Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Stávka na Aukru

Pojďte si povídat...

Re: Stávka na Aukru

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 15:29

Ještě chci říct, že ne já , ale pan Vratislav tomuto serveru dělá medvědí službu, protože pokud tady někdo vystaví hřebík v sekci šroubky, protože je laik a nepozná to (nadnesený příměr) bude v tomto oboru tady stejný odborník , jako pan Vratislav a začne peskovat uživatele, tak se tady každý začne bát vystavovat . Já se nebojím pohádat, ale respektuji, že jsem nováček , a proto jsem tento server opustil . Jinak pane Vratislave zkuste vystavit něco z jiného oboru a třeba dát špatný, nebo zavádějící popis , tak si na vás rád smlsnu a budu vás poučovat. Mimo pohledů se vyznám ze 60 % v militariích, hodinách , chalupářských věcech, porcelánu apod. Mimochodem vím, co je dlouhá adresa, prošlá, neprošlá, znám i vydavatele, to jen na vysvětlení. A svoji odpověď Milanovi z Králik jsem myslel, tak že mě štve, že aukráci co se s několika aukcemi tady přesunuli vystavují věci za nehoráznou prdu ve vyvolávačce, kterou by určitě nedali v jiném serveru a já spíše chtěl upozornit, že to co je tam od 50 Kč, tak já jsem tady vybalil od 15 Kč, protože je mi jedno za kolik se to prodá, protože já se tím živit opravdu nemusím a mám to jako zábavu, mám stálý plat, jenom mám radost, když někdo přihodí , a když prodám za korunu, tak mě to netrápí. Prodal jsem na Aukru knihu s podpisem Václava Kaplického a netrápí mě to, protože má sběratel radost a to jde. Jinak Milan z Králik mě zná, pokud to bude číst, tak vám řekne, že jsem sice poděs, ale ne kurva chlap. Milane promiň, že jsem tě sem zatáhl a sám utekl :D Ale mě nikdo trénovat tedy nebude , ani pan Vratislav !!!!
biggles

Příspěvekod garet6 » 27 čer 2011 18:08

Biggles jen tu zůstaň a nenechávej nás tu. Bude tady smutno. :cry:
garet6

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 19:06

Já bych možná zůstal, ale jak jsem byl vytočený, tak jsem věci vystavil jinde a už mám 5 sledování a u dalších taky něco je, tak se mi už nechce... Jinak pohledy jsem nikam nedal a pokud mě vztek přejde, tak se možná vrátím , ale fakt bych uvítal nějakou rubriku na pohledy, které laik nedovede určit a umístit, aby nedráždil mistry oboru :D Jinak díky pokud jsi to myslel vážně, že ti bude smutno :D Možná jsem taky jednal ve vzteku ukvapeně, ale to už je moje povaha :D :) ;)
biggles

Příspěvekod vpdiablo » 27 čer 2011 19:09

biggles píše:Ještě chci říct, že ne já , ale pan Vratislav tomuto serveru dělá medvědí službu, protože pokud tady někdo vystaví hřebík v sekci šroubky, protože je laik a nepozná to (nadnesený příměr) bude v tomto oboru tady stejný odborník , jako pan Vratislav a začne peskovat uživatele, tak se tady každý začne bát vystavovat . Já se nebojím pohádat, ale respektuji, že jsem nováček , a proto jsem tento server opustil . Jinak pane Vratislave zkuste vystavit něco z jiného oboru a třeba dát špatný, nebo zavádějící popis , tak si na vás rád smlsnu a budu vás poučovat. Mimo pohledů se vyznám ze 60 % v militariích, hodinách , chalupářských věcech, porcelánu apod. Mimochodem vím, co je dlouhá adresa, prošlá, neprošlá, znám i vydavatele, to jen na vysvětlení. A svoji odpověď Milanovi z Králik jsem myslel, tak že mě štve, že aukráci co se s několika aukcemi tady přesunuli vystavují věci za nehoráznou prdu ve vyvolávačce, kterou by určitě nedali v jiném serveru a já spíše chtěl upozornit, že to co je tam od 50 Kč, tak já jsem tady vybalil od 15 Kč, protože je mi jedno za kolik se to prodá, protože já se tím živit opravdu nemusím a mám to jako zábavu, mám stálý plat, jenom mám radost, když někdo přihodí , a když prodám za korunu, tak mě to netrápí. Prodal jsem na Aukru knihu s podpisem Václava Kaplického a netrápí mě to, protože má sběratel radost a to jde. Jinak Milan z Králik mě zná, pokud to bude číst, tak vám řekne, že jsem sice poděs, ale ne kurva chlap. Milane promiň, že jsem tě sem zatáhl a sám utekl :D Ale mě nikdo trénovat tedy nebude , ani pan Vratislav !!!!

Chlape klid, pan Vratislav16 má občas své dny, a ve své velké snaze dokonale poradit to holt někdy zbytečně přehání, nejlepší je to ignorovat, nebo umlátit důkazama. On je prostě zapíchlej ve svém světě pohlednic a nechápe že vytáhnout nějaké kloudné informace z pohlednice, které se jemu objeví ve vočích sotva se na to podívá, je pro laika prostě zhola nemožná věc a jediné třídění které tomu může dát je podle obsahu obrázku maximálně. Leda by chtěl strávit příštích pár let hledáním informací aby to mohl nějak kloudně roztřídit.
Vaše poznámka ... snad mu bude(sběrateli) ta nízká cena stát za to aby si aukce rozklikl a prohlédnul ... je plně trefou do černého, protože sběratel hledá ty perly v kupě sena, když budu vědět jakou to má cenu tak mu je vživotě nenabídnu za pakatel, a on je pak nikdy levně nezíská.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 19:14

Vratislav16 píše:No vidíte= pletete se tam ,čemu vůbec nerozumíte a tak nekritizujte kolegu, že prodává za 300,-. Na př. pohlednice zhotovené
litograficky okolo roku 1900 v počtu 200-300ks jsou vzácné i z toho důvodu, že se jich asi málo zachovalo.Proto prosím važte svá slova.A Vaše syčkování mně také nebaví. Každý je strůjcem štěstí svého ! Doposud zde byla pohoda, doufám bude i nadále. Přeji hezký den.

