Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod AVL68 » 23 zář 2011 22:27

martula1111 píše:Je tu hodně nicků známých z aukra.Zadávám nové aukce a hodlám vydržet :D

Přeběhlíků je dost, ale furt je to málo. Navíc, mnozí ovážlivci to už vzdali.
Držím palce vašemu odhodlání a vítejte :pivo: .
AVL68

Příspěvekod menhet » 20 říj 2011 20:51

Nj, jsem tu :)
Prozatím budu vyvěšovat na obou (na každém jiné věci prosím) a uvidíme, třeba se to začne trochu chytat :)
menhet

Příspěvekod Vratislav16 » 21 říj 2011 07:53

Nestačí vyvěšovat (jak říkáte) zboží= na tom "druhém obchodě" musíte vyvěsit, že máte "obchod i zde" a nahánět si zde zakazníky. To berte jako přirovnání :!: :lol: Ať se Vám daří :drink:
Vratislav16

Příspěvekod mirakrizek » 22 říj 2011 15:32

Tak už jsem tu taky a pod stejným nickem,totiž svým jménem.Jo a na aukru jsem to napsal taky ,že jsem na auktivě.
mirakrizek

Příspěvekod Player » 26 říj 2011 23:49

Tak zkouším přejít, snad se to rozjede. Co Aukro upravilo kategorie klesly obchody o 50%! Zatím jsem podobojí. Tak uvidíme.
Player

Příspěvekod ancovicka-nails » 28 říj 2011 22:28

tak jsem zvědavá co se bude dít, po těch šílených změnách co jsou na aukru, všichni nadávají, nikdo nic nekupuje, všichni říkají, že z aukra odejdou
ted je příležitost pro nás prodejce....já tu mám vystaveno skoro 3 tisíce položek, takže kdo mě z aukráků bude následovat?
at potencionální kupci nemohou naříkat, že je tu malý výběr
tak at máme do vánoc kolem 200 000 aukcí, co vy na to, ted je příležitost
ancovicka-nails

Příspěvekod AVL68 » 29 říj 2011 21:48

ancovicka-nails píše:...tak at máme do vánoc kolem 200 000 aukcí, co vy na to, ted je příležitost...

Tahle příležitost pro prodejce je tu už několik měsíců. Bohužel, až na pár čestných výjimek zůstává nevyužita. Obávám se, že tak tomu bude i nadále. :(
AVL68

Příspěvekod helix57 » 29 říj 2011 22:14

Naprostý souhlas, kdyby každý z nespokojených na Aukru tady vystavil aspoň pár aukci,tak nemáme o čem diskutovat,dokud nevytvoříme solidní nabídku kupujícím,tak je to marný boj,bohužel zatím spoustu lidí nepochopilo,že nejdřív musí být nabídka a potom poptávka,obráceně to asi nefunguje nebo ano?
helix57

Příspěvekod ancovicka-nails » 29 říj 2011 23:59

já stále nechápu některé velké prodejce z aukra, proč nevystavují duálně..
pochopím sběratele, antikváře a sekáče - to mád od všeho jeden kus, ale pokud někdo prodává nebo dokonce vyrábí nové zboží, tak v tom nevidím problém
já sama mám celkem stabilní sortiment, stálé dodavatele, takže když mám od něčeho x kusů, není přeci problém něco mít tady něco třeba v e-shopu, něco na aukru atd.
třeba pan Petr s knihkupectvím, obaly a spousta dalších
vždyt je to o tom prvním vystavení, pokud vystavím na 14 dní s 30 opakováními, mohu sledovat jen maily o prodeji a o víc se nemusím starat pokud neměním ceny a sortiment...a když náhodou něco dojde bud dokoupím nebo pokud už toto zboží nechci mít v nabídce, tak položku vymažu...
stále nechápu, proč se někteří drží aukra jak hnědý pruh košile, pokud jsem profesionální obchodník, tak přeci uvítám, že mohu nabízet své zboží na více místech a ještě k tomu mě to nic nestojí
ancovicka-nails

Příspěvekod helix57 » 30 říj 2011 11:11

Mám pocit,že všichni stále čekají,že se každým okamžikem stane zázrak a Aukro bude zase to staré dobré Aukro.V noci pročítám forum a ta nespokojenost roste,ale všichni na něco čekají i když nevím na co. Aukro už nereaguje vůbec na nic,už jim nevadí ani vulgarity,prostě mrtvej brouk.Oproti loňsku mám prodej na 40% a poslední dny je to mrtvý úplně a jsou na tom všichni stejně.Dokonce i kupující píší,že jdou raději na e-shopy,protože se v tom hledání ztrácí,tak proč nejsme schopni jim připravit takovou nabídku,aby lezli sem? Mě to prostě hlava nebere :(
helix57

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna