Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Strukturování fora

Potřebujete pomoci, poradit,..? Nebojte se zeptat.

Re: Strukturování fora

Příspěvekod vpdiablo » 17 lis 2011 10:08

biggles píše:Je to za prvé nevýrazné a za druhé, přečtu si příspěvek odejdu jinam a vrátím se, a vidím, že tam je jakoby nový příspěvek, rozkliknu a zjistím, že není a už jsem ho četl. Já fakt nevím jak to vysvