Dobrý den,
ve formuláři pro dámskou obuv nemohu najít kolonku "délka stélky", tak se chci zeptat, zda-li to musím vypisovat extra do aukcí, ptám se hlavně kvůli tomu, že mám hotové šablony, takže by mi to trošku ztížilo práci do popisu něco přidávat.
Jak mohu z aukce zmizet Mezinárodní zaslání? Nenabízím, nechala jsem to prázdné (nula) ale v aukci je uvedeno Poštovné & Dodání
Doporučená zásilka
75 Kč
Mezinárodní
Ptám se proto, že ze zkušenosti vím, že i když to tam chybí, výslovně je uvedeno odeslání do zahraničí NE tak přesto to lidé zkouší, ráda bych se vyhla tomu, že když lidé uvidí Slovo Mezinárodní vedle poštovného, tak si automaticky budou myslet, že zaslání do zahraničí je možné.
Dalším dotazem je opakování, dívala jsem se na nápovědu, tam je uvedeno: Aukci je možné opakovat až 30x, přičemž je možné si vybrat, zdali se bude aukce opakovat vždy se s tejným počtem kusů, nebo jen s tím, který nebyl prodán.
Jenže ve formuláři vidím pouze tu možnost kolikrát dát opakovat, ale nikde už tam nevidím možnost výběru, zda-li se stejným počtem nebo jen ty neprodané.
Ve formuláři je seřazeno jen:
Začátek aukce *
Délka aukce *
Konec *
Opakování
Díky za pomoc.