Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod Wendella » 31 říj 2011 08:51

Ano, použila. Ale na fóru mi bylo řečeno, že se to stejně neřeší. Zatím mi neodpověděli, takže nevím, jak se k tomu postaví.
Wendella

Příspěvekod Vratislav16 » 31 říj 2011 09:00

Tak Vás vítáme zde = jsem tady 1,5 roku a mně se zde líbí. Vybudoval jsem si sám také propagaci + klientelu.NA ZDRAVÍ A HEZKÝ DEN(ZDE V BESKYDECH svítí slunce) :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod Eastern_Suicide » 31 říj 2011 09:56

Jsem také jedním z přeběhlíků. Zaregistroval jsem se zde včera. Co mě překvapilo a příjemně potěšilo, jsou nulové poplatky za vystavení aukcí, což vzhledem k mému sortimentu je téměř smrtící. Trochu problém vidím v tom, že můj sortiment zde nikdo neprodává, tudíž ho tu asi nikdo hledat ani nebude. Nicméně, zkusit to mohu, nic za to nedám. Během pár dní sem vypustím pár desítek aukcí a uvidí se. Co se týká zájemců, mám své kontakty na své obchodní partnery z aukra, kterých je cca 150, takže zkusím jednotně všechny nalákat sem. Myslím, že ty podmínky jsou zde mnohem lepší a pokud by se to tu rozjelo, tak jedině dobře pro Vás a ještě lépe pro aukro. Jeden z mnoha důvodů byla včerejší aukce, kterou jsem prodal totálně pod cenou, jelikož jsem si zaplatil přednostní výpis na 3-denní aukci. Jenže z 3 dnů 1,5 aukce nebyla vůbec nikde viditelná, a objevila se až druhý den velmi pozdě, tudíž byla vystavená jen jeden den. Cena byla velmi nízká a ještě navíc jsem zaplatil společně s provizí cca 200,-. To byla poslední kapka. Doufám, že se mi podaří zařídit, aby minimálně moji zákazníci sem přešli a společně s nimi postupně další.
Eastern_Suicide

Příspěvekod Vratislav16 » 31 říj 2011 13:10

Zdravím = to je ono. Zase jeden nový, jemuž to myslí. Je třeba i sám lákat partnery a kupce zde. Já to tak dělám delší dobu a výsledek mám na hodnocení . Ono mnozí jen čekají.... dál to nebudu komentovat. Je tu fajn :lol: :drink:
Vratislav16

Příspěvekod takco » 31 říj 2011 14:02

Vratislav16 píše:Jen mne překvapuje Vaše bezmoc, na aukru je tlačítko = NAHLÁSIT PORUŠENÍ PRAVIDEL == použila jste tuto možnost :?: :lol:

Nechávala jsem ověřit snad stovky aukcí - prodej padělků, jasné navyšování, nebo jinak porušující OP a nic! Občas, zdůrazňuji občas nějakou aukci "odstranili" a druhý den byla vystavená znovu, jen s dokonaleji mlžícím textem. Aukro je takový Moloch, jako byl na Praze 5 pan Jančík. Nač se zbavovat výdělku rušením závadných aukcí, když lze najít kličky jak porušování pravidel zlegalizovat. Dokud nedostanou pořádně přes držku a to může být jedině a výhradně citelnou finanční ztrátou, tak budou v pohodě a ať si každý plácá v poradně co chce... když plácá moc blbě, tak ho smáznou, popřípadě zablokují....
Jedině masivní exodus uživatelů ke konkurenci, jiná cesta není.
takco

Příspěvekod takco » 31 říj 2011 14:04

Nezvyk. Pět let jsem zvyklá na Aukro, tak mi to bude asi chvilku trvat, než si zvyknu tady. Ale snažím se! :lol:
takco

Příspěvekod Caruso-A1 » 31 říj 2011 17:12

Na nastavení a systém vkládání nabídek jsem si zvyknul hned. Je to tady na ovládání příjemné. Teď už jen držet pěsti, aby se to tady rozjelo víc. Zatím je to opravdu slabé, mám pocit, že bez masívnější reklamy se to do povědomí lidí nedostane.
Není všechno aukro, co se třpytí
Caruso-A1

Příspěvekod takco » 31 říj 2011 17:39

Caruso-A1 píše:Na nastavení a systém vkládání nabídek jsem si zvyknul hned. Je to tady na ovládání příjemné. Teď už jen držet pěsti, aby se to tady rozjelo víc. Zatím je to opravdu slabé, mám pocit, že bez masívnější reklamy se to do povědomí lidí nedostane.

Vás tu ráda vidím Caruso! :lol: A jak si tu tak tápu, tak se mi příspěvek o "zvyku" blbě zařadil :D, protože jsem se ztratila.... ;)
takco

Příspěvekod vpdiablo » 31 říj 2011 18:03

No vida , že by se tu začali konečně někteří objevovat, tož vitajtě. 8-)
Ničehož sa nelekajtě a horá do teho třebas se ještě podří zvednout počet aukcí do konce roku na 200 000, to by bylo super.
Takže jen houšť, jen houšť prodejci ať je z čeho vybírat.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 01 lis 2011 18:27

Pocet vystavenych aukci je krasne marketingove cislo, da se pekne porovnavat v testech, ale realne nevypovida vubec nic o kvalite serveru.
Coz takhle pocet zrealizovanych aukci? To totiz vypovida mnohem lepe o tom jak si navzajem sedne nabidka a predstava prodejcu s poptavkou a zajmem kupujicich.

Pred mesicem jsem se dival na "top 10" mistnich prodejcu, uz nevim jestli jsem se dopocital k tomu ze maji 50% nebo 75% aukci z tech 100 000. Nekteri i prodavaji, nekteri maji na 10 000 trvale vystavenych aukci 20-30 komentaru.
Ze 100 000 vystavenych aukci je aktualne prihazovano na 1300, tedy necele 1%... v 1000 aukci koncicich na Aukru v nekolika pristich minutach jsou prihozy u 192. Zrejme se zde tedy dost nepotkava nabidka s poptavkou...
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna