ten má pro strach uděláno :D Já říkám jednu věc, když je zítra ta stávka, tak proč ne i na AUKRU no néééé :lol:

Tak já čekám zítra na aukru přinejméně bubu mejly nebo blokaci :lol: za nahánění na Auktivu :lol:
cardas51

Příspěvekod vpdiablo » 07 lis 2011 15:14

cardas51 píše:
biggles píše:Vystavil jsem aukci a uvidím :D Díky za odpověď... Jinak zatím na tu mou hlášku nikdo neodpověděl, asi mají všichni strach, že je Aukro sejme :D Jediný kdo tam se mnou tlachá je můj věrný druh z Aukra LABIB, ten má pro strach uděláno :D Já říkám jednu věc, když je zítra ta stávka, tak proč ne i na AUKRU no néééé :lol:

Tak já čekám zítra na aukru přinejméně bubu mejly nebo blokaci :lol: za nahánění na Auktivu :lol:

No tak už je to tady, přes 36 smazaných příspěvků (ani nevím zda jsou všechny nebo jim nějaký utek a samozřejmě blokace přispívání do fora, takže se tam asi dlouho neukážu. No co alespoň budu mít víc času na jiné věci. :lol:
Když si myslí že si tim pomohli chudáčci.
vpdiablo

Příspěvekod cardas51 » 07 lis 2011 22:16

vpdiablo píše:
cardas51 píše:

No tak už je to tady, přes 36 smazaných příspěvků (ani nevím zda jsou všechny nebo jim nějaký utek a samozřejmě blokace přispívání do fora, takže se tam asi dlouho neukážu. No co alespoň budu mít víc času na jiné věci. :lol:
Když si myslí že si tim pomohli chudáčci.

No jo voni jak to dneska ve foru všechno po víkendu mazali , tak jim nešel servr, nešlo se přihlásit ani forum nešlo , no prostě boom, muse asi zuřit :mrgreen:
dostala jsem několik bubu mejlů :D
cardas51

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna