Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod biggles » 12 bře 2014 15:57

Tak to jo, jinak už tady dlouho nebudu, jdu na nočku, tak to musíte oživit vy . Tomáš tady taky včera byl, tak doufám, že se tady přesune víc lidí. Zatím zdar Blondýnečko a ostatní :roll:
biggles

Příspěvekod biggles » 12 bře 2014 15:59

Ještě díky za podporu a za pusu v té výzvě adminům, ale zatím žádná reakce od nich. Dřív stačilo něco napsat a za chvíli byla odpověď, tak nevím .... možná se to tady taky změnilo :o
biggles

Příspěvekod ladber » 12 bře 2014 16:19

Petr-Pudr píše::D
no vida ;) už se to plní :D
ladber

Příspěvekod ladber » 12 bře 2014 16:22

tanyi píše:Nazdar všichni! Ladíku, Ty se poránu našmajdáš! Nebo jdeš kolem už několik dní? :D
Vypadá, že bude hezky, jdu něco dělat, musím vykydat garáž i auto, dát do provozu kola, už na nich není zima, profrčet na zahrádce rotavátorem kousek pro kořenovou zeleninu, bába už má semínka nachystané. A když už jsem u zahradničení, tak doufám, že Aukro bude taky sklízet, co zaselo...

A nevím, kam se mi to zařadí, a ani jak se píše nový příspěvek, tak snad na to časem přijdu.
tak to já mám už jenom to semínko nachystané ;) :D
ladber

Příspěvekod ladber » 12 bře 2014 16:24

biggles píše:čoveče !!!! S těma zimníma gumama jsem se teda asi vypekl pěkně !!!! Před dvěma dny jsem přezul na letky, říkám si je to v suchu sníh nebude a teď se ty brďo mrkni na předpověď :D V Jeseníkách bude chujit, tak teda nevím, nevím jestli jsem to nepřehnal s tím přezouváním :D
já už taky dávno přezul :D
ladber

Příspěvekod ladber » 12 bře 2014 16:24

biggles píše:Kterej ty si ??? :D
nějakej tajnej :D
ladber

Příspěvekod ladber » 12 bře 2014 16:25

blondgirl73 píše::lol: To je přece David (Vyhnanovsky) Obrázek
jůůů dej mi dvě :namol:
ladber

Příspěvekod Petr-Pudr » 12 bře 2014 16:46

No Ladislave, ale bez Vaškovic děvčete se tu pochopitelně nebudu vůbec zdržovat. Původně jsem si tedy chtěl dát za cíl, že se zde budu zdržovat pouze ve stavu opilém, ale to je nesmysl, to bych tu byl furt.
Petr-Pudr

Příspěvekod ladber » 12 bře 2014 16:58

Petr-Pudr píše:No Ladislave, ale bez Vaškovic děvčete se tu pochopitelně nebudu vůbec zdržovat. Původně jsem si tedy chtěl dát za cíl, že se zde budu zdržovat pouze ve stavu opilém, ale to je nesmysl, to bych tu byl furt.
už jí sem lákám :D ale nevyzná se tu už vůbec :D je to totální TESLA :D :namol:
ladber

Příspěvekod Petr-Pudr » 12 bře 2014 17:09

Je pravdou, že aukrofórum se svoji strukturou příspěvků je skutečně skvěle řešeno. A unikum je jednoznačně i ve svém uživatelském obsazení. Tady to vidím pro část lidí pouze na dočasnou, neadekvátní náhradu. Ani mně tak nevadí to, že příspěvky se lepí za sebe a vznikají tak mnohostránková témata, neboť jinde to funguje normálně, třeba na csfd, kde se diskuzí aktivně účastním a jsou tam thready, co mají 17000 stran a půl miliónu příspěvků. Přesto přehledné, neboť je tam domyšlené řazení příspěvků, což tady není ani hovno. A také musím uznat, že je krásné být druhý den nezablokovaný, užívám si to, takže si budu raději šetřit hovny.
Petr-Pudr

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna