Nejsem si zcela jistý zda jsem pochopil vaši odpověď - pod výpisem kategorií nic nevidím...zřejmě máte na mysli "to" nad výpisem kategorií - nové aukce, aukce od koruny...
To bohužel mnou zmíněnou funkci nenahradí. A ani rozklikání ve výpisu kategorií není to pravé. To co já postrádám je vlastně vaše pokročilé vyhledávání (avšak ještě rozvinutější - výběr kategorie, výrazy nechtěné...), které se mi podle potřeby uloží nastálo a každý den mám z něj výsledek-soubor nových aukcí tomu odpovídajících. A takto mít možnost nastavit a uložit x vyhledávání pro x předmětů. Pak si jen vybrané soubory s aukcemi prohlédnu a zajímavé dám do sledování abych se posléze mohl rozhodnout v klidu jestli přihodím, případně položit upřesňující dotazy...
Nemusím pak pracně vzpomínat, po kterých věcech se rozhlížím. Když předmět "vyřeším" (ztratím zájem nebo již koupil), nastavené vyhledávání odstraním. Když mne napadne shánět něco dalšího, vyhledávání-filtr na tu věc přidám...případně mám možnost jednotlivá vyhledávání aktivovat-deaktivovat...
Příklady takových filtrů:
1 - všechny nové aukce s výrazem Octavia nebo Oktavia nebo Octavie nebo Oktavie v názvu i textu aukce do 5tkč v kategorii automoto náhradní díly.
2 - všechny nové aukce v kategorii LCD TV do 5tkč bez vyhrazené ceny
3 - všechny nové aukce s výrazem příčník nebo příčníky nebo nosič v názvu i textu aukce do 500kč v kategorii automoto
Atd...
Snad jsem vyjasnil o co mi jde. Zřejmě tu taková funkce není. Já ji velmi postrádám, ale samozřejmě je výhradně na vašem rozhodnutí, kdy a jestli vůbec něco takového zprovozníte...

Možná by toto moje vlákno mělo být přesunuto do námětů...