Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod Jezinka » 05 lis 2011 20:36

Caruso-A1 píše:Já třeba chystám nový sortiment a budu ho již vystavovat pouze tady. Na aukru již nevystavím, kromě osobních krámů, které mi doma překážejí, vůbec nic.

Moje řeč, pane kolego. Aukro Team jsou šmejdi, jímž se jen tak někdo nevyrovná.
Jezinka

Příspěvekod Caruso-A1 » 05 lis 2011 21:11

Jezinka píše:Moje řeč, pane kolego. Aukro Team jsou šmejdi, jímž se jen tak někdo nevyrovná.

Já jsem hrozně zklamaný. Z aukro teamu, z úrovně fóra, z nových "degenerativních" úprav aukčního systému. :-( Navíc jak mne tam hnusně napadl raven, tak už tam nechci vůbec nic dělat, vystavovat, ani psát. Doufám, že se raven nepřihasí sem, a pokud ano, že aspoň nebude kazit fórum svým bezdůvodným napadáním ostatních.
Není všechno aukro, co se třpytí
Caruso-A1

Příspěvekod vpdiablo » 05 lis 2011 21:25

Trošku jsem tam vymaloval forum, tak snad to chvili vydrží aby i další věděli kam jít ... níže kompletní text pokud by se chtel někdo připojit (Myslím že to bylo asi naposled co sem byl na Foru Aukra, tentokrát me zrusej ucet asi natrvalo.

Aukce jsou zastaralý obchodní model
Stále méně jsou mezi položkami zastoupeny aukce. V současnosti je aukcí ze všech vystavených položek na Aukru asi dvacet procent. Zbytek jsou položky, které lze koupit pouze tlačítkem "Kup teď". Podle Zábojníkové je tak internetová aukce už "překonaný obchodní model". Větu, již by od ředitelky Aukra, které má většina lidí stále zafixováno jako "aukční server", nikdo nečekal. "Budoucnost není v aukcích. Je v transakcích. A ty máme rádi. To je naše krédo," uzavírá Zábojníková.

Takže tady máte už černé na bílém proč cpou každýmu do aukce PayU a i hezky polopatě řečeno že je aukce už nezajímají a prodejci použitého zboží jsou pro ně jen PÓVL.

A TAKOVÝ VYŽÍRKY JAKO JE ZÁBOJNÍKOVÁ, S DUTOU HLAVOU, SI TADY MILÍ PRODEJCI PLATÍTE TISÍCEMI A TISÍCEMI KORUN MĚSÍČNĚ

celý text najdete na .... http://hn.ihned.cz/c1-44328730-aukce-jsou-zastaraly-obchodni-model

nečekejte a spěchejte na ... Obrázek
obrazek zde http://static.iqsys.biz/prevs/auctions/auktiva.gif
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod Caruso-A1 » 05 lis 2011 22:20

Pane Bože, tak to je síla, ten článek v HN.
Caruso-A1

Příspěvekod markyza9 » 05 lis 2011 22:32

Tak teď mě pěkně nas..... Ja jsem tam převážně nakupovala a prodávala v aukcích. A většina lidí co znám taky - to by mě zajímalo kde vzali ty čísla. Jo a taky se hlásím do týmu - jsem tu už týden. :lol:
markyza9

Příspěvekod MEJLOZHOR » 05 lis 2011 22:49

Také jsem přeběhlík,zkusil jsem dnes se zaučit na AUKTIVĚ,tak uvidím,zatím se mi to tu líbí :) :)
MEJLOZHOR

Příspěvekod Jirka_VW » 05 lis 2011 23:39

vpdiablo píše:Trošku jsem tam vymaloval forum, tak snad to chvili vydrží aby i další věděli kam jít ...

Joo, viděl jsem to tam. Článek jsem četl. Nevím jak se k tomu vyjádřit... nechci být sprostý. Pamatuju, když Aukro začínalo... První reg. jsem tam měl v r. 2004. Pak jsem tam nějakou dobu nebyl a zapomněl heslo. Email jsem měl přímo na Aukro a tak jsem ho nepoužíval. Adresa byla zrušena. Bez hesla a emailu mi nepomohli a musel jsem si udělat novou registraci.
Tenkrát se tam "válčilo" v aukcích na použité a nepotřebné věci. Byla to zábava a každý "vymetl" sklep, šuplíky a půdu. Nevzpomínám si, že by se nějak podvádělo. Většinou slušnost a vstřícnost. I na fóru.

teď...? Děs. A když člověk vidí jak to tam je dnes a když si přečte kam to povede... nevím jak nazvat paní ředitelku slušně... co třeba vagína...?
Jirka_VW

Příspěvekod betlem_20081 » 06 lis 2011 00:19

Tak jsem se zde chystal o víkendu vystavit cca 100 aukcí,ale i když jsem to slíbil,nestíhám :-( Ale určo na to dojde v pondělí.A rovnou přiznám,že zde bude vše lehce levnější než na Aukru.O tu jejich provizi a poplatky za vystavení.
betlem_20081

Příspěvekod menhet » 06 lis 2011 09:33

Hmm, ti diskutující mi začínají být nějak povědomí :)
menhet

Příspěvekod Caruso-A1 » 06 lis 2011 10:39

betlem_20081 píše:Tak jsem se zde chystal o víkendu vystavit cca 100 aukcí,ale i když jsem to slíbil,nestíhám.

Směle do toho a 1/2 je hotovo. :D Vystavil jsem zatím přes 70 aukcí a šlo to opravdu rychle. Pokud si nadefinujete stálé hodnoty, tak je potom importujete do aukce jedním kliknutím a jde to jak po másle. U podobných věcí jsem taky hodně využíval "Prodat podobný předmět". Musím fakt pochválit, že je to tu dobře zpracované, aplikace nepadá a hlavně neodhlašuje po 10 minutách. :-)
Caruso-A1

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna