od Eastern_Suicide » 31 říj 2011 09:56
Jsem také jedním z přeběhlíků. Zaregistroval jsem se zde včera. Co mě překvapilo a příjemně potěšilo, jsou nulové poplatky za vystavení aukcí, což vzhledem k mému sortimentu je téměř smrtící. Trochu problém vidím v tom, že můj sortiment zde nikdo neprodává, tudíž ho tu asi nikdo hledat ani nebude. Nicméně, zkusit to mohu, nic za to nedám. Během pár dní sem vypustím pár desítek aukcí a uvidí se. Co se týká zájemců, mám své kontakty na své obchodní partnery z aukra, kterých je cca 150, takže zkusím jednotně všechny nalákat sem. Myslím, že ty podmínky jsou zde mnohem lepší a pokud by se to tu rozjelo, tak jedině dobře pro Vás a ještě lépe pro aukro. Jeden z mnoha důvodů byla včerejší aukce, kterou jsem prodal totálně pod cenou, jelikož jsem si zaplatil přednostní výpis na 3-denní aukci. Jenže z 3 dnů 1,5 aukce nebyla vůbec nikde viditelná, a objevila se až druhý den velmi pozdě, tudíž byla vystavená jen jeden den. Cena byla velmi nízká a ještě navíc jsem zaplatil společně s provizí cca 200,-. To byla poslední kapka. Doufám, že se mi podaří zařídit, aby minimálně moji zákazníci sem přešli a společně s nimi postupně další.