Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 15:21

bobinek21 píše:No nevím zdali se podaří sem při "horší" přehlednosti fora,nahnat většinu diskutujícich z "A"...................ale za pokus to stojí!!!!

No už i RENATAMAX se pokouší sem přihlásit, ale má problém, který popisuji ve výpadcích a ADMINI nereagují, sakra :mrgreen: A to byli dřív rychlí, jako ruské stíhačky na Ukrajině :D
biggles

Příspěvekod fous65 » 13 bře 2014 15:25

Nevíš jak to mám udělat, abych tam měl nové příspěvky? Jinak musím dávat poslední okýnko dole.:D
fous65

Příspěvekod Petr-Pudr » 13 bře 2014 15:29

Už koketuju s Polákama na Allegru. Ta přehlednost fóra se mně tam zdá lepší než na samotném Aukru. A taky mě tam neblokují, juhůůů. :D
Petr-Pudr

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 15:32

fous65 píše:Nevíš jak to mám udělat, abych tam měl nové příspěvky? Jinak musím dávat poslední okýnko dole.:D

vyhledej si jakýkoliv rank. Vlevo nahoře NOVÉ TÉMA, tak jak na Aukru ...
biggles

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 15:34

Petr-Pudr píše:Už koketuju s Polákama na Allegru. Ta přehlednost fóra se mně tam zdá lepší než na samotném Aukru. A taky mě tam neblokují, juhůůů. :D

Peťulo já nevím, ale jsem patriot a Aukro mě teda nedonutí emigrovat do zahraničí, to radši budu tady, když tady budou kámoši z Aukra. Pokud ne, tak na nějakou diskuzi se...u :pivo:
biggles

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 15:38

Nějakou dobu tady nebudu, jdu k zubaři :mrgreen: Tak se mi můžete vy pacholci chlámat, že su pos... nej strachy :D
biggles

Příspěvekod Petr-Pudr » 13 bře 2014 15:38

Neboj Jiříku, lezu tam i sem z čisté recese, aby si ostatní nemysleli, že se mě zbavili. :D Nemyslím si, ty diskuze budu nějak aktivně navštěvovat. Budu věrný svým diskuzím na csfd a jinde. I když, pokud nebudu zablokován, možná se tam i tady mihnu, o tom žádná, přeci jen jsem s vámi pobyl celé dva roky, na to se nezapomíná.
Petr-Pudr

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 15:40

Petr-Pudr píše:Neboj Jiříku, lezu tam i sem z čisté recese, aby si ostatní nemysleli, že se mě zbavili. :D Nemyslím si, ty diskuze budu nějak aktivně navštěvovat. Budu věrný svým diskuzím na csfd a jinde. I když, pokud nebudu zablokován, možná se tam i tady mihnu, o tom žádná, přeci jen jsem s vámi pobyl celé dva roky, na to se nezapomíná.
NO PROTO DOKTORE !!!! :D
biggles

Příspěvekod biggles » 13 bře 2014 15:48

Vratislav16 píše::drink: Zdravím Vás zatoulaní synové. Mnozí jste zde dávno registrovaní, ale pořád jste trčeli na aukru s klapkama na očích.Již v minulosti tady přišla skupina, ale tady to není diamantový důl. Doporučuji každému, aby si pro svůj obchod budoval i síť zakazníků i částečně svou propagací. Nejsem ochoten se zde zučastňovat hovoru o ničem ( na př. jestli mne bolí koleno,nebo mám po noční,atd).Nyní jsou 2 varianty=1) buď se zde asimilujete ,neb 2) si vytvoříte autonomní skupinu jen na kecárně ? Jsem ochoten pomoci zodpovědět dotaz ,atd. Neb jsem jeden z těch co jsem pomáhal rozjíždět tento serwer.
vpdiablo také rád pomáhá :pivo:
Vratislave, radši poraď !!!! Nebo kontaktuj admini je problém a oni nereagují VIZ VÝPADKY poslední příspěvky. Ty si tady mazák asi budeš vědět, jak na to !!!!
biggles

Příspěvekod Labib » 13 bře 2014 15:55

Teda dává mi to zahulit se tady v tom vyznat :lol: už sem koukal i na poláky se poseru z toho :roll:
Obrázek
Labib

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna