Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Medializace neg. změn, problémů, podvodů, cenzury aj. Aukra

Pojďte si povídat...

Medializace neg. změn, problémů, podvodů, cenzury aj. Aukra

Příspěvekod Behemot » 20 led 2012 10:36

Zdravím,

po poslední tiskové zprávě Aukra vychvalující sebe samo jsem se rozhodl, že je také na čase pokusit se veřejnost informovat o těch nepěkných věcech co se tam dějí.

Připravuji na toto téma článek, zajímavé údaje vyzískám již z fóra na Aukru, jejich OP apod., nicméně jestli někdo má vlastní relevantní údaje, sem s nimi. Statistiky, obrázky atd., vše beru, ideálně bude-li možné vás ocitovat jako zdroj.

Zatím se zaměřuji na:
  • PayU (nucené nasazení, celková struktura programu a vlastnické vztahy)
  • Heuréka (s největší pravděpodobností podvodná změna hodnocení po akvizici)
  • Poplatkové akce (aneb komedie o vracení poplatků měsíce po akci a blokace účtů po tuto dobu)
  • Cenzura (např. poslední případ blokace všech účtů uživatele po naprosto nemístných a nezákoných piožadavcích kupujícího i přes to, že AT uznal pravdu na straně prodejce)
Behemot

Re: Medializace neg. změn, problémů, podvodů, cenzury aj. Aukra

Příspěvekod vpdiablo » 20 led 2012 12:25

Zde najdete pár zajímavých článků k aukru a to jak starších tak nových:
http://www.svet-aukci.cz/
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 20 led 2012 12:29

Zde je mnou vytvořený obrázek, který byl jedním z důvodů, proč mě na aukru odstavili, bylo toho více, ale hezky to promazali.
Kód: Vybrat vše
http://files.uloziste.com/fotky1/s87c0264f6147e4e/cd5b6f08423eb82f.jpg

http://files.uloziste.com/fotky1/s87c0264f6147e4e/cd5b6f08423eb82f.jpg

Obrázek
vpdiablo

Příspěvekod vpdiablo » 20 led 2012 12:38

co se týká heuréky, stačí se podívat kolik hodnocení a prodejů mají ti co vyjadřují spokojenost s aukrem
je to půl roku co nespokojení uživatelé způsobili že hodnocení aukra na heurece bylo pod 10%, během 5 dnů bylo přes 90% a hodnotili lidé kteří dokonce ani v dané době půl roku okolo nic nekoupili ani neprodali, prostě podvod i na foru aukra se to probíralo včetně důkazů
plus další věc nikomu nedochází že ti co hodnotí, hodnotí spolupráci mezi kupujícím a prodejcem a ne kvalitu portálu aukro a jeho spolupráci s prodejci
navíc heureka je vlastně aukra takže se není čemu divit
vpdiablo

Příspěvekod AVL68 » 20 led 2012 22:49

Behemot píše:...po poslední tiskové zprávě Aukra vychvalující sebe samo jsem se rozhodl, že je také na čase pokusit se veřejnost informovat o těch nepěkných věcech co se tam dějí...[/list]

Výsledek vašeho, jistě nelehkého snažení, chcete prezentovat tady? Pokud ano, bylo by to moudré? :o

My tady víme, co je Aukro zač. A běžný uživatel Aukra, který by byl tím pravým příjemcem vašich informací, to tu číst nebude. ;)
Zvážil jste možnost "odvety" Aukra? Pokud zde uvedete peprné, byť pravdivé údaje, bude jen otázkou času, kdy Aukro zaútočí na Auktivu. :!:

Neměli bychom nechat Aukro svému osudu? :?:
AVL68

Příspěvekod ancovicka-nails » 22 led 2012 01:18

AVL plně s vámi souhlasím, aukro se utluče samo, navíc v diskuzích na aukru se najde dost materiálu na opravdu obsáhlý článek
kdo má rozum a vůli, tak už z aukra odešel, sice někteří tvrdí, že tam se prodává... no měli jsme tam do konce roku jeden účet, prodeje mizivé , takže to udělalo jen OBRAT, ale ZISK skoro nulový, aukro se dá použít pokud končím s obchodováním a potřebuji se zbavit zásob, ale pokud se chci živit jako obchodník, živím pouze aukro a na mě zbyde práce, starosti se zbožím, skladováním, posíláním,placením daní....
tot můj závěr za poslední rok změn na aukru

jinak z jiného soudku, koukala jsem na polské statistiky a už jsme v česku opět na druhé příčce, co se týká počtu aukcí, takže vyhrnout rukávy a honem vystavovat, at jsme jednička
ancovicka-nails

Příspěvekod Vratislav16 » 22 led 2012 08:57

Jenomže= kdo tu statistiku tam dělá? Áčko má stav pořád stejný :mrgreen: :lol:
http://aukcjostat.pl/id2_en/statistics_ ... vices.html
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 22 led 2012 10:36

Já jsem hodně zvědavý na vývoj v následujících třech měsících. Pokud během té doby neklesne na Aukru počet aukcí pod 800-850tisíc, bude to znamenat, že si tamní uživatelé zase "zvykli".
Ale ještě víc netrpělivě očekávám přislíbené změny zde na Auktivě. Mají být většího rozsahu. Snad přinesou hodně dobrého pro nás uživatele a tím i pro Auktivu. Tak ať se dílo daří. :pivo:
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 22 led 2012 10:52

doufám, že si auktiva nevezme příklad z aukra. Tam byly všechny změny vždy k horšímu.
drobek47

Další

Zpět na Kecárna