zdravím Vratislav16
ccleaner = spustím cca jak si vzpomenu ( během 1-2 týdnů).
- tak nějak akorát
Problém je ten, že občas se stane , vyskočí malé "okno" POVOLIT = neb NEPOVOLIT ZMĚNU. Vesměs klepnu na NEPOVOLIT ZMĚNU , pokud jsem nestahoval něco "nového" do počítače.
- ono se může jednat i o aktualizaci, kterou je dobré prosvést, těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně a či povolit nebo nepovolit. Člověk by na to měl mít trošku cit. Ale je fakt, že samo od sebe
by nemělo nic vyskakovat. Nutno podotknout, že se to týká jen vist a 7.
Ono právě ten =ccleaner zachytil "nějaký ten vír".
- špatně, ccleaner nehledá viry. Jen čistě náhodou může nějaký, který se skrývá v tempech smazat a nejspíš to ani nepujde, protože ten vir se brání ochranou proti smazání a ccleaner to neumí obejít.
Douška = ccleaner se dá stáhnout ze slunečnic ZDARMA
- ano, ale doporučuji spíš stáhnout vždy nejnovější ze stránek výrobce. Na slunečnici jsou pozadu. Odkaz ke stažení od výrobce mám i ve svém minimanuálu.
Když jsem "rejdil" na google chromu ,tak tam byla nabídka na měsíční odzkoušení "čističe počítače" =ZRYCHLI POČÍTAČ=
Nakonec jsem po měsíci i obětoval 470,-Kč a koupil jej .
- dle mého vyhozené peníze. Neudělá to nejspíš skoro nic v pc a jsou mnohem kvalitnější alternativy zdarma.
On provede i defrementaci disku ( toto ale zaškrtnu jen občas)jež provádím málo, neb toto dlouho trvá. Zaškrtnu jiné nabídky , které pak tento programek odstraní a počítač jde zase rychleji.
- Defragmentací se rozhodně nic nezkazí ani častějším používáním (ale trvá dlouho). Ovšem rozhodně raději doporučuji program
Defraglerr. Vůbec netuším jak kvalitní může být tamta. A ta ve windows stojí taktéž za prd.