Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Prosím jak zmenšit foto

Potřebujete pomoci, poradit,..? Nebojte se zeptat.

Prosím jak zmenšit foto

Příspěvekod cardas51 » 04 lis 2011 11:47

Zdravím Aktiváky, prosím poradí mi někdo, když chci vložit do aukce foto z rajčete, tak mně to píše , že jsou velkého formátu , nevíte jak je zmenšit , tak aby se daly vložit do aukce ? Díky za radu cardík
cardas51

Re: Prosím jak zmenšit foto

Příspěvekod auktiva » 04 lis 2011 12:06

Na zmenšení fotografie se dají použít programy od základního kreslení, přes pokročilé jako jsou Zoner Photo studio nebo velice pokročilé jako je kupříkladu Gimp.

Pokud máte fotky na "rajčeti", nemusíte je vkládat dolui do fotek, ale můžete je vložit přímo do popisu aukce.
Obrázek
auktiva

Re: Prosím jak zmenšit foto

Příspěvekod vpdiablo » 04 lis 2011 15:15

cardas51 píše:Zdravím Aktiváky, prosím poradí mi někdo, když chci vložit do aukce foto z rajčete, tak mně to píše , že jsou velkého formátu , nevíte jak je zmenšit , tak aby se daly vložit do aukce ? Díky za radu cardík

Použijte FS viewer http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm (doporučuji - jednoduchý,česky,davkove prikazy) , Xn view nebo jiny podobný free programek s jednoduchým rozhraním, Gimp je perfektní,ale déle trvá se s ním naučit, nadruhou stranu se svými funkcemi může téměř srovnávat s photoshopem, ze zdarma dostupných programů nic lepšího není.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Zpět na Poradna