Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 09:34

NO VIDA PAVLÍK :D Ťakra, Ťakra, že by se exodus nakonec povedl ? Hele chce to podpořit ty výzvy na áčku, aby věděli ostatní, že sem přecházíme . Moc bych si přál, aby ten moloch Ačko, když si neváží starých zákazníků OSTROUHAL :roll:
biggles

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 09:45

PavelHejda píše:Ciao tutti i miei amici... :D

Rád bych přesunul mé výprodejové autodíly sem, ale poněkud se mi to tu "seká". Aby se to tu tím Aukro-návalem náhodou nezahltilo! :D

Pavle, tak kontaktuj adminy, třeba poradí proč se ti to tu seká .... já neporadím, vždyť víš že já ani fotky neumím dát do diskuze :D
biggles

Příspěvekod PavelHejda » 13 bře 2014 10:07

Už jsem chytřejší...měl jsem zarušený spoj na baráku. Už je to ok, takže přes den nějaké aukce vyrobím.
PavelHejda

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 10:21

PavelHejda píše:Už jsem chytřejší...měl jsem zarušený spoj na baráku. Už je to ok, takže přes den nějaké aukce vyrobím.

Tak vyráběj a já jdu řezat dřevo ... do postele, jsem po nočce :D
biggles

Příspěvekod tanyi » 13 bře 2014 11:10

Nejsem z toho moudrý, jak mám odpovědět na konkrétní příspěvek? Zkusil jsem kliknout na Láďovo "jdu kolem" a pak na odpovědět, jsem zvědavý, kam se to zařadí :D
tanyi

Příspěvekod vpdiablo » 13 bře 2014 11:28

tanyi píše:Nejsem z toho moudrý, jak mám odpovědět na konkrétní příspěvek? Zkusil jsem kliknout na Láďovo "jdu kolem" a pak na odpovědět, jsem zvědavý, kam se to zařadí :D

Co kliknout na tlačítko "citovat", nebo jen vlevo na tlačítko "odpovědět" bez citace.
Řazení příspěvků je jednoduché, záleží jak si jej nastavíte, nastavení hledejte dole pod příspěvky, nicméně strom jako u aukra s rozvětvením na deset dalších podtémat nehledejte, k odpovědi na konkrétní příspěvek slouží právě ono tlačítko citovat a pak jsou dané reakce pěkně v jednom příspěvku pod sebbou, má to výhodu, nikdo se nemůže přít jak co napsal je to hned vidět 8-)
Naposledy upravil vpdiablo dne 13 bře 2014 11:45, celkově upraveno 1
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 13 bře 2014 11:33

biggles píše:
PavelHejda píše:Ciao tutti i miei amici... :D

........ :D

Pavle, tak kontaktuj adminy, třeba poradí proč se ti to tu seká .... já neporadím, vždyť víš že já ani fotky neumím dát do diskuze :D

No tak se tu porozhlédněte, je tu na to tuším návod, jak vkládat fotky a nejen do diskuze, navštivte Html poradnu. :idea:
Naposledy upravil vpdiablo dne 13 bře 2014 11:44, celkově upraveno 1
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 13 bře 2014 11:37

Petr-Pudr píše:Je pravdou, že aukrofórum se svoji strukturou příspěvků je skutečně skvěle řešeno. A unikum je jednoznačně i ve svém uživatelském obsazení. Tady to vidím pro část lidí pouze na dočasnou, neadekvátní náhradu. Ani mně tak nevadí to, že příspěvky se lepí za sebe a vznikají tak mnohostránková témata, neboť jinde to funguje normálně, třeba na csfd, kde se diskuzí aktivně účastním a jsou tam thready, co mají 17000 stran a půl miliónu příspěvků. Přesto přehledné, neboť je tam domyšlené řazení příspěvků, což tady není ani hovno. A také musím uznat, že je krásné být druhý den nezablokovaný, užívám si to, takže si budu raději šetřit hovny.

Řazení příspěvků si můžete nastavit, dole na stránce jsou dvě nastavení, jedno pro dobu a druhé pak dle individualnich potřeb, nicméně tématický rozvětvený strom k jednomu příspěvku nehledejte, to phpBB forum asi nemá, možná nějaký plugin ale to ví jen ten kdo se provozu takového fora věnuje pořádně, phpBB fora jsou jedny z nejlépe propracovaných.
vpdiablo

Příspěvekod Vratislav16 » 13 bře 2014 12:14

:drink: Zdravím Vás zatoulaní synové. Mnozí jste zde dávno registrovaní, ale pořád jste trčeli na aukru s klapkama na očích.Již v minulosti tady přišla skupina, ale tady to není diamantový důl. Doporučuji každému, aby si pro svůj obchod budoval i síť zakazníků i částečně svou propagací. Nejsem ochoten se zde zučastňovat hovoru o ničem ( na př. jestli mne bolí koleno,nebo mám po noční,atd).Nyní jsou 2 varianty=1) buď se zde asimilujete ,neb 2) si vytvoříte autonomní skupinu jen na kecárně ? Jsem ochoten pomoci zodpovědět dotaz ,atd. Neb jsem jeden z těch co jsem pomáhal rozjíždět tento serwer.
vpdiablo také rád pomáhá :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod nekromant » 13 bře 2014 12:43

Včera jsem to zkusil na fóru (cafe) Allegra a docela fajn. Přehlednější než tady :-)
http://cafe.allegro.pl/forumdisplay.php?17-Mydelniczka
David
nekromant

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna