od ancovicka-nails » 17 zář 2011 08:43
já jim kdysi platila i 16 tisíc měsíčně....
no nikdo mi nevymluví, že prodat tam za 30 tisíc a zaplatit jim 5-6 tisíc na poplatcích je sebevražda...spousta lidí tam melduje, že tady neprodají...no když budou furt vystavovat tam......tak tam i lidi budou chodit....mě nezajímá obrat, ale výdělek, je sice hezké, že tam prodám víc než zde, ale pokud tím budu dělat jen charitu zlínu, zaplatím daně z obratu, tak je to o ničem...přijde mi jako by spousta lidí přestala umět počítat....všichni aukráci meldujou o prodeji, ale kolik potom zbyde z toho prodeje pro ně...to mohu sedět, chytat lelky a vyjde to na stejno
no a aukro+, to už je úplná sebevražda, prodejce se jim tam musí zavázat k obratu, cenám a poštovnému a oni mu za to dají ikonku-jinak ze strany aukra žádný závazek jen liché sliby, žádné konkrétní nabídky, žádné kompenzace pokud jim to nebude fungovat
celé aukro+, je jen e-shop aukra, kde nebudou mít ve zlíně žádné skladové zásoby, žádné zaměstnance a jen budou kasírovat své otroky, no moc by mě zajímalo, koli sebevrahů jim to podepsalo