Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

poštovné v aukci

Potřebujete pomoci, poradit,..? Nebojte se zeptat.

Re: poštovné v aukci

Příspěvekod auktiva » 21 čer 2011 12:57

Jak říkal rytíř Veverka z Bytíšky: "je nás tu nepočítaně". Vždy se snažíme aby tu někdo byl a alespoň koutkem očka to sledoval.

Vratislav: dobrý žák jevýsledkem dobrého učitele.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 16:57

jééé děkuji za pochvalu. Jen si musím udělat čas a přesunout sem aukce.takže včera jsem nespala kvůli aukru a dnes toto .) ale tentokrát mě to bude těšit. kupci budou NEBOJME SE .) na diskusi an aukru to teda jede za dnešek co jsem se dočetla na aukru už další tři emigrují hurááááá.

mám 5000 mailů OD zákazníků začnu je obesílat a přesměrovávat někdo se určitě chytí .) myslím že ,, tam ,, je to neunosné ČEZ, ČESKÁ POŠTA A AUKRO TO JSOU BRATŘI V TRIKU .)
chicmoda

Příspěvekod auktiva » 21 čer 2011 18:21

Pokud bude slušná nabídka, můžeme ji podpořit reklamou, bohužel prázdné kategorie se propagují špatně.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod biggles » 21 čer 2011 19:07

Admini pozor Chicmoda se kvám chce přestěhovat celá a možná i s rodinou, doufám, že máte velký dům, aby jste se tam všichni vlezli :lol: :lol: :lol: Chicmodo to byl fór, ne že se urazíte a nazlobíte na podobně utekuvšiho bývalého aukráka Flancu 1, ešli mě náhodou neznáte z pokecu :D
biggles

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 19:56

no už se stěhuji .) opuštím aukro a zkusím tady jen nemám moc času tak vystavuji dost pomalu.S celou rodinkou.))))) to by jsme sem opravdu nevešly. Na aukru mi běží 600 aukcí než to narvu sem bude to chvilku trvat bohužel vzhledem k tomu že mě to živí ač nerada budu muset ještě nějaký čas běžet aukro ale dosti to tam hodlám omezit a přesměrovat si zákazníky sem .
chicmoda

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 19:57

psa veznu sebou .)
chicmoda

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 20:01

chicmoda píše:no už se stěhuji .) opuštím aukro a zkusím tady jen nemám moc času tak vystavuji dost pomalu.S celou rodinkou.))))) to by jsme sem opravdu nevešly. Na aukru mi běží 600 aukcí než to narvu sem bude to chvilku trvat bohužel vzhledem k tomu že mě to živí ač nerada budu muset ještě nějaký čas běžet aukro ale dosti to tam hodlám omezit a přesměrovat si zákazníky sem .

já nevím asi se neznáme mám tam jiný nick ,, romca38 ,,
chicmoda

Příspěvekod biggles » 21 čer 2011 20:11

Myslím, že jsem vás tam někde zahlédl teď v nějakém vlákně :D Ja jsem celý orošený , jak běhám z portálu do portálu :mrgreen:
biggles

Příspěvekod chicmoda » 21 čer 2011 20:19

nápodobně tam jsem nikdy nikam nic nepsala ale až ted od pondělí píši jak datel- překlikávám sem a tam -zítra si dám pohov..... já jsem se od včera tam vynervila na aukru že kdyby to jen šlo zruším tam vše hned jenže nemůžu ale všeho do času.....a máme dalšího zběhlíka .) ve vláknu aukro všech zemí vyližte si ........co jsem napočetla je jich alespoň tak 3 kusy .) hlavně aby se nám sem nenastěhovali ,,POLÁCI,, TO SE POTOM PICNU KOUPÍM STÁNEK A BUDU PRODÁVAT NA NÁMĚSTÍ .)
chicmoda

Příspěvekod AVL68 » 21 čer 2011 20:27

Vratislav16 píše:díky za poklonu= již jsem soukromě v kontaktu s chicmodou = jedná se opravdu o problém . Kdo chce přenést obrázek z fotoaparátu, jež má minimálně 1Mega, musí jej upravit pomocí programku PHOTO FILTRE NA POŽADOVANÉ PARAMETRY( mám 67r a také jsem toto zvládl ,pomocí rad dobrých přátel a hokuspokus). Také i do popisu pomocí HTML jsem zvládl. Ono my češi
jsme zvyklí z minula, že nám pořád někdo zametá "cestičku".

Velikost vkládaného obrázku se prodiskutovává v tomto vláknu:
http://www.auktiva.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=132
AVL68

Předchozí

Zpět na Poradna