Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

PRODEJCI, KDEPAK JSTE?

Pojďte si povídat...

Re: PRODEJCI, KDEPAK JSTE?

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2011 21:28

zanna72 píše:Tak dik.A u toho cclinera nenašla odkaz na instalaci,je pravda že svůj pc neudržuji :oops:

To znám, kovářova kobyla no :D Ale jak jinak se naučit symptomy než na svym že jo? :D

Po tom cleaneru můžete použít klidně i revo uninstaller, je tam taky mininávod. A nakonec defragmentaci. A klidně to nechte projet MBAMem na viry, jestli se Vám tam něco neschovává. A máte do rána co dělat :D ;)
gugacka

Příspěvekod zanna72 » 21 lis 2011 21:34

gugacka píše:
zanna72 píše:Tak dik.A u toho cclinera nenašla odkaz na instalaci,je pravda že svůj pc neudržuji :oops:

To znám, kovářova kobyla no :D Ale jak jinak se naučit symptomy než na svym že jo? :D

Po tom cleaneru můžete použít klidně i revo uninstaller, je tam taky mininávod. A nakonec defragmentaci. A klidně to nechte projet MBAMem na viry, jestli se Vám tam něco neschovává. A máte do rána co dělat :D ;)

Tak defragmentaci delam,Antivir mam AVG ted nedavno kupovala,ale nevim co to je revo installer? :opily:
zanna72

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2011 21:38

zanna72 píše:Tak defragmentaci delam,Antivir mam AVG ted nedavno kupovala,ale nevim co to je revo installer?

Revo tady

AVG není zrovna nejlepší volba, ale to je věc názoru. Když už za peníze, tak Eset SS.... ale tím si hlavu asi nezatěžujte.

Ten MBAM je jednorázový sken, nemá štít. Jakýkoliv antivir není neprůstřelný a je dobré pc jednou začas nechat projet jednorázově. Těch programů je víc, ale MBAM je můj oblíbený.
gugacka

Příspěvekod ancovicka-nails » 21 lis 2011 22:58

gugacka píše:
zanna72 píše:Tak defragmentaci delam,Antivir mam AVG ted nedavno kupovala,ale nevim co to je revo installer?

Revo tady

AVG není zrovna nejlepší volba, ale to je věc názoru. Když už za peníze, tak Eset SS.... ale tím si hlavu asi nezatěžujte.

Ten MBAM je jednorázový sken, nemá štít. Jakýkoliv antivir není neprůstřelný a je dobré pc jednou začas nechat projet jednorázově. Těch programů je víc, ale MBAM je můj oblíbený.

moc se v tom nevyznám, poradtemi nějaký zadarmo a co mluví česky... jestli vůbec něco takového
ancovicka-nails

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2011 23:08

všechny tyhle programy mluví česky a v základu jsou zdarma :?:
gugacka

Příspěvekod ancovicka-nails » 21 lis 2011 23:50

gugacka píše:všechny tyhle programy mluví česky a v základu jsou zdarma :?:

díky za radu, dřív jsem měla avg, to nějak skončilo, tak jsem odněkud natáhla nějaký antivirák zdarma, ale mluví to anglicky, napíš mi to, že riskuju a další krok je, že mi to začne nabízet něco co si mám zaplatit a ještě anglicky :lol:
ancovicka-nails

Příspěvekod gugacka » 21 lis 2011 23:58

jak se ten antivirák jmenuje?
gugacka

Příspěvekod gugacka » 22 lis 2011 00:02

a už jsem se trošku zorientoval, já už se bavim o jiném pc :D
gugacka

Příspěvekod ancovicka-nails » 22 lis 2011 00:07

aro 2011
ancovicka-nails

Příspěvekod gugacka » 22 lis 2011 00:19

ancovicka-nails píše:aro 2011

O tom jsem v životě neslyšel, rozhodně bych se ho zbavil

A nahradit

pokud placenou verzi tak Eset SS (rodinná veze na 3 pc 1500 na rok)

pokud free verzi, tak Avira (je anglicky ale je HW nenáročná), česky pak Avast free (celkem slušnej) nebo Microsoft SE (je dobrej, ale nemám dobrej pocit, že mrkvosoft má moc velkej přehled o pc)

Na odinstalování těch starých antivirů, toolbarů a zbytečností použijte revo. Neodinstalovávajte nic co si nejste jistá.

Aktivní antivir v PC může být jenom jeden. Proto nekombinovat!!

Pak pročistěte pc pomocí ccleaneru

Pak stáhnte na plochu a spustíte RSIT. Vyskočí hroooooomada písmenek. Ty mi se nakopírujete a pak uvidíme co dál :)
gugacka

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna