Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Vyhrazená cena :-( :-( :-( -- PRYČ S NÍ!!

Vaše návrhy a nápady

Re: Vyhrazená cena :-( :-( :-( -- PRYČ S NÍ!!

Příspěvekod auktiva » 02 črc 2011 17:17

Ano, jakmile bude dosažena tak se zobrazí nápis o překonání přímo v aukci.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod garet6 » 02 črc 2011 17:21

Také mě nevadí,dám svoje maximum a když je cena větší tak víc nedám. Kolik tam prodejce má mě potom nezajímá.
garet6

Příspěvekod AVL68 » 02 črc 2011 21:17

Vyhrazená cena se probírala i zde: http://www.auktiva.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=190&p=1337&hilit=vyhrazen%C3%A1#p1337

Není-li chuť Vyhrazenou cenu zcela zrušit, mohla by být aspoň veřejná? A když ne pro všechny, tak aspoň pro přihazujícího? Ať ví na čem je, když už projevil zájem.
AVL68

Příspěvekod konyx » 03 črc 2011 13:36

Vyhrazená cena mi nevadí a rozhodně bych nechtěl aby jste kopírovali Aukro. :shock:
Začíná se mi to tady líbit, jistě je co vylepšovat, ale vaše nabídky a možnosti způsobu prodeje bych neměnil.
Pokud někdo nesouhlasí z prodejem s možností vyhrazená cena ať ji nepoužívá. :idea:
Mi vyhovuje a jak zde bylo uvedeno " přihodím kolik chci zaplatit nic víc nic míň "
konyx

Příspěvekod Plano1 » 07 črc 2011 20:21

Já osobně aukce s vyhrazenou ignoruji, jakmile na takovou narazím, jdu dál.
Obrázek
Plano1

Příspěvekod Mixik007 » 07 črc 2011 20:46

Já jsem pro ponechání, každý ať se sám rozhodne, zda u takové aukce bude nakupovat, či nebude, nikde není napsáno, že prodejce za nepřekonanou opravdu neprodá a aspoň tu nebudou bratříči, ke kterým to na aukru vedlo. A pro nováčky to může být i ideální - mimochodem, nováčky tu jsme dfct, nyní všichni. Kolikrát došlo ke zbytečným dohadům na aukru, kde co není od korunky tak jako aukce neexistuje (existuje jenom pro aukro pro zaplacení poplatku) protože tam už skoro nikdo u jiných aukcí než od korunky s korunovými příhozy v poslední vteřině nekupuje a nováčči zadávají drahé věci od 1,- v domění, jak je prodají za reálné ceny a prd. Chytrolínů je tam habaděj. Celkem ráda koupím solidní věc za solidní peníze - což neznamená, že to musí být za korunu a ještě se dohadovat o poštovném.
Což mi zrovna připomělo vlákno s dřezem - za 200 je problém, že u něj chybí baterie uvedená na fotografii (ne v popisu aukce) a ještě má 3 ďolíčky. Co si to ten prodejce dovolil za 200 poslat použitý dřez, na kterém je vidět, že je používaný.
Mixik007

Příspěvekod Oggy23 » 08 črc 2011 18:56

Byl bych pro zrušení vyhrazené ceny. Jak už se tady psalo, je to velmi matoucí a nefér vůči nakupujícím. Pokud prodejce bude chtít prodat předmět za nějakou cenu, může rovnou určit, jakou částku si představuje. Je to jako hra na slepou bábu.
Oggy23

Příspěvekod Lampa69 » 08 črc 2011 19:28

Já bych byl taky pro zrušení - když něco nechci prodat za korunu, tak to dám buď s "kup teď", nebo dám startovací cenu na výši té vyhrazené.

Aukci od koruny a s vyhrazenou cenou 1000 kč mi přijde úplně k ničemu.

Sám když u nějaké aukce vidím že "vyhrazené ceny nebylo dosaženo", vyhnu se jí obloukem a víceméně mně přestane zajímat.
Lampa69

Příspěvekod ancovicka-nails » 08 črc 2011 23:01

já jsem pro, je na každém prodávajícím, zda to bude využívat a na každém kupujícím, zda to bude chtít akceptovat
je to zkrátka další možnost, a je na každém jestli jí bude používat, rozhodně nerušit
ancovicka-nails

Příspěvekod biggles » 08 črc 2011 23:45

Můj názor.... Na Aukr. když jste jako laici chtěli prodat např, minci, tak jste si mohli projít skončené aukce a v nich si najít tu, kterou máte a tím si ji identifikovat a zhruba ocenit, TEDY URČIT O JAKOU MINCI JDE.... takže jste si ty skončené aukce prošli dle identifikace a věděli jste za kolik je možno prodat a pokud jste tímto zjistili, že mince má hodnotu třeba 1000 Kč, tak jste vystavili od 500 a třeba dali kup teď 800. Tady se nedá zatím zjistit (pro laika) jakou cenu má tento předmět díky tomu, že je tady méně prodejů uložených v archivu, tak bych se přimluvil za to , zatím vyhrazenou cenu nechat. Je pravda, že se takto můžu poučit na Aukru ve skončených aukcích (a dělám to ještě ze setrvačnosti :D), ale nový uživatel, který v životě na žádném aukčním serveru nebyl a neví , jak se poučit o cenách, rád použije této možnosti, aby třeba neprodal pod cenu. Až bude AUKTIVA bohatá na zkušenosti ve skončených aukcích, tak vyhrazená cena nebude potřeba a i já se nebudu bát vystavit věc, která má tržní cenu např.5000 Kč od koruny, ale to by musel být tento server vyvážen 100 na 100 kupující, prodávající, což není. Takže vyhrazená cena není na škodu, ZATÍM !!! Já ceny znám, takže ji nepotřebuji, ale začínající ano, jen můj názor :D
biggles

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky