Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod stanislavchromy » 12 led 2012 16:20

No, já jsem objevil Auktivu díky Aukru. ;-) Na Aukro jsem se registroval v roce 2004, nějakou dobu všechno klapalo.. První zrnko písku do stroje padlo v době zrušení původního partnerského programu a nahrazením něčím, co jsem moc nechápal. Poplatky za vystavení a provize mi moc nevadily, co mě vcelku udivilo, že po nějaké době se snížil objem prodaného zboží, připisoval jsem to "době" a změně poptávky atd., najednou jsem ale zjistil, že se vytratila přehlednost úplně všeho, co jsem využíval, nahradila to hláška o chystání nějaké povinné a podivné platební metody a na forech to přetékalo zoufalstvím a vztekem na jedné straně a arogancí a cenzurou na straně druhé. :-D Moc změn na mě. :-D

Tady jsem pár dní (doslova), ale hned vidím, že atmosféra a funkčnost je přesně podle mého gusta - vše přehledné, administrace vstřícná, partnerský program dobrý.

Uvítal bych zavedení drobných poplatků za vystavení aukce, ať se nabídka pročistí od nesmyslných (např. předražených) položek a určitě by se neměla podcenit reklama, protože jak jsem uvedl na začátku, nikde jinde než na Aukru jsem o Auktivě nic nezaregistroval.
stanislavchromy

Příspěvekod Vratislav16 » 12 led 2012 17:09

klepněte si na (nahoře vpravo= UŽIVATELÉ... v dalším okně máte = počet uživatelů + i těch kteří jsou na špici s prodejem ( info pak vlevo v tom okně). Vítá Vás zde jeden z uživatelů = jsem z Beskyd :lol: :lol: :lol:Od 26.prosince nás tady přibylo 213 ,t.j denně cca 10 NOVÝCH :!: :!: :!:
Vratislav16

Příspěvekod Vratislav16 » 12 led 2012 19:26

stanislave= nic ve zlém = vždy mne rozčílí, když někdo něco řekne všeobecně= proč teda konkrétně nesdělíte =KTERÉ AUKCE JSOU PŘEDRAŽENÉ, NEB KTERÉ SORTY ZBOŽÍ DLE VÁS MÁ VYSOKÉ CENY ? Ono i v kamenných obchodech jsou rozdíly v cenách. Mějte se zde fajn
Vratislav16

Příspěvekod ancovicka-nails » 12 led 2012 19:36

sakra, pproč každý nováček chce hned platit poplatky - ty nic neřeší, stačí se podívat na nový placený aukční server přespalubu je částečně placený - a jsou tam 4 vystavovatelé.....dejte si tu práci a pošlete maily svým zákazníkům z aukra, využijte partnerský program, dávejte odkazy na sociální sítě s tématem o vašem oboru....
poplatky vám zákazníky nenaženou a nemá smysl dělat reklamu, když je tu široká nabídka jen v pohlednicích...
musíte nejprve vytvořit nabídku, pak budou i kupci.....do krámu, kde je jen prodavač s kyselým ksichtem, byt by měl sebenablískanější výlohu taky nepůjdete
ancovicka-nails

Příspěvekod AVL68 » 12 led 2012 20:09

stanislavchromy píše:...Uvítal bych zavedení drobných poplatků za vystavení aukce, ať se nabídka pročistí od nesmyslných (např. předražených) položek a určitě by se neměla podcenit reklama, protože jak jsem uvedl na začátku, nikde jinde než na Aukru jsem o Auktivě nic nezaregistroval...

Jak už píše ancovicka-nails, poplatky samy o sobě "vadné" aukce nevyženou. Spíš uškodí. Pročtěte si tohle vlákno:
http://www.auktiva.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=368&hilit=poplatky&start=110
Dočtete se: Poplatky za vystavení se naplánují. TEČKA. :!:

Auktiva zatím nemá tu sílu, aby si poplatky mohla dovolit. Přesto by měla s vybíráním peněz na svůj provoz nějak rozumně začít. Po kapkách. Máte-li nápad na služby s "přidanou hodnotou", které by uživatelům dobře posloužili a rádi si je zaplatili, napište je do diskuze v odkazu. Každý dobrý nápad, včetně vaší ochoty platit za služby, si Admini rádi přečtou. Tohle vlákno nechme přeběhlíkům z Aukra. :D

Taky se mrkněte ještě zde, kde se poplatky taky částečně probíraly:
http://www.auktiva.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=172&p=2934&hilit=poplatky#p2934
http://www.auktiva.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=232&p=4501&hilit=poplatky#p4501
Vítejte. :pivo:
AVL68

Příspěvekod drndula » 12 led 2012 20:12

Jéšíši, nehtíku, proč tak zhurta, vždyť zase utečou. :D :D
drndula

Příspěvekod AVL68 » 12 led 2012 20:15

drndula píše:Jéšíši, nehtíku, proč tak zhurta, vždyť zase utečou. :D :D

No, jestli Aukro dostane rozum a zařadí zpátečku, tak nevím, nevím, kolik nás tu zůstane. :?: :D
AVL68

Příspěvekod drndula » 12 led 2012 20:20

AVL68 píše:
drndula píše:Jéšíši, nehtíku, proč tak zhurta, vždyť zase utečou. :D :D

No, jestli Aukro dostane rozum a zařadí zpátečku, tak nevím, nevím, kolik nás tu zůstane. :?: :D

AVL, nežertujte - Aukro a rozum? Nevím, co berete, ale snižte to na půlku. :D :lol:
drndula

Příspěvekod ancovicka-nails » 12 led 2012 20:59

aukro rozum nedostane, maximálně sníží některé poplatky a zavede třeba zpoplatnění payu, když už ho všem cpe povinně, proč by to jinak dělali.... :lol:
musíme je utlouct nabídkou, pak budou i kupující
jinak se omlouvám za tu hrubku v předchozím příspěvku, nějak už nefunguje mozek jako zamlada :lol:
ancovicka-nails

Příspěvekod vpdiablo » 12 led 2012 21:54

ancovicka-nails píše:sakra, pproč každý nováček chce hned platit poplatky - ty nic neřeší, stačí se podívat na nový placený aukční server přespalubu je částečně placený - a jsou tam 4 vystavovatelé.....dejte si tu práci a pošlete maily svým zákazníkům z aukra, využijte partnerský program, dávejte odkazy na sociální sítě s tématem o vašem oboru....
poplatky vám zákazníky nenaženou a nemá smysl dělat reklamu, když je tu široká nabídka jen v pohlednicích...
musíte nejprve vytvořit nabídku, pak budou i kupci.....do krámu, kde je jen prodavač s kyselým ksichtem, byt by měl sebenablískanější výlohu taky nepůjdete

Tohle by se dalo vytesat i do kamene.
Obrázek
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna