Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

PRODEJCI, KDEPAK JSTE?

Pojďte si povídat...

Re: PRODEJCI, KDEPAK JSTE?

Příspěvekod ancovicka-nails » 22 lis 2011 01:07

gugacka píše:
ancovicka-nails píše:aro 2011

O tom jsem v životě neslyšel, rozhodně bych se ho zbavil

A nahradit

pokud placenou verzi tak Eset SS (rodinná veze na 3 pc 1500 na rok)

pokud free verzi, tak Avira (je anglicky ale je HW nenáročná), česky pak Avast free (celkem slušnej) nebo Microsoft SE (je dobrej, ale nemám dobrej pocit, že mrkvosoft má moc velkej přehled o pc)

Na odinstalování těch starých antivirů, toolbarů a zbytečností použijte revo. Neodinstalovávajte nic co si nejste jistá.

Aktivní antivir v PC může být jenom jeden. Proto nekombinovat!!
děkuju za rady, ono asi bude problém, že tu mám různý zbytky všelijakejch antiviráků a asi se to mlátí mezi sebou a já nevím co vymyzat :lol:
jsem uživatel samouk, co začínal profesně na Macu, a pak jsem začala dělat trochu něco jinéh a přešla na pc a uživatelská organizace je na pc přece jen složitější :lol: no pustím se do toho a dám vědět
Pak pročistěte pc pomocí ccleaneru

Pak stáhnte na plochu a spustíte RSIT. Vyskočí hroooooomada písmenek. Ty mi se nakopírujete a pak uvidíme co dál :)
ancovicka-nails

Příspěvekod Vratislav16 » 22 lis 2011 08:05

ccleaner = spustím cca jak si vzpomenu ( během 1-2 týdnů). Problém je ten, že občas se stane , vyskočí malé "okno" POVOLIT = neb NEPOVOLIT ZMĚNU . Vesměs klepnu na NEPOVOLIT ZMĚNU , pokud jsem nestahoval něco "nového" do počítače. Ono právě ten =ccleaner zachytil "nějaký ten vír". Douška = ccleaner se dá stáhnout ze slunečnic ZDARMA :!:
Když jsem "rejdil" na google chromu ,tak tam byla nabídka na měsíční odzkoušení "čističe počítače" =ZRYCHLI POČÍTAČ=
Nakonec jsem po měsíci i obětoval 470,-Kč a koupil jej . On provede i defrementaci disku ( toto ale zaškrtnu jen občas)jež provádím málo, neb toto dlouho trvá. Zaškrtnu jiné nabídky , které pak tento programek odstraní a počítač jde zase rychleji.
Vratislav16

Příspěvekod gugacka » 22 lis 2011 16:05

zdravím Vratislav16

ccleaner = spustím cca jak si vzpomenu ( během 1-2 týdnů).
- tak nějak akorát

Problém je ten, že občas se stane , vyskočí malé "okno" POVOLIT = neb NEPOVOLIT ZMĚNU. Vesměs klepnu na NEPOVOLIT ZMĚNU , pokud jsem nestahoval něco "nového" do počítače.
- ono se může jednat i o aktualizaci, kterou je dobré prosvést, těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně a či povolit nebo nepovolit. Člověk by na to měl mít trošku cit. Ale je fakt, že samo od sebe by nemělo nic vyskakovat. Nutno podotknout, že se to týká jen vist a 7.

Ono právě ten =ccleaner zachytil "nějaký ten vír".
- špatně, ccleaner nehledá viry. Jen čistě náhodou může nějaký, který se skrývá v tempech smazat a nejspíš to ani nepujde, protože ten vir se brání ochranou proti smazání a ccleaner to neumí obejít.

Douška = ccleaner se dá stáhnout ze slunečnic ZDARMA :!:
- ano, ale doporučuji spíš stáhnout vždy nejnovější ze stránek výrobce. Na slunečnici jsou pozadu. Odkaz ke stažení od výrobce mám i ve svém minimanuálu.

Když jsem "rejdil" na google chromu ,tak tam byla nabídka na měsíční odzkoušení "čističe počítače" =ZRYCHLI POČÍTAČ=
Nakonec jsem po měsíci i obětoval 470,-Kč a koupil jej .
- dle mého vyhozené peníze. Neudělá to nejspíš skoro nic v pc a jsou mnohem kvalitnější alternativy zdarma.

On provede i defrementaci disku ( toto ale zaškrtnu jen občas)jež provádím málo, neb toto dlouho trvá. Zaškrtnu jiné nabídky , které pak tento programek odstraní a počítač jde zase rychleji.
- Defragmentací se rozhodně nic nezkazí ani častějším používáním (ale trvá dlouho). Ovšem rozhodně raději doporučuji program Defraglerr. Vůbec netuším jak kvalitní může být tamta. A ta ve windows stojí taktéž za prd.
gugacka

Příspěvekod gugacka » 22 lis 2011 16:08

gugacka

Příspěvekod Marieberta » 22 lis 2011 17:57

AHOJKY VŠEM, tak antivir jsme probrali, tam si vedu celkem dobře i čištění provádím pravidelně, ale mám jiný problém, takže kdyby byl někdo té lásky a odpověděl mi na dotaz. Mám celkem dobré připojení k internetu a serfuje se mi skoro všude bez problému, rychle a hladce. Ale jak vlezu sem na Auktivu, tak se mi všechno strašně dlouho načítá a to se týká i pobytu na foru. Předem s tím počítám a tak nejprve vyhážu sušenky, ale tím se mi to nezlepší. Je to chyba u mě? Předem děkuji za odpověď.
Marieberta

Příspěvekod gugacka » 22 lis 2011 18:02

Marieberta píše:AHOJKY VŠEM, tak antivir jsme probrali, tam si vedu celkem dobře i čištění provádím pravidelně, ale mám jiný problém, takže kdyby byl někdo té lásky a odpověděl mi na dotaz. Mám celkem dobré připojení k internetu a serfuje se mi skoro všude bez problému, rychle a hladce. Ale jak vlezu sem na Auktivu, tak se mi všechno strašně dlouho načítá a to se týká i pobytu na foru. Předem s tím počítám a tak nejprve vyhážu sušenky, ale tím se mi to nezlepší. Je to chyba u mě? Předem děkuji za odpověď.

není, mě to dělá taky. Bude to asi problém serveru. Počkejte do zítřka, určitě to daj do kupy
gugacka

Příspěvekod ancovicka-nails » 22 lis 2011 18:41

jj, mě už to dneska ve fóru hodilo i nějakej error
ancovicka-nails

Příspěvekod Vratislav16 » 22 lis 2011 20:13

čao= dneska dopoledne jsem adminům psal , nějaký problém asi byl. Nyní to jde již v pohodě :lol: :drink:
Vratislav16

Příspěvekod The_Star_Rover » 25 lis 2011 01:39

Jsem zde.. ;) Pokud máte rádi knihy, mrkněte se na mé aukce.. Právě jsem sem dal pár aukcí.. :) A budu v tom směle nadále pokračovat.. :lol:
The_Star_Rover

Příspěvekod Diatreta » 07 led 2012 22:32

Tak já už tu jsem taky a dávám, co mohu a není problém vyrobit skoro cokoli, stačí hlouknout - teda napsat.
Diatreta

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna