Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod takco » 02 lis 2011 15:37

auktiva píše:3 nabídku u nabídni jsou schválně...ten kdo se chce dohodnout, tomu 3 pokusy bohatě stačí, ten kdo ne, zbytečně přichází o svůj nebo prodejcův čas.

Nezpochybňuji tři pokusy,ty určitě stačí! Třeba si zvyknu, ale zatím je mi divné zasahovat do aukce nabídkami. Nemám s tím zkušenost ... :)
takco

Příspěvekod auktiva » 02 lis 2011 17:35

Ano u nás je to docela nezvyklé, ale v určitých případech se to jistě hodí. Prostě je to další možnost kterou nabídneme, třeba bude časem více využívána.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod takco » 02 lis 2011 18:28

JJ. V pohodě! :D
takco

Příspěvekod CrayXMP » 02 lis 2011 19:56

Caruso-A1 píše:
tohle mě zkrátka zaujalo a nedalo mi, abych nereagoval. Vy to posuzujete pouze ze současného pohledu a ten názor je NAPROSTO STEJNY, jako věčné "kecy" Linux vs. Mac. vs. Windows ".. jo hele. na Macu V ZIVOTE NEJSOU ZADNE VIRY!!" - jo, jen do té doby, než se začaly nedávno masivněji šířit a hele.. ! objevil se první. a pak i druhý vir.. a aby toho nebylo málo, antivirové společnosti už začaly velmi svižně stíhat jednu druhou, kdo vydá lepší antivir pro Apple.

Používám Macy více než deset let a mohu potvrdit, že viry na Macu v systému OSX opravdu žádné nejsou. Antivirový program pro Maca přesto význam má, protože pokud mi někdo pošle zavirovaný soubor, na Macu to nezjistím a mohl bych ho tak nechtěně a nevědomky poslat dál.

šlo mi hlavně o to přirovnání, že čím je nejaká oblast či segment stále větší a majoritnější, tím má pro ty nejrůznější podvodníky a neřády větší kouzlo a smysl se jí "věnovat". Takže přirovnání padlo i na ten Mac, příp. Linux, protože tam to není otázka toho, že by se jejich zdrojový kod nedal nikdy nikdy v životě nikým nabourat - je to pořád jen počítačový kod a pokud někdo bude xtra šikovný, tak může vytvořit jiný kod a máte vir. Je naivní se domnívat, že když můžete spouštět korektní kod na těchto systémech, tak nemůžete spustit i jiný dobře napsaný kod, který udělá operaci (kteoru uživatel nechtěl) a to už by mohlo splnovat definici viru v širším pojetí. nebo mi snad chcete namluvit, že když si nainstalujete nějakou aplikaci na svém Macu z důvěryhodného zdroje, která má mít třeba funkci kalkulačky - ale při každém násobení vyskočí nějaké okno s reklaou - o čem jste vůbec nevěděl, nechtěl atd.. že to není svým způsobem "zlomyslný kod"? A ta analogie by se pochopitelně dala dále rozvíjet, je to jen o metodice, co je vir a co není. První viry byly také takto neškodné, pokud si pamatujete na 80. léta
CrayXMP

Příspěvekod The_Star_Rover » 03 lis 2011 21:03

Vydržel jsem hodně.. Ale už se to nedá.. Držím všechny palce auktivě a pomalu sem přesouvám nabídku. Doufám, že vy ostatní nezaspíte a též zde začnete vystavovat.. ;)
The_Star_Rover

Příspěvekod Jirka_VW » 03 lis 2011 21:38

Jsem tu... zaragistrovaný vcelku čerstvě. Jdu to sem prozkoumat... ;)
Jirka_VW

Příspěvekod ancovicka-nails » 03 lis 2011 22:10

tak vítejte, čím víc nabídek zde bude, tím budou přibývat i kupující - ti si zatím stěžují, že je tu malá nabídka
ted před vánoci máme pořádnou šanci auktivu pořádně nakopnout
chce to jen širokou nabídku a napsat svým zákazníkům, že rodáváte zde, že je tu vše přehledné
ancovicka-nails

Příspěvekod Objekt1 » 04 lis 2011 08:16

Nepřebíhám, ale pomalu a v poklidu přejdu :ugeek:

Čekám na nový telefon s lepším foťákem - dnes, nnebo příští týden mi má přijít (Xperia mini pro), pak nafotím veteš - mám připraveny desítky gramodesek a aspoň přispěji troškou do mlýna.
Dlužíte-li bance 100 000 Kč, jste v prdeli.
Dlužíte-li bance 100 000 000 Kč, je v prdeli banka.
Objekt1

Příspěvekod fire23 » 04 lis 2011 10:11

taky se hlásím !!!!
fire23

Příspěvekod cardas51 » 04 lis 2011 10:45

Čau , tak jsem tady , jak to tady valí ? :roll:
cardas51

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna