Dobrý den,
Z vaší objednávky máme v tuto chvíli skladem pouze přední LCD bezel pro Latitude D630. Ostatní dva díly jsou pouze na objednávku s dodací dobou 3-4 týdny. Všechny díly jsou pochopitelně zcela nové.
To mám z vás radost!!! Proč tedy máte označeno sklade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Víte že je to nezákonné, uvádět klamavou inzerci, hlavně mne ušetřte hloupých výmluv . Okamžitě pošlete ten rámeček at to tu mám do 24 hodin! jinak vám nechám zaplatit škody které mi vznikají!!! vaší inzercí-Vše skladem!!!!!!!!!!!! Nechápu proč vše musí trvat celí měsíc, tady v Čechách se sere lidem na hlavu hned a peníze chce každý taky hned, ovšem tvrdit že máte to co nabízíte skladem!! je fakt drzost nad míru!!! V naší zemi, lidi tímto přístupem, platí vysoké pokuty, proto si dávají sakra pozor co plácají na svých stránkách o prodeji. o ostatní nemám zájem. Amélie
PS: co mám říci lidem co si to objednali a já jim udělala objednávku k servisu a datu vámi dodání!!!! Vše skladem do tří dnů!!!!!!! Do prdele zkurvený