Vratislav16 píše:bigglesi= trochu se zamyslete nad tím co nabízíte. Nestačí v názvu aukce napsat= POHLEDNICE= máte absolutní nepřehled co
se vlastně hledá, sbírá. Uveďte alespoň rok v názvu aukce, na některých jsou tzv. BOŽÍ MUKA== tyto hledají někteří mí partneři.
Náměty = jež vystavujete= musíte zájemce opravdu hledat(asi jako jehlu v kupce sena). V dnešní době u pohlednic vesměs
hledají určitou obec,město,hrad. Ale ne v Rakousku ,toto zde neprodáte ! Dělám do sběratelství 40let a vím o čem mluvím !
Mějte se fajn a nic ve zlém !STÁVKA ???== zaměstnanci zpravidla po nějaké době zase nastoupí do původního zaměstnání==
PŘIROVNÁNÍ !

Jo rok bych rád uvedl, ale nevím jak ho mám zjistit , a že nemám páru o tom co se sbírá v pohlednicích, to je svatá pravda, jinak názvy jsou německy , takže ani nevím zda jde o německý název české obce, nebo o německo či rakousko. Dál , když to dávám od 15 Kč, tak snad stojí za to sběrateli rozkliknout všechny mé aukce a podívat se, trošku se prokousávat a o tom sběratelství taky je, objevovat třeba rarity za hubičku.... Já taky jako sběratel hodin nechodím po starožitnictví , kde koupím hotovou a funkční věc a spíše hledám po půdách a třeba kompletuji hodiny po částech, protože je třeba koupím laciněji a , když je zprovozním, tak z nich mám o to větší radost. Když nebude sběratel pohlednic líný a rozmazlený, tak mě kontaktuje mailem , telefonem a já mu sdělím podrobnosti, které bude chtít , jako odborník vědět a já jako neználek mu je sdělím

Navíc , když se podívám jinde a nechci říkat kde, tak to co já mám od 15 Kč jinde začíná od 50 kč, takže když opravdovému sběrateli nestojí za to se zeptat na věc, která je lacinší a potřebuje servis až pod nos, tak ať si trhne nohou, nic ve zlém

Navíc jako laik se bojím věc víc popsat, jako laik, aby tento popis nebyl třeba zavádějící a nedostal negativ

, mějte se hezky a samozřejmě se na vás nezlobím , jsem rád že se mi snažite pomoci a cením si toho. Ještě dodám, že se ve starožitnostech pohybuji (sbírání) cca 30 let, ale rozumím jen trošičku svému oboru, myslím, že kdyby jste vystavil hodiny, tak taky najdu co by se dalo vylepšit