tajtrlik píše:vpdiablo ty seš teda případ,asi se docela nudíš co
Na Aukru furt opakuješ jak odcházíš a pořád jsi tam,tady zas je z tebe Ferda mravenec a Brouk pytlik ,co tak delat radsi neco uzitecnyho,treba vystavit nejake veci
Jaké Vy mi nějaké dáte, já bohužel vystavuji jen to co už nepotřebuji a nerozdám to bráchovi, sestře nebo někomu jinému z rodiny a pokud je mi to líto vyhodit do popelnice, že by to mohlo někomu posloužit.
tajtrlik píše:aby se to napred rozjelo a pak rozumuj na poplatkama
mě nevadí zaplatit poplatky, platím si za prostor na serveru to jen vy a vám podobní by chtěli všechno zadarmo a namastit si kapsy pomocí prostředků jiných
tajtrlik píše:a pod.

A vůbec kupující nemůže mít svůj názor ??
Kupující se musí prohrabávat tunama sajrajtu, aby se doklikal k tomu co chce koupit ??
Nemusí prostě se sebere a pude o dům dál, jenže to zabedněnec jako vy nikdy nepochopí, pro vás je nejdůležitější jediná věc nic nedat a jen brát, i ta pijavice pro svého hostitele udělá více než jste pro kohokoliv schopen udělat Vy.
To že momentálně nevystavuji neznamená že k vystavení nic nemám, ale jsou to starý krámy a nemyslím že je potřeba to sem dávat byť za nízkou cenu, kdy to značně prodraží nehorázné poštovné takže i za bůra to bude neprodejné, a narozdíl od Vás něco pro přesun uživatelů aukra směrem na auktivu dělám, jedinej kdo má blbý kecy a předražený aukce jste tady vy, jo taky by se mi nelíbilo kdybych nemoh zadara pár let vystavovat a čekat až se nějakej blbec najde a koupí, ale jak jsem řekl pro kategorie SBĚRATELSTVÍ se to nemusí vztahovat, ale pro spotřební zboží je to jediná cesta, nebo vy snad taky zaplatíte o pár set korun nebo i o tisíce více jen proto že si to koupíte na auktivě, nebo se porozhlednete kolem a půjdete tam kde je cena za stejnou věc nižší a případně si koupíte použitou rok starou věc za cenu nové, aby jste podpořil chudáčka nenažranýho prodejce, kerej neví co by si za to řek. Mě jako kupujícího nezajímá kolik za to zaplatil když to kupoval, mě zajímá kolik daná věc stojí ted a zda si koupim novou nebo použitou pak záleží na nabídce prodejce a to tady zatím vůbec ve prospěch auktivy a k tomu aby se sem kupující vracel pro nákupy nevyznívá, bohužel je to spíše naopak.