Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod takco » 02 lis 2011 12:31

borlan_cr píše:Tak jsem se zde také regnul, abych omrkl cvrkot...prostředí na mne působí poměrně přívětivě. Při čtení podmínek jsem si jen v duchu s potěšením odfajfkovával již známé věci z Aukra. Snad jen - narazil jsem a poměrně zatím těžce trávím na "vyhrazenou cenu" a také na automatické povolení reklam a nakládání s mými údaji k cílení reklam (ale to možná jsem "svolil" na Aukru také). Ty reklamy jdou údajně zakázat, ale momentálně nevím jak a ani jsem to extra nezkoumal.

Mám v úmyslu se tu trochu rozhlížet než si nechám poslat dopis, jsem jen příležitostný kupující a ještě menší prodejce. Vnitřně se obávám, že budu mít pořád paranoidní pocit, že mi na Aukru něco utíká, a že se budu snažit pochytat vše tam i tam...to ale časově dlouhodobě nejde. Dokud jsem dřepěl na Aukru a nevnímal jinou alternativu, tak jsem byl hezky v klidu... 8-) (když nepočítám velmi krátkou anabázi na Odklepu, která skončila vyšuměním...).

Tak asi tak... :)

Mám to stejně.... ;) Všechno je o poptávce a nabídce.....S vyhrazenou cenou mám taky problém. De facto jsem na Aukru začala nakupovat až když jí zrušili. A ještě jedna věc mi tu přijde divná -3příhozy...
takco

Příspěvekod takco » 02 lis 2011 12:45

Avlez píše:Včera jsem se zaregistrovala, fakt mám na Aukro vztek, poplatky jako blázen a na připomínky nereagují a když mi milostivě odpověděli, tak jsem si připadala jako debil. Vůbec neodpověděli na moje připomínky a v podstatě mi napsali ať si trhnu.
Tak uvidíme kolik lidí přejde a jak to tady bude fungovat. Tady aspoň člověk nevyhazuje peníze (zatím). Iva :D

Tak to nás debilů je víc! :lol: Ale mají to dobře vymyšlené- zaseknutá deska na nic neříkajícím textu každého jednou zcela jistě unaví.
takco

Příspěvekod Vratislav16 » 02 lis 2011 12:54

takco= tak Vás zde vítám. Co jste si zase vymyslela = 3 příhozy ? Pokud vím = vyhrává ten, kdo má nejvyšší ke konci aukce.
Na jiném serwru se aukce prodlužuje o 3 minuty. Ne zde !!Vyhrazenou cenu mají jen někteří. Neříkejte, že právě ty věci Vás zajímají. Já Vám doporučuji také svým zakazníkům oznámit, že máte "obchod ve vedlejší vesnici " = to aby Vás našli. Mějte se fajn :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 02 lis 2011 13:28

Vratislav16 píše:http://www.pojezdy === trochu se více zamyslete ,jak to ve skutečnosti je . Píšete, jako byste zde nepatřil,přitom jste zde od léta.
Ono aukro má teoreticky cca 1 000 000 uživatelů=auktiva cca 4100 uživatelů a aukcí cca 109 000= příhozů 1300, kdy aktivních zde uživatelů ( kupců) je zde mizivé procento ! Nyní otázka= co jste i Vy udělal pro zvýšení své prodejnosti ? Já na př. si provádím propagaci jinde a lákám zde partnery. Ano, každé aukce : Vaše i mé mají specifické zájemce a tak je třeba společně
pomáhat ty zájemce hledat a zde také lákat. Takže znovu = lákáte partnery i Vy :?: :lol:To že má někdo 10 aukcí, jiný jich má=1000,další =10 000 je jiná věc.Také v normál životě (přirovnání=) jsou bezdomovci, řemeslníci a bysmysmeni. Každý je šikovný a úspěšný jinak a tak bych nikomu nezaviděl :!: :lol: Jsem bývalý učitel a tak nic ve zlém, jen jsem Vás snad trochu vyprovokoval k případné aktivitě. Mějte se fajn

Zatim pridavam do zasilek z Aukra informaci o prodeji na Auktive, to by pro zacatek mohlo stacit ;-)
Dalsi propagaci jsem si rozmyslel do te doby, dokud budou rubriky co me zajimaji zahlcene odpadem za exkluzivni ceny... pokud je tam 10.000 dlouhodobe vystavenych aukci "exkluzivnich sberatelskych rarit" (ovsem v realnem pojeti srotu, ktereho se na burzach vsichni zbavuji a nikdo to nechce ani za desetinu mistni nabidky), nema cenu se snazit vic. Potencialni kupce to po par strankach odradi a pujde o dum dal, resp. zpet na Aukro.

Upozornuji, ze vyse uvedene nema co delat s tim ze bych dotycnemu prodejci zavidel. Neni ani co, pocet prodanych predmetu (v radu par desitek drobnosti) velice odpovida kvalite nabidky.
Jsou tu i jini, v jinych kategoriich, co maji na 10.000 vystavenych aukci nekolik tisic komentaru, takze maji evidentne rozum a chteji realne ceny. Pokud se to zde ma rozhybat, neni od veci nahradit "vystavovatele aukci" prodejci.
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod borlan_cr » 02 lis 2011 14:15

takco píše:... A ještě jedna věc mi tu přijde divná -3příhozy...

Jaké 3příhozy? Něco jsem přehlédl při čtení? Nemyslíte spíše max. 3 nabídky při té aukci s možností "nabídni"?
borlan_cr

Příspěvekod filima17 » 02 lis 2011 14:52

Tak, a jsem tu taky :).
filima17

Příspěvekod takco » 02 lis 2011 15:07

borlan_cr píše:
takco píše:... A ještě jedna věc mi tu přijde divná -3příhozy...

Jaké 3příhozy? Něco jsem přehlédl při čtení? Nemyslíte spíše max. 3 nabídky při té aukci s možností "nabídni"?

Ano, omlouvám se! Špatně jsem se vyjádřila. Je mi divné to vlastně "smlouvání" s prodejcem...., ale možná to není tak úplně špatné ..... :?:
takco

Příspěvekod auktiva » 02 lis 2011 15:16

3 nabídku u nabídni jsou schválně...ten kdo se chce dohodnout, tomu 3 pokusy bohatě stačí, ten kdo ne, zbytečně přichází o svůj nebo prodejcův čas.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod tasekp » 02 lis 2011 15:18

Ahoj lidi.
Teorie absolutního čtverce předpokládá, že každý objekt, který lze "nacpat" do čtverce, je jen převlečený čtverec. Jde tedy o mutaci čtverce, o jeho substanciální proměnu.
tasekp

Příspěvekod martula1111 » 02 lis 2011 15:21

Mým zákazníkům z aukra píšu,že zde vystavuji levněji.
martula1111

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna