Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

nákupy

Pojďte si povídat...

Re: nákupy

Příspěvekod cliecz » 17 čer 2011 08:27

A zrovna ta aukce s názevm "Vánoce se blíží.. " musí přilákat tisíce uživatelů :D
cliecz

Příspěvekod biggles » 17 čer 2011 08:42

cliecz píše:A zrovna ta aukce s názevm "Vánoce se blíží.. " musí přilákat tisíce uživatelů :D

No já na A používal v nadpisech i jiné podpásové metody typu FIALOVÝ HNUS NEKLIKEJTE NA TO, TO BYCH NEKOUPIL ANI ZA KORUNU, FUJ a podobně :D přitom to byly velice kvalitní starožitnosti , nebo sběratelské věci, no to byl fofr ve shlédnutí a ve sledování :D Ještě dotaz jako, že když se uživatel, který mi odpovídal ohledně plavek v zimě, když se podíval na aukci, tak se mi shlédnutí ze 2 nezvýšilo na 3, buď to blbne, nebo to je majitel serveru. U stojanu se to zvýšilo tedy před chvílí na 3, ale to byl váš kukec pravděpodobně :D
biggles

Příspěvekod auktiva » 17 čer 2011 08:52

Dobrý den,
jak se Vám nezvýšil počet shlédnutí?

Počet shlédnutí se nezvyšuje v případech:
- koukáte se na vlastní aukce
- opakované shlédnutí stejným uživatelem
Obrázek
auktiva

Příspěvekod auktiva » 17 čer 2011 08:59

Ještě něco málo ke statistikám. Za posledních 7 dní bylo navštíveno 76 449 položek (42 324 aukcí).

Nejnavštěvovanější aukcí byla: http://www.auktiva.cz/album---postovni-znamky---asie--afrika---filatelie-a180875.html

Bohužel kvalitních starožitností jako takových tu nikdy moc nebylo a kde není nabídka se špatně vytváří poptávka.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod biggles » 17 čer 2011 09:04

Tak jsem vám tedy zvýšil nabídku o kvalitní starožitné hodiny :D
biggles

Příspěvekod biggles » 17 čer 2011 09:11

auktiva píše:Dobrý den,
jak se Vám nezvýšil počet shlédnutí?

Počet shlédnutí se nezvyšuje v případech:
- koukáte se na vlastní aukce
- opakované shlédnutí stejným uživatelem

No odpověděl mi uživatel, že se koukal na mou aukci a shlédnutí se ze dvou nezvýšilo na tři, ale možná se mýlím, jinak pane majiteli chtělo by to nějakou lepší reklamu v propagaci vašeho aukčního serveru na netu, nebo jinde :D Osobně si přeji, aby Aukro umřelo, doufám, že vám to nevadí :D Zdraví vas srdečně Jirka
biggles

Příspěvekod biggles » 17 čer 2011 09:23

Jako další věc mě udivuje rychlost reakce majitele, potažmo admina, CHVÁLIHODNÉ a nepředstavitelné na A, jinak pokud máte nějaký propagační materiál ohledně vašeho serveru, tak mi ho pošlete (adresu si vytáhnete), protože pracuji v kolektivu lidí, kteří jsou na A, já bych to tak tu vaši reklamu nenásilně rozhodil v práci a tím se zvýší povědomí o vás, kolegové to zas určitě zase sdělí svým známým a pokud se dozvědí, že vystavení, provize je velká 0, tak si myslím, že vám taková reklama neuškodí :D a mohli byto udělat i jiní AUKTIVÁCI tímto, nebo jiným způsobem :D CHCE TO REKLAMU PŘECE, nebo ne ? :lol:
biggles

Příspěvekod auktiva » 17 čer 2011 09:29

Jaké materiály si představujete? Ve svém účtu pod partnerským programem máte Partnerský program a poté v nástrojích boxík s aukcemi, ale to je vhodné spíše pro internetovou prezentaci.

Máme několik webů v rámci věrnostního programu a nějaká reklama nám teď běží ve vyhledávání na seznamu, ale pokud v kategorii není patřičná nabídka není možné ji nějak úspěšně propagovat.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod biggles » 17 čer 2011 09:55

Obyčejný leták, který se dá jakoby pohodit na stůl, u nás v práci se takhle různé nabídky firem tzv. povalují a kolegové si to při svačince pročítají, blbý zvyk, že ? číst při jídle :D Pak když si přečtou nějaký ten leták, tak jdou o přestávce na net a prohlíží si to tam. Když uvidí, že je vše zdarma, na což slyší hodně lidí, tak se to dostane do podvědomí a šíří se to geometrickou řadou... Já jsem o vás vůbec nevěděl a jen náhodou jsem si přečetl zmínku na A, kde si stěžoval jeden nespokojený Aukrák a vyhrožoval, že přechází k vám, jinak bych o vás vůbec nevěděl :D Myslím, že je vaše reklama nedostatečná a chce to hledat jiné způsoby mimo reklamy na netu ....
biggles

Příspěvekod biggles » 17 čer 2011 10:00

Ten leták je pro vás sice nějaký peníz, ale určitě lacinší, a když to uživatelé zadarmo prsknou na stůl v práci, tak to máte s propagací za hubičku , mě osobně by to nevadilo , něco takového pro vás učinit :D
biggles

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna