No, já jsem objevil Auktivu díky Aukru.

Na Aukro jsem se registroval v roce 2004, nějakou dobu všechno klapalo.. První zrnko písku do stroje padlo v době zrušení původního partnerského programu a nahrazením něčím, co jsem moc nechápal. Poplatky za vystavení a provize mi moc nevadily, co mě vcelku udivilo, že po nějaké době se snížil objem prodaného zboží, připisoval jsem to "době" a změně poptávky atd., najednou jsem ale zjistil, že se vytratila přehlednost úplně všeho, co jsem využíval, nahradila to hláška o chystání nějaké povinné a podivné platební metody a na forech to přetékalo zoufalstvím a vztekem na jedné straně a arogancí a cenzurou na straně druhé.

Moc změn na mě.
Tady jsem pár dní (doslova), ale hned vidím, že atmosféra a funkčnost je přesně podle mého gusta - vše přehledné, administrace vstřícná, partnerský program dobrý.
Uvítal bych zavedení drobných poplatků za vystavení aukce, ať se nabídka pročistí od nesmyslných (např. předražených) položek a určitě by se neměla podcenit reklama, protože jak jsem uvedl na začátku, nikde jinde než na Aukru jsem o Auktivě nic nezaregistroval.