Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod ancovicka-nails » 16 zář 2011 21:29

jen houšť, čím víc nás tu bude, čím víc lidí budete informovat, že prodáváte na auktivě, bude dávat odkazy na svůj facebook apod.,tím dřív se to tu rozjedete a na aukru si můžou vymýšlet pitominy sami pro sebe...pokud firma nerespektuje přání svých zákazníků, je to začátek konce....
ancovicka-nails

Příspěvekod ryvafishing » 17 zář 2011 05:33

Zdravím to co dělá poslední dobou Aukro SuperProdejcům je něco neskutečného ,asi jim klesají tržby tak nabízí super prodejcům nesmyslné smlouvy ,kde by měli prostě podepsat smlouvu že zajistí min.20 000 v obratu ,nesmí být s cenama hůř než aby byli na první straně v heurece .a diktujou si podmínky prodeje ,,Docela zajímavé čtení (hodně mě to nasralo a taky pobavilo ,s aukrem končím a začínám stahovat zboží a přesouvám sem ,protože dobročinný ústav nejsem za to že jsem 14 dní neprodal na aukru ani šroubek jsem nalyfroval min.500 za vystavení prodeje ,navrhoval jsem jim vystavení klidně 2000 položek ale za vystavení si nevezmou ani korunu (napsali mi že bych zahltil server )bohužel jsou tak nenažraní že potřebujou prašule za vystavení ještě provizi -jak by jim nestačila provize
a ročně jsem tam nechal tak 80 000,-jenom na provizi ,chtělo by to nějakou reklamu aby tu lidi začli více chodit.
ryvafishing

Příspěvekod ancovicka-nails » 17 zář 2011 08:43

já jim kdysi platila i 16 tisíc měsíčně....
no nikdo mi nevymluví, že prodat tam za 30 tisíc a zaplatit jim 5-6 tisíc na poplatcích je sebevražda...spousta lidí tam melduje, že tady neprodají...no když budou furt vystavovat tam......tak tam i lidi budou chodit....mě nezajímá obrat, ale výdělek, je sice hezké, že tam prodám víc než zde, ale pokud tím budu dělat jen charitu zlínu, zaplatím daně z obratu, tak je to o ničem...přijde mi jako by spousta lidí přestala umět počítat....všichni aukráci meldujou o prodeji, ale kolik potom zbyde z toho prodeje pro ně...to mohu sedět, chytat lelky a vyjde to na stejno
no a aukro+, to už je úplná sebevražda, prodejce se jim tam musí zavázat k obratu, cenám a poštovnému a oni mu za to dají ikonku-jinak ze strany aukra žádný závazek jen liché sliby, žádné konkrétní nabídky, žádné kompenzace pokud jim to nebude fungovat
celé aukro+, je jen e-shop aukra, kde nebudou mít ve zlíně žádné skladové zásoby, žádné zaměstnance a jen budou kasírovat své otroky, no moc by mě zajímalo, koli sebevrahů jim to podepsalo
ancovicka-nails

Příspěvekod Vratislav16 » 17 zář 2011 15:11

Teda =ancovicka to lépe napsat nemohla.Totiž lidé neumí počítat. Dopoledne jsme byli v obchodě= měli tam sadu talířů=hluboké,plytké+desrtní(t.j 18ks) za = 599,-Kč. Samostatně prodávali také: hluboký ,plytký á 49,-,desertní á29,-Kč(takže=
(49+49+29)x6=127x6=762,-Kč(samostatně prodejné) - 599(sada)= 163,-Kč .Takže sada je o 163,-Kč levnější ,než samostatně prodávany. A zde jsme u problému, že někdo spoléhá na to, že mnozí lidé neumí počítat.No a mnozí lidé brali ty samostatně prodávané ! ! A mysleli, jak levně nakupujou a ono to je opačně ! Takže toto berte, jako příklad ze života..... na zasmání :lol:
Vratislav16

Příspěvekod ciman87 » 17 zář 2011 16:08

Zdravím všechny, tak jsem koukala po internetu a narazila na tento portál.. 3 roky jsem pobívala na aukru - cca 500 pozitivů, žádný negativ.. a přesto ejhle - aukro mě odstavilo účet, neposlalo mejl o tomto faktu. Marně tam píšu, kde je problém.. Je to arogantní jednání, svině jedny.. Co jsem se dočetla, tak chtějí do 24hod zaslat kopii OP a zaslat na mejl, se asi po... A ty poplatky!! Jsem znechucená a připravená šířit tento aukční portál, jelikož jak se koukám, jede na 100%. S nima již nechci nic mít společného
ciman87

Příspěvekod Geiss » 17 zář 2011 19:41

Tak se také hlásím... :) Aukro začíná nějak odpadat... :(
Geiss

Příspěvekod ancovicka-nails » 17 zář 2011 19:48

tak vítejte, at je nás tu co nejvíc, chce to informovat i ostatní
ancovicka-nails

Příspěvekod Palbro » 20 zář 2011 11:04

Ahojky, zdravím. Na Aukru jsem od roku 2004. Myslím že jsem jim tehdy docela pomohl rozběhnout kategorii motocyklů. Také jsem tam tehdy navrhl kategorii Podnikání, průmysl. Nářadí a stroje se do té doby prodávaly v Dům a zahrada. Myslím, že Podnikání je velmi úspěšná kategorie. Na Aukru to bývalo kdysi dobré, i dnes je to zatím nejvhodnější místo pro prodej v aukci. Já jim ale přeji, aby měli konečně na trhu pořádnou konkurenci. Kdysi se o to začalo snažit i Odklepnuto a neuspělo. Nyní je jistá naděje od Auktivy.
Mezi tyto chyby Odklepu patřilo i to, že neměli předem vypracovaný ekonomický "farplán", tedy začali zpoplatňovat vystavení a brát provize až byli nad finančním dnem. Tehdy dost drsně zpoplatněné Aukro "vymetlo" prodejce bezcenných ležáku a sběratele levných předmětů jako jsou pivní tácky, kinder figurka atd. Následkem toho se odpadlíci přestěhovali na Odklepnuto, přetížili server obrovským množstvím aukcí ale nepřinesli žádný zisk.
Navíc, majitel a provozovatel tam zavedl nezvyklý klouzavý konec aukcí což mnohdy naštvalo některé kupující včetně mne.

Takže doufám, že Auktiva nebude opakovat chyby Odklepnuta a jednou dospěje na skutečnou konkurenci Aukra.
Hledáš li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže...
Palbro

Příspěvekod Vratislav16 » 20 zář 2011 13:55

palbro = to jste teda napsal dobře :lol: :!: Takže se pokuste nastinit zde adminům své návrhy a představy. :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod martula1111 » 23 zář 2011 14:47

Je tu hodně nicků známých z aukra.Zadávám nové aukce a hodlám vydržet :D
martula1111

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna