Opravdu bych chtěl poděkovat teamu správců serveru auktiva jelikož s podobnou ochotou a hlavně rychlostí se setkáte málo kde. Prošel jsem jako administrátor či moderátor několik serverů různého zaměření, ale jsem si jist, že pokud jim vydrží nadšení, píle a starost o uživatele jako doposud... roste zde vysoce kvalitní obchodní prostor s obrovským potencionálem!
Pro případné šťourálky: NEMÁM NIC společného se žádným členem teamu a jsem pouhým uživatelem, který je spokojený s kvalitou technické podpory.
Stál jsem u zrodu podobného serveru v Polsku a věřte, že sebe-kvalitnější projekt nemá šanci na úspěch bez podpory uživatelů samotných..! Vystavujte i když víte, že jen tak neprodáte, pokud narazíte na cokoliv co by jste mohli někdy užít, kupte to a udělejte tak radost prodejci.. brzy se Vám to vrátí zase prodejem vašeho předmětu. Aneb pokud nebudou prodejci a kupující nebude server k ničemu a nové uživatele přiláká jen pomalu se zaplňující kategorie aukcemi a prodejními produkty a vidina toho, že je šance zde prodat a hlavně to, že sem někdo chodí.. zajisté stejně jako já pilně kontrolujete počet přístupů.., ale no a co že jich je málo.. server začíná! Já mám u 90% produktů přístupy pod 10ti za týden.. Na firemním e-shopu je to přes 2000 ideálních/den, ale i tak pomalu vystavuji a budu dál jelikož věřím, že jednou Auktiva prorazí dál, než by kdokoli teď věřil. Tyto šance jsem dříve přikládal serveru a.cz, ale ten zabila nekvalitní a laxní technická podpora, neochota adminů apod. Když pominu giganta aukro a psychicky labilního majitele odklepnuto.. jiných možností moc není takže držím palce/pěsti a přeji za sebe serveru to nejlepší do budoucích časů.