Kdyby jste si dal tu práci a rozklikl všechny aukce pohlednic, tak tam možná nějaké litografie najdete , ale dle sledování a já jsem si to kontroloval, kliknutí na aukce nepřibyly, tak nesýčkujte :D
biggles

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 19:20

vpdiablo píše:
biggles píše:Ještě chci říct, že ne já , ale pan Vratislav tomuto serveru dělá medvědí službu, protože pokud tady někdo vystaví hřebík v sekci šroubky, protože je laik a nepozná to (nadnesený příměr) bude v tomto oboru tady stejný odborník , jako pan Vratislav a začne peskovat uživatele, tak se tady každý začne bát vystavovat . Já se nebojím pohádat, ale respektuji, že jsem nováček , a proto jsem tento server opustil . Jinak pane Vratislave zkuste vystavit něco z jiného oboru a třeba dát špatný, nebo zavádějící popis , tak si na vás rád smlsnu a budu vás poučovat. Mimo pohledů se vyznám ze 60 % v militariích, hodinách , chalupářských věcech, porcelánu apod. Mimochodem vím, co je dlouhá adresa, prošlá, neprošlá, znám i vydavatele, to jen na vysvětlení. A svoji odpověď Milanovi z Králik jsem myslel, tak že mě štve, že aukráci co se s několika aukcemi tady přesunuli vystavují věci za nehoráznou prdu ve vyvolávačce, kterou by určitě nedali v jiném serveru a já spíše chtěl upozornit, že to co je tam od 50 Kč, tak já jsem tady vybalil od 15 Kč, protože je mi jedno za kolik se to prodá, protože já se tím živit opravdu nemusím a mám to jako zábavu, mám stálý plat, jenom mám radost, když někdo přihodí , a když prodám za korunu, tak mě to netrápí. Prodal jsem na Aukru knihu s podpisem Václava Kaplického a netrápí mě to, protože má sběratel radost a to jde. Jinak Milan z Králik mě zná, pokud to bude číst, tak vám řekne, že jsem sice poděs, ale ne kurva chlap. Milane promiň, že jsem tě sem zatáhl a sám utekl :D Ale mě nikdo trénovat tedy nebude , ani pan Vratislav !!!!

Chlape klid, pan Vratislav16 má občas své dny, a ve své velké snaze dokonale poradit to holt někdy zbytečně přehání, nejlepší je to ignorovat, nebo umlátit důkazama. On je prostě zapíchlej ve svém světě pohlednic a nechápe že vytáhnout nějaké kloudné informace z pohlednice, které se jemu objeví ve vočích sotva se na to podívá, je pro laika prostě zhola nemožná věc a jediné třídění které tomu může dát je podle obsahu obrázku maximálně. Leda by chtěl strávit příštích pár let hledáním informací aby to mohl nějak kloudně roztřídit.
Vaše poznámka ... snad mu bude(sběrateli) ta nízká cena stát za to aby si aukce rozklikl a prohlédnul ... je plně trefou do černého, protože sběratel hledá ty perly v kupě sena, když budu vědět jakou to má cenu tak mu je vživotě nenabídnu za pakatel, a on je pak nikdy levně nezíská.

Víš mě ani tak nenaštval těmi pohledy, ale tím , jak mi podsunul, že tady dělám blbou náladu a přitom si to asi blbě přečetl a nepochopil, jak jsem to myslel :D
biggles

Příspěvekod vpdiablo » 27 čer 2011 19:23

to je bohužel taky jedna z vlastností stoupajícího věku kam všichni nezadržitelně spějeme
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 19:25

vpdiablo píše:to je bohužel taky jedna z vlastností stoupajícího věku kam všichni nezadržitelně spějeme

No jo za rok mi bude 50 a taky mi připadá, že jsem blbej, jak veverka :D :roll:
biggles

Příspěvekod biggles » 27 čer 2011 19:34

Teď mě napadlo proč VR vypěnil, asi si myslel, že kritizuji nějakého jeho kamaráda za drahý prodej (300 Kč), ale já vůbec nemyslel jeho kamaráda, ale svého, kterému jsem dal pohlednici zadara do sbírky před 5 dny , moc ji chtěl a ona se tady objevila a sedí bydliště odkud ten můj kamarád pochází, takže VR si to asi špatně vyložil a proto po mě asi vyjel pan profesor ... no a já se nasral :D :lol: :P a nebo taky ne, kdo ví ....
biggles

Příspěvekod AVL68 » 27 čer 2011 21:23

biggles píše:No jo za rok mi bude 50 a taky mi připadá, že jsem blbej, jak veverka :D :roll:

Vám bude padesát? Tak to jste mě fakt překvapil. :shock: U takového věku bych předpokládal více životních zkušeností, tedy více nadhledu a rozvážnosti. Podle vašeho ostrého slovníku a horké hlavy jsem Vás tipoval na dvacetiletého horlivce.
AVL68

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna