Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Stávka na Aukru

Pojďte si povídat...

Re: Stávka na Aukru

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 09:34

Takže jste mě svou namyšleností nasral a během 2 hodin až budu mít čas aukce stáhnu a dám je jinam, tedy vrátím se tam odkud jsem přišel a to jsem měl chuť tady začít, už ji nemám, protože abych se musel zodpovídat jako malý kluk za to, že nejsem mistr v pohlednicích a nechat se peskovat, tak na to kašlu. Jinak si přečtěte co jsem uživateli z Králik napsal a pořádně, nerozšiřuji tady blbou náladu, to spíše naopak a pravdivě popisuji situaci .... A taky jsem tady chtěl vytrvat , i když nic neprodám a třeba i 3 měsíce, ale teď milý Vráťo ani 3 hodiny !!!!! :mrgreen: Vyřiďte adminům, že jsou super, ale vy jste namyšlený ... VRÁŤA
biggles

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 09:37

Vratislave já nejsem váš žák, já chtěl jen rozšířit nabídku tady a myslím, že jsem udělal pro propagaci tohoto serveru dost, ale vy nečtete jiná vlákna a o tom to je, protože by jste to věděl. Nic běžte učit a já jdu do pryč !!! GRRRRRRRRRRRR
biggles

Příspěvekod Vratislav16 » 27 čer 2011 09:43

Já nejsem namyšlen= s Váma se nedá diskutovat= prostě chtěl jste zde udělat "revoluci" ....mějte se fajn. Totiž vše chce jen a jen trpělivou a soustavnou práci.
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 27 čer 2011 09:56

Snad se nám tu nebudete hádat?? :evil:
Obrázek
auktiva

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 10:02

Nebudu , stahuji aukci pohlednic :D
biggles

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 10:05

biggles píše:Nebudu , stahuji aukci pohlednic :D

Milí admini já jen laicky vystavil ty pohlednice, dle nejlepšího vědomí a svědomí, bohužel možná špatně, ale to je jedno už se mi tady nějak nechce psát, mějte se všichni hezky :D
biggles

Příspěvekod auktiva » 27 čer 2011 10:13

jako mylý kluci. Pán Vratislav to možná neřekl nejšťastněji, ale je to opravdu odborník a měli jste se spíše domluvit jak pohlednice lépe rozčlenit a né se hádat kdo to dělá lépe. Pak se mají dohodnout národy.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 10:22

On totiž nečte pozorně co mu chce člověk říct :D JInak Admini a strážní andělé vy jste byli super a škoda, že už tady nejsem, aukce jsou staženy a to všechny , mějte se moc fajn a někdy nashle :D
biggles

Příspěvekod AVL68 » 27 čer 2011 14:39

biggles píše:On totiž nečte pozorně co mu chce člověk říct :D JInak Admini a strážní andělé vy jste byli super a škoda, že už tady nejsem, aukce jsou staženy a to všechny , mějte se moc fajn a někdy nashle :D

Proč kvůli nepadnutí si do noty s jedním uživatelem "trestáte" Auktivu stažením všech aukcí? Asi ta vaše podpora toho serveru nebyla míněna až tak vážně. :(
AVL68

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 15:02

Podpora byla míněna vážně, ale tento pán mě tak nadzvedl, že jsem se fakt nasral :D Jelikož jde o mazáka vychvalovaného na hlavní stránce, tak jsem si říkal, že asi mluví za tento server. Prostě mě peskuje a poučuje trošku s nadřazeností, ale já úplný začátečník nejsem to si musí uvědomit . Já bych to celkem spolkl, ale obvinit mě z rozšiřování blbé nálady, to jsem nesnesl. Zkuste si pročíst příspěvky a uvidíte, že jsem spíše naopak tomuto serveru chtěl pomoci a to i riskováním odstavení na Aukru. Jde o to, že tento Vratislav asi nečetl ostatní příspěvky a už jednou došlo k roztržce mezi ním a mnou, tu první jsem přešel, ale teď jsem vypěnil a neopustilo mě to ani teď :mrgreen: na vás se samozřejmě :D , mějte se tady hezky a vězte, že to tady budu sledovat a držím palce ze srdce tomuto serveru :D :D :D
biggles

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna