Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přidání tlačítka KATEGORIE

Vaše návrhy a nápady

Přidání tlačítka KATEGORIE

Příspěvekod mivandy » 13 črc 2011 01:13

Nešlo by prosím přidat do modré lišty pod uživatelským jménem tlačítko KATEGORIE? Začíná to PŘEHLED a další. Neumím se tam hned dostat a dlouho mi trvá než se tam proklikám. Dokonce by mi i vyhovovalo, kdybych mohla mít zboží takto přehledně zařazeno již při vkládání dalšího.
Levý sloupec mi připadá zbytečně široký. Když chci udělat změnu v aukci, musím posunovat lištou. Bylo by fajn, kdyby se to vešlo na obrazovku. Taky myslím, že tlačítko PRODAT (které je nahoře i vpravo) by stačilo jen jedno. Děkuji za zvážení a moc zdravím.
mivandy

Re: Přidání tlačítka KATEGORIE

Příspěvekod auktiva » 13 črc 2011 05:47

Dobrý večer,
bohužel přesně nechápeme co požadujete. Můžete to nějak rozvést?
Obrázek
auktiva

Příspěvekod Vratislav16 » 13 črc 2011 07:05

mivandy= když si klepnete na AUKTIVA= dostanete se na titulní stranu a vlevo máte pod SLOVEM KATEGORIE /"harmoniku"
jejich NABÍDKY. Stačí když si vše proklepete a seznámíte se s tím co prozatím AUKTIVA nabízí. Je léto a katastrofa, co se denně na adminy hrne požadavků :!:Uvědomte si ,že admini brzy budou muset přijmout nějakého pracovníka a pak na jeho výplatu se budem muset složit= TO JE PLATIT PROVIZI Z PRODEJE :!: Na své aukce se dostanete přes =MŮJ ÚČET / PRODÁVÁM ... Ten 1 klik by Vám neměl vadit. Aukce máte hezké,tak jen nahánějte kupce. Jsem zde již 1,5roku a za tu dobu se zde udělalo dosti vylepšení a Vy chcete mít vše "pod nosem", jste z áčka moc rozmazlena.
To je názor obyčejného uživatele.Nic ve zlém :lol:
Vratislav16

Příspěvekod LiborH » 13 črc 2011 11:31

Zdravím p.Mivandy

p.Vratislav to vystihl naprosto přesně a srozumitelně,mám za to že zde funguje vše jak má a nějaké požadavky předělávání hlavní strany Auktivy kvůli tomu že se dostatečně neseznámíte ze všemi možnostmi mi příjde poněkud zvláštní.Uvědomte si prosím laskavě,že je zde vše zadarmo a bude dobře,když to tak zůstane.Požadovat zešiřování,nebo zužování nějakých lišt na hlavní straně,mi příjde jako ůplná blbost ( promiňte mi ten výraz,ale vhodnější jsem v tomto případě nenašel)

A nic ve zlém s pozdravem LiborH
LiborH

Příspěvekod auktiva » 13 črc 2011 12:32

napadlo nás že požaduje nějaký rychlý přístup k hlavním položkám menu. Plánujeme že do navigační lišty něco podobného zabudujeme (vyskakující hlavní nabídka)
Obrázek
auktiva

Příspěvekod mivandy » 13 črc 2011 23:19

Přeji pěkný večer, ano, měla jsem na mysli to, aby se mi při kliknutí třeba na PRODÁVÁM rozbalila má nabídka v kategoriích. Pokud kliknu na můj účet a prodávám (což mi výše radil jeden z uživatelů, mám všechno zboží "pomixované" tak, jak jsem ho vkládala). A protože sem aukce nyní převádím od konkurence, špatně se mi kontroluje, co už jsem vložila a co ne.

Nevím, jestli se mám omlouvat těm, kteří mi píší, abych zde "neobtěžovala adminy". Předpokládám, že Fórum je od toho, aby se komunikovalo (a nemusí to být jen s adminy, radí si přece i prodejci navzájem). Dnes je vše o komunikaci. Nikoho do ničeho netlačím a tak mi nepřipadá fér kritizovat návrhy druhých (také to nedělám). Na Odklepu to právě bylo "o nekomunikaci". Chyběla vstřícnost. Možná i proto to dospělo do současného stadia. Samozřejmě s tím, že se zde jednou bude platit za vložení atp. (až se to pořádně rozjede), počítám. Myslím, že by bylo naivní si to nemyslet. A jistě to nebude z důvodu mých návrhů na zlepšení. Všechny zdravím a děkuji za váš čas.
mivandy

Příspěvekod auktiva » 14 črc 2011 08:25

Bohužel stále přesně nechápeme.

Chcete v mém účtu další sloupeček s kategorií, což by byl trochu problém, ten sloupec by byl strašně široký a bylo by to strašně nepřehledné v tom něco najít, nebo chcete odkaz na své aukce?
Obrázek
auktiva

Příspěvekod vpdiablo » 14 črc 2011 09:45

Myslím že to bude ten odkaz na své aukce (hledal sem ,ale nikde jsem ho nenašel,tedy kromě toho u vystavené aukce), je tam vidět pěkně to třídění, což v mém účtu není, tam nelze aukce seřadit a rozkrýt dle konkrétního umístnění v kategoriích.
Mohlo by to být umístněno nahoře u černých tlačítek třeba hned vedle Můj účet a případně i v rychlých odkazech v menu na levé straně v prodávám
Naposledy upravil vpdiablo dne 14 črc 2011 09:54, celkově upraveno 1
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod auktiva » 14 črc 2011 09:51

V mém účtu jsme se o to snažili, jenže je to problematické - místa je málo.

Nahoře u nicku by to neměl být problém
Obrázek
auktiva

Příspěvekod vpdiablo » 14 črc 2011 10:00

auktiva píše:V mém účtu jsme se o to snažili, jenže je to problematické - místa je málo.

Nahoře u nicku by to neměl být problém

Saprlot to je rychlost a to jen rozvýjím dohad co měla asi mivandy namysli. ;)
Ano v mém účtu je místa na třídění málo, leda by to bylo schované jako strom pod prodávám, myslím tím v levém menu kliknu na prodávám a rozevře se mi strom a pak už bude zobrazení vystavených aukcí záležet na tom na kterou položku toho stromu kliknu. Kdyz bude označeno prodávám,budou tam všechny aukce, když rokliknutý strom a označená položka ve stromu, tak pouze aukce odpovídající označení, prostě klasika. Ale to jen kdyby jste si chtěli opravdu hrát, myslím že odkaz na moje aukce bude prozatím více než dostačující.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Další

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky