Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Že to tu ale žije, co..?

Pojďte si povídat...

Re: Že to tu ale žije, co..?

Příspěvekod Krylias » 05 lis 2012 16:46

CrayXMP píše:...

Hromadná žaloba alias 10-ky či možno aj 100-ky jednotlivých žalôb podaných proti AUKRU a ich praktikám obchodovania,ktoré AUKRO veľmi ZÁSADNE porušuje.
Na AUKRE sa fest šírilo audiovizuálne pirátstvo každý deň,predávali fake výrobky známych výrobcov,chybné a falošné popisy,kšeftovalo sa s freewarom... a keď som to oznámil AUKRU tak tie aukcie z 95% ponechávali i naďalej na predaj.Provízie im nikdy nesmrdeli...
Obrátil som sa aj na BSA:
http://ww2.bsa.org/country/Report%20Piracy.aspx

Tí to mali u prdele a ani na moju sťažnosť že sa tam predáva a kšeftuje so software (samozrejme nelegálne) neodpovedali :roll:

Obrátil som sa na viaceré významné denníky - tí mi aj sľúbili zverejnenie mojich jasných 100% dôkazov porušujúcich legálny predaj na AUKRE avšak ... avšak po čase to boli najprv dovolenky,potom neočakávané zdravotné problémy ... a nakoniec komunikácia naprosto medzi nami vyhasla a nereagovali na moje ďalšie E-maile.
Dal mi síce každý za pravdu,ale koniec koncov mi to bolo prd platné.
Jediná možnosť je teda súdna žaloba.Mne je jedno ako sa bude volať.Či individuálna a či hromadná.Nemám rád hru na slovíčka.
Takisto si rád sadnem na pivo,ale nie som len kecálek.
Pre potreby súdu mám doslova 100-ku E-mailov z rôznych organizácií, ktoré takisto napadnem za ich nečinnosť proti nelegálnemu predaju na AUKRE,ktoré AUKRO ignoruje.
Krylias

Příspěvekod Behemot » 09 lis 2012 08:01

V tédle zkorumpované žumpě je bohužel dost malá šance na úspěch čehokoli, natož stížnosti na nějaké orgány a úřady. Nidko z nich nemá motivaci ani důvod něco dělat, natož pak se za nic nedělání zodpovídat. Jediná šance je tuto ohromnou byrokracii zrušit, stát vůbec nemá kecat do tolika věcí jako teď činí a měl by nakládat s co nejmenšími prostředky. Protože obecně co udělá stát/místní samospráva, to udělá špatně. Když to dělají lidi sami, tak je aspoň šance, že si to zvládnou udělat dobře. Pak bude taky fungovat svobodný trh s odbornými, konzultačními apod. firmami (každý holt nerozumí všemu, že jo), protože to nebude jako dnes, že budou mít na svoji činnost legislativní monopol a bude jim u prdele jak svou činnost odvedou (počínaje tady těmi rozhodčími společnostmi, exekutory apod. a bůhví čím konče).

A proto volte SSO :pivo: Heh, asi to vypadá jak nějaká propaganda, co :mrgreen:
Behemot

Příspěvekod CrayXMP » 09 lis 2012 19:18

ti jsou mi také sympatičtí - narozdíl od všech ostatních mají naprosto jasné plány, logické argumenty a fakta (netroufám si odhadnout, jak moc přesná). Jen nechápu, jak je možné, že v minulých volbách dostali snad méně jak 2 procenta. S takovým racionálním programem.. :roll:
CrayXMP

Příspěvekod Behemot » 09 lis 2012 19:22

No to je jasné - většině lidí stačí slíbi pár stovek na důchodech či nějakých dávkách a budou volit kohokoli. Z cizího se dává snadno. A ten zbytek buď nevolil vůbec, nebo volil jiné strany s výmluvou na to, že stejně nemají šanci. Tak se někteří rozpustili mezi rádoby pravicovými stranami stylem menší zlo (nebo jsou slabší a fakt věřili tomu programu :lol: ). Nutné je si uvědomit, že krom malých stran jako SSO u nás neexistuje pravice. Zbytek jsou jen modří socani, zelení socani, fialoví a jacíkoli další socani. Plus ti co to o sobě veřejně píšou, no a komouši.

Nerad bych to tu zapleveloval, ale chápu to jako vlákno o všem…? :D
Behemot

Příspěvekod CrayXMP » 09 lis 2012 21:34

Už si z toho někdo před vámi udělal "nosič pro jakýkoliv palčivý koment".. takže to asi není na závadu. Jak je ale ta Auktiva nápadně zticha, co se týče nové verze i obvinení, že na to kašle kvůli nějakému harampádí, co,?

ať si tu třeba zůstane vratislav sám a bude mít skvělý pocit, jaký je pašák, že zatímco všichni zrádci dezertovali.. :D
CrayXMP

Příspěvekod AVL68 » 09 lis 2012 23:24

Jestli dovolíte, taky si přidám něco málo k politickému tématu. Co jiné tu taky probírat, že. :lol: :lol:

Když vidím někoho, jak se rozčiluje nad současným politickým marasmem, ptám se: A byls volit? Po hodně časté odpovědi - nebyl, dotyčnému řeknu: Tož si nestěžuj! Když ti nestojí za to, abys ve volbách svým volebním lístkem vyjádřit svůj názor, znamená to jediné: Jsi se situací spokojen, a je ti jedno, kam se pohne další vývoj. To necháš na druhých. Na těch, co k volbám šli. No a když za tebe rozhodnou jiní, pak se nediv výsledku!

Co jsme si zvolili to máme. Dobře nám tak !!! :( :cry:
AVL68

Příspěvekod Behemot » 11 lis 2012 07:35

Do kraje tentokrát ne, seděl jsem ve volební komisi na Praze 2. Náš moderní volební zákon by mi to zkrátil z 250 na celých jen 200 kilometrů! kdybych si vyřídil průkaz. Takže kdybych hned začátkem hlasování vyjel do JMK, tak do konce nebudu zpátky. To by asi nebylo bráno jako přítomnost ve volební komisi :drink: :D JInak se celkem snažím chodit.
Behemot

Příspěvekod CrayXMP » 12 lis 2012 02:04

AVL: Nevím, zdali to byla řečnická otázka či "na tělo" - ale já svědomite chodím od 18 let volit VSECHNO - krajské, senátní, obvodní, parlamentní volby.. :x
CrayXMP

Příspěvekod CrayXMP » 12 lis 2012 02:09

AVL68 píše:Jestli dovolíte, taky si přidám něco málo k politickému tématu. Co jiné tu taky probírat, že. :lol: :lol:

Když vidím někoho, jak se rozčiluje nad současným politickým marasmem, ptám se: A byls volit? Po hodně časté odpovědi - nebyl, dotyčnému řeknu: Tož si nestěžuj! Když ti nestojí za to, abys ve volbách svým volebním lístkem vyjádřit svůj názor, znamená to jediné: Jsi se situací spokojen, a je ti jedno, kam se pohne další vývoj. To necháš na druhých. Na těch, co k volbám šli. No a když za tebe rozhodnou jiní, pak se nediv výsledku!

Co jsme si zvolili to máme. Dobře nám tak !!! :( :cry:

Nicméně je nutné zmínit, že přední politologové v CR zastávají názor, že "svobodnou volbou parlamentní strany" nemá v dnešní době běžný volič NAPROSTO ZADNOU šanci cokoliv změnit: systém je na to připraven a skrze zákulisní dohody s tím i počítá a i když se vám nakrásně podaří "vyoutovat" třeba ODS se ziskem méně jak 9 procent, tak stejně si občané nijak nepomůží, protože jejich místo automaticky zaujmou jejicih dřívější koaliční partneři, domluvená koalice v dané části atd.. zkuste si vygooglovat články takového Pehe či jiných politologů. Až mě drsně zamrazilo, jak nicotné gesto vůbec je jít volit.
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna