biggles píše:Teď jsem nějak neměl čas číst příspěvky nad mým, ale dovolte srovnání a třeba jen v zobrazení ... Vystavuji tady celkem raritní pendlovky.... Tady jsem je vystavil a jsou tam jeden den, klikl si na ně jen jeden zvědavec za tu dobu ... Tak jsem se trošku namíchl a vystavil je na Aukru, i když se mi vůbec nechtělo, ale po vystavení na Aukru cca 5 minut, tak se na ně podívalo 7 zvědavců, takže to o něčem svědčí a vůbec netvrdím, že se na Aukru prodají, třeba ne, ale jen kliknutí na aukci tady a tam se nedá srovnat.... Nezlobte se na mě Vratislave, ale tento portál asi opravdu nemá šanci se prosadit, protože se sem kupující prostě nepodívají !!! Nejsem živnostník a tímto prodejem se neživím, ale pokud potřebuji něco prodat ze své sbírky a rychle, protože své získané peníze chci investovat do dalšího sběratelského předmětu, tak potřebuji, aby se na to alespoň někdo podíval, ale tady je to mrtvé a to nemluvím o živnostnících, kteří se tím živí a obrat potřebují. Prostě to říkám natvrdo a nepříjemně.. na Auktivě nic neprodáte a je to odkladiště neprodejných věcí z Aukra asi tedy mimo sběratelství, tam to možná trošku jede (nejsem pohledář, numismatik, tak to nedokážu posoudit, ale hodiny to je mrtvolka). Auktiva je prostě nefunkční, nevím čím to je, asi tou reklamou, já nevím, odpusťte mi za můj tvrdý názor, ale tak to je !!!!
Takže zjednodušené shrnutí: AUKTIVA NEMÁ KUPCE !!! Auktiva : včera cca v 17.00 hod.vystavení do této doby 1 KLIKNUTÍ NA AUKCI, AUKRO : vystaveno před cca 20 minutami ... 8 KLIKNUTÍ NA AUKCI !!! Zlobte se jak chcete, ale AUKTIVA nemá ani náznak zájmu o aukce, bohužel a je mi to moc líto... I když je to zadarmo, tak to nic neřeší , a když fakt potřebuji něco prodat, protože chci získat peníze na další předmět svého sběratelského zájmu, tak Auktiva není ten portál, kde bych peníze na něj získal, takže ztráta času , protože se na tu aukci nikdo ANI nepodívá, natož aby ji koupil !!! To je celé !!!! Takže až se Auktiva rozjede, alespoň v tom, že se zájemci podívají na aukce, tak bude zajímavé pro mě tady vystavovat !!! Teď bych to přirovnal k tomu, jako bych seděl v obýváku a nahlas zakřičel, halóóó nechcete koupit raritu ??? Taky by mě nikdo neslyšel a já marně čekal na zájemce !!! A taky to mám zadarmo a se svými pendlovkami a raritními se můžu , tak akorát vyfotit před bojovou zástavou