Já si myslím, že drndula má pravdu, já bych taky uvítal systém, který je na aukru, admini odpusťe, tak trošku mě ten systém tady rozčiluje, proto tady nabízím zboží, ale pořád se vracím do diskuze na Aukru. A myslím, že aukráci co se tady regnou, tak se sice ohlásí, že přešli, dají jeden, dva příspěvky a pak se ozvou až za dlouho, nebo vůbec. Pak je vidím, že vesele kecají na Aukru, to o něčem svědčí ....Chtělo by je to přetáhnout do diskuze sem, protože i diskuze je jedním z pilířů ůspěšnosti tohoto portálu, protože když má někdo čas a čeká na reakci na svůj příspěvek, tak mezitím brouzdá po nabídkách a pořád je vlastně na portále, vrátí se do diskuze odpoví a zase brouzdá, takže zůstává tady a to je důležité. Já nevím jestli mi rozumíte co tím chci říct ? Nemyslím to zle mám Auktivu rád, ale systém diskuze mi připadá takový těžkopádný, nevím jak to jinak říct ... A hlavně jestli sem chcete přetáhnout aukráky, tak jakoby nesmí poznat změnu a musí mít systém , na který jsou zvyklí. Jinak tady nezústanou a do diskuze budou utíkat na původní portál a jedině aukráky přeběhlíky tento portál rozjedete, musíte aukru doslova ukrást uživatele. Je to jen můj názor a pocit, není nepřátelský proti tomuto portálu, právě naopak