Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod MIREK-EDA » 16 led 2012 11:14

:D
F**K A***O
SLEDUJTE MOJE AUKCE.
MIREK-EDA

Příspěvekod Vratislav16 » 16 led 2012 11:24

MIREK-EDA píše::D

Prozatím jste se nevyznamenal , jediná aukce. Koupil bych ji ,kdyby na těch kontaktech bylo více zlata :lol: :lol: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod MIREK-EDA » 16 led 2012 11:48

Víte prd a rejpete :-D
přišel jsem o 400 ale negativ nedostanu. Jelikož to musím řešit právní cestou. Moc toho zatím nemám. Ale aukcí už jsem protočil dost.

PS: Ještě mám zlatý náušnice ale neprodám :-P
F**K A***O
SLEDUJTE MOJE AUKCE.
MIREK-EDA

Příspěvekod tpatelier » 17 led 2012 20:28

Zdravím přeběhlíky! Dnes tam spustily tu slávu PAYU.
tpatelier

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 17 led 2012 21:04

tpatelier píše:Zdravím přeběhlíky! Dnes tam spustily tu slávu PAYU.

Coz je sluzba, kterou tam pouzivam v podstate od jejiho zavedeni a nemel jsem s tim zadne problemy, i kdyz tak platilo pomerne malo zakazniku...
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod tpatelier » 19 led 2012 00:09

Jasně, proč ne. Mne to ale tak trochu dohnalo rozhlédnout se. Nevadilo mi, když je to jedna z možností plateb. Ale když mi to nastaví jako v podstatě nařízenou povinnost že takto patbu musím přijmout. TAK to mi vadí.Ten diktát.
Tady mne to docela začalo bavit. Vytvářím nějaké nabídky. Snad to modelářství pro plastikáře rozšíří. Dám zatím něco do aut.
tpatelier

Příspěvekod Palbro » 19 led 2012 09:23

www.pojezdy.eu píše:
tpatelier píše:Zdravím přeběhlíky! Dnes tam spustily tu slávu PAYU.

Coz je sluzba, kterou tam pouzivam v podstate od jejiho zavedeni a nemel jsem s tim zadne problemy, i kdyz tak platilo pomerne malo zakazniku...

Také bych s tím neměl problém, pokud by bylo nepovinné. Takto budu kupující žádat, aby pokud možno nepoužívali. Pokud tam budu vůbec prodávat protože zhruba půl roku je jedna změna horší než druhá.
Hledáš li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže...
Palbro

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 19 led 2012 13:04

Zpusob zavedeni je ponekud... nevhodny, to je jiste. A kdybych to nepouzival dobrovolne od zacatku, tak by me to taky dost vadilo :-)
Nicmene samotna sluzba me doposud nijak nenastvala, aspon hned vidim ze kupujici zaplatil a nemusim se hrabat v udajich co kupujici pisi k prevodum. Obcas prijde platba z uctu pritele/kyne s jinym jmenem, bez VS, poznamky... a hledejte si, kdo to poslal. Pripadne kdyz nekdo koupi pet veci, tak samozrejme pise pouze jedno cislo aukce... setri mi to ve finale cas (a tedy penize :-) ).
Ale chapu, ze nekterym to muze pridelavat naopak ruzne problemy... na druhou stranu, kdyby tohle byla jedina vec, na kterou se da u Aukra nadavat, bylo by to krasne :-) Zel, pravda stale je ze na Aukru se prodava - je tam vyrazne vice uzivatelu a tedy potencionalnich kupujicich.

Mimochodem, tento mesic uz pres PayU platili 2 zakaznici ze 3 z toho mala co jsem na Aukro hodil minuly tyden... tak uvidime, jak se trend zvrhne v prospech ci neprospech PayU.
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Pepik » 24 led 2012 20:52

Jak tak koukám tady to je na prodej pěkně mrtví.
Pepik

Příspěvekod Vratislav16 » 24 led 2012 21:46

pepiku= na titulní str si klikněte na = PŘÍHOZY = zjistíte, že momentalně je skoro 800 příhozů. Asi nejste na aukčních serwrech " zběhlý" :lol: , neb mnozí přihazují v posledních vteřinách :!: :lol: :lol: :lol:
Vratislav16

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna