CrayXMP píše:...
Hromadná žaloba alias 10-ky či možno aj 100-ky jednotlivých žalôb podaných proti AUKRU a ich praktikám obchodovania,ktoré AUKRO veľmi ZÁSADNE porušuje.
Na AUKRE sa fest šírilo audiovizuálne pirátstvo každý deň,predávali fake výrobky známych výrobcov,chybné a falošné popisy,kšeftovalo sa s freewarom... a keď som to oznámil AUKRU tak tie aukcie z 95% ponechávali i naďalej na predaj.Provízie im nikdy nesmrdeli...
Obrátil som sa aj na BSA:
http://ww2.bsa.org/country/Report%20Piracy.aspx
Tí to mali u prdele a ani na moju sťažnosť že sa tam predáva a kšeftuje so software (samozrejme nelegálne) neodpovedali

Obrátil som sa na viaceré významné denníky - tí mi aj sľúbili zverejnenie mojich jasných 100% dôkazov porušujúcich legálny predaj na AUKRE avšak ... avšak po čase to boli najprv dovolenky,potom neočakávané zdravotné problémy ... a nakoniec komunikácia naprosto medzi nami vyhasla a nereagovali na moje ďalšie E-maile.
Dal mi síce každý za pravdu,ale koniec koncov mi to bolo prd platné.
Jediná možnosť je teda súdna žaloba.Mne je jedno ako sa bude volať.Či individuálna a či hromadná.Nemám rád hru na slovíčka.
Takisto si rád sadnem na pivo,ale nie som len kecálek.
Pre potreby súdu mám doslova 100-ku E-mailov z rôznych organizácií, ktoré takisto napadnem za ich nečinnosť proti nelegálnemu predaju na AUKRE,ktoré AUKRO ignoruje.