Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Poděkování teamu Auktiva

Našli jste chybu?

Poděkování teamu Auktiva

Příspěvekod bileprasatko » 03 lis 2009 23:58

Opravdu bych chtěl poděkovat teamu správců serveru auktiva jelikož s podobnou ochotou a hlavně rychlostí se setkáte málo kde. Prošel jsem jako administrátor či moderátor několik serverů různého zaměření, ale jsem si jist, že pokud jim vydrží nadšení, píle a starost o uživatele jako doposud... roste zde vysoce kvalitní obchodní prostor s obrovským potencionálem!

Pro případné šťourálky: NEMÁM NIC společného se žádným členem teamu a jsem pouhým uživatelem, který je spokojený s kvalitou technické podpory.

Stál jsem u zrodu podobného serveru v Polsku a věřte, že sebe-kvalitnější projekt nemá šanci na úspěch bez podpory uživatelů samotných..! Vystavujte i když víte, že jen tak neprodáte, pokud narazíte na cokoliv co by jste mohli někdy užít, kupte to a udělejte tak radost prodejci.. brzy se Vám to vrátí zase prodejem vašeho předmětu. Aneb pokud nebudou prodejci a kupující nebude server k ničemu a nové uživatele přiláká jen pomalu se zaplňující kategorie aukcemi a prodejními produkty a vidina toho, že je šance zde prodat a hlavně to, že sem někdo chodí.. zajisté stejně jako já pilně kontrolujete počet přístupů.., ale no a co že jich je málo.. server začíná! Já mám u 90% produktů přístupy pod 10ti za týden.. Na firemním e-shopu je to přes 2000 ideálních/den, ale i tak pomalu vystavuji a budu dál jelikož věřím, že jednou Auktiva prorazí dál, než by kdokoli teď věřil. Tyto šance jsem dříve přikládal serveru a.cz, ale ten zabila nekvalitní a laxní technická podpora, neochota adminů apod. Když pominu giganta aukro a psychicky labilního majitele odklepnuto.. jiných možností moc není takže držím palce/pěsti a přeji za sebe serveru to nejlepší do budoucích časů.

bileprasatko

Re: Poděkování teamu Auktiva

Příspěvekod Vratislav16 » 28 kvě 2010 10:52

Zdravím = jsem důchodce 3r a tak " se bavím". Právě jsem zveřejnil dalších 120ks aukcí u nichž předpokládam odběr a jsou za
nízkou cenu. Až nasbíram nějaké ty bodíky ,tak zveřejním i ty dražší. Navádění je docela rychlé,pokud se zveřejňují aukce v podobné. Chtěl jsem provést u právě zvěřejněných aukcí OPRAVU= i to jsem v pohodě zvládl. Je chvályhodné, že jsem se vrátil
zase na stránku ,na kterou jsem potřeboval,neb těch oprav bylo cca 15. Ještě mně schází informace ,abych u mého účtu měl
informaci o počtu právě zveřejněných aukcích. Myslím i opravu toho,že v zimě když jsem začínal, tak se mi podařilo zveřejnit
při opakování aukce vícekrát ( fyzicky byly 1 kus) . Ale i tohle admini rychle mně opravili. Také je dobré,že je možno si nastavit
počet zveřejnění. Na př.= 20x .Ale co pak ,jestli aukce nebude prodána ? Bude toto nastavit znovu = tj.nějaký počet zveřejnění ? Je faktem,že na Odklepu šéf odradil mnoho uživatelů svým jednáním a tak já + další jsme zde a doufám to
zde nabere " ŠFUNK " .........
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 28 kvě 2010 11:29

Dobrý den,
nějaké ty statistiky (kolik, za kolik,.. bylo prodáno) jsou v plánu, počet aukcí zkusíme přidat ještě dnes.

Nově přibude u rychlého opakování i kolonka s počtem opakování.

Pěkný den
Obrázek
auktiva

Příspěvekod bejbicek » 03 čer 2010 19:05

Díky, prostředí je tu příjemné, uvidíme, jestli tu i prodám ;) . Je bezvadné, že když si otevřu svou aukci při prohlížení, nemyslím v Prodávám, tak tam jsou ikonky Změnit aukci a Zrušit aukci. Změnit aukci je editovat, na to už jsem přišla :) . Prosím, co znamená zrušit aukci? Je to ukončit aukci nebo smazat aukci?
bejbicek

Příspěvekod auktiva » 03 čer 2010 20:20

Dobrý večer,
zrušit znamená ukončit :D. Jestli Vám to připadá matoucí, změníme to.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod bejbicek » 04 čer 2010 11:02

Děkuji, už jsem si to i vyzkoušela. S tím slovíčkem zrušit nebo ukončit - jde o zvyk, když už vím, co to znamená, tak je mi to jedno. Navíc tam v druhém kroku máte přesně popsáno, co a jak, což je fajn. Ještě mám dotaz - dají se tu rušit příhozy?
bejbicek

Příspěvekod auktiva » 04 čer 2010 11:32

Dobrý den,
Rušit příhozy jdou prozatím jen přes nás. Měla to být ochrana, aby si tu uživatelé nerušili příhozy, jak se jim zlíbí, viz třeba aukro. Ale asi je to otravné, takže tuto funkci v nejbližší době zpřístupníme.
Obrázek
auktiva

Zpět na Připomínky, hlášení chyb