Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

nákupy

Pojďte si povídat...

Re: nákupy

Příspěvekod Vratislav16 » 19 čer 2011 07:55

biggles- já si sháním partnery sám a podívejte, kolik toho mám prodáno. Nesýčkujte zde a nešiřte blbou náladu. Přirovnání=
každý je strůjcem štěstí svého...........Kdysi jsem byl na zájezdech v sousední zemi= tam existovali tzv naháněči do obchodů. :lol:. V dnešní době i na tom ÁČKU se toho málo prodává......Ještě musím dodat, vím ze zkušenosti, že diskuze na různých serwrech čte tak ani ne 1% uživatelů ,jež prodávají, neb nakupují,neb jsou jen tzv.čumily ! ! Takže nemůžeme spoléhat na
propagaci v "kecárně" ... to nestačí !
Vratislav16

Příspěvekod biggles » 19 čer 2011 08:45

Myslím, že blbou náladu nerozšiřuji, právě naopak snažím se i na tom Aukru rozšiřovat spíše povědomí o tomto portálu, tak se podívejte a třeba změníte na mne názor :D
biggles

Příspěvekod Vratislav16 » 19 čer 2011 08:56

Fajn = omlouvám se . Zde na př. je výborná atmosféra a hlavně admini pružně reagují ! :D . Věřím ,že i Vám bigglesi se zde
bude dařit. U mne to trvalo skoro půl roku, než si mne kupci našli.
Vratislav16

Příspěvekod biggles » 19 čer 2011 09:10

Vratislav16 píše:Fajn = omlouvám se . Zde na př. je výborná atmosféra a hlavně admini pružně reagují ! :D . Věřím ,že i Vám bigglesi se zde
bude dařit. U mne to trvalo skoro půl roku, než si mne kupci našli.

V pohodě Vratislave, já se fakt neurazil, a i když moc neprodávám, tak jsem rád, že možná vyrůstá velká konkurence Aukra a všemožně se snažím na Aukru tento portál zviditelnit, jsem tam v diskuzích tak trošku KAZIŠUK :) jenom čekám, kdy dostanu od Aukra po hubě, už mi jedno vlákno smázli, bude bubububu mail a možná odstavení , ale nějak mě to netrápí :D
biggles

Příspěvekod biggles » 19 čer 2011 09:16

Jinak , abych nezapoměl ADMINI jsou tady skvělí, jen chválííím a bez ironie, mají velkou jedničku a deset hvězdiček :D
biggles

Příspěvekod AVL68 » 19 čer 2011 11:03

biggles píše:Mrkněte do vlákna Rozkecal jsem to na Aukru, ať to tady nemusím znovu psát a pak se mrkněte do diskuze A, kde jsem dával odkaz :D a uvidíte ty reakce

Jsou reakce a reakce. :D Na Aukru je nespokojených křiklounů dost, ale nějaký dramatický pokles aukci není žádný. Takže buď se jen křičí a nekoná se, a nebo počet křiklounů je mizivý. Přestože jsou hluční. Ví někdo kde je zakopaný pes?
AVL68

Příspěvekod biggles » 20 čer 2011 06:36

No podívejte se na výpadky na Aukru, to je síla co tam je ohlášeno kiksů jen za víkend :D
biggles

Příspěvekod garet6 » 20 čer 2011 08:22

Také se divím že tam ještě tolik lidí vystavuje, vyprdnul bych se na ně. Nadávat jak to tam špatně funguje a jak je to drahý a přesto tam vystavovat, tak to nevím jaký to jsou obchodníci. Já se tím také neživím dělám to pro zábavu a nějakou korunu když to hodí tak dobrý. Asi vědí co dělají jsou to obchodníci a já to nevím, ale asi nechtějí změnu je to takový stereotyp a bojí se změny. Ale jak tam píšeš že můžou někteří vystavovat na dvou aukčních portálech tak to máš pravdu. Já to také někdy dělám.
garet6

Příspěvekod auktiva » 20 čer 2011 08:27

AVL68 píše:Každá reklama něco stojí, a protože jsou tu poplatky 0Kč, vymyslet kvalitní reklamu zadarmo jistě není jednoduché. Asi to chce trpělivost i čas. Já si třeba naivně myslel, kolik že sem začne přispívat přeběhlíků z aukra. No, žádný skokový nárust, takže jich moc asi nebylo.

Problém je, že my bychom třeba rádi udělali cílenou reklamu. Pro sběratele by se nám líbil třeba sberatel.com, bohužel jelikož jeho vlastník vlastní "konkurenci" tak to není možné.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod biggles » 20 čer 2011 08:36

Admine já bych rád tento server podpořil , ale jsem takzvaně LOJZA :D v používání PC, to víte starší pán. Takže jak se to dělá, abych když pošlu někomu mail , tak aby tam byl takový nějaký nenásilný odkaz na váš portál, fakt nevím jak na to a jestli chcete , aby to na mých mailech bylo, tak to nějak udělejte sami, vy kluci ušatí, abych při tom tzv. nematuroval :D
biggles

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna