Jsou různé formy propagace, dejme tomu každý mail může mít reklamu, každý balíček co pošleme, já vím, že všecho už tu bylo, tak chci apelovat na to aby Auktiva vytvořila účet na který budem dobrovolně posílat peníze na propagaci, lidé poslouchají i místní rádia, tam ta částka za reklamu není tak hrozná .Prostě dáme se dohromady a tu Auktivu kam nikdo nechodí, zviditelníme. Dejte návrhy. nazd1 ZVIDITELNIT JINAK TO NEBUDE FUNGOVAT
Váš návrh ale naprosto NIC neřeší!! Myslíte si snad, že se na daném "virtuálním účtu" sejdou stovky tisíc korun, které Auktiva použije na dostatečně efektni reklamní kampan? tomu snad vy sám proboha nevěříte! Nevidím jediný racionální důvod, proč by prodejci měli na podobný účet posílat takové obnosy, když sami z portálu naprosto nic netěží.
Problém spočívá jinde a sice - že stejně jako na všech ostatních konkurenčních serverech oproti Aukru - i zde naprosto převážnou část tvoří sběratelské předměty. Takový šikovný sběratel má desítky tisíc předmětů a hned je to znát na počtu aukcí.. oproti tomu vezměte počet "spotřebního zboží, textilu, šperků, věcí do domácnosti atd.." - a když to odečtete od 125.000 aukcí na auktivě, kolik vám zůstane??
já to tedy nepočítal, ale podle mně je to něco okolo 1/10. A v souladu s tím
musíte apriori okamžitě brát v potaz, že naprostá většina populace hledá MATERIALNI UZITNE předměty.. ne nějakou známku nebo pohlednici..
tedy pokud chce Auktiva zabodovat, musí najít způsob, jak vyzvednout a povzbudit prodej "spotřebního zboží", byť by to mělo být na úkor sběratelských předmětů. Jinak se bude nadosmrti patlat na místě, jako teď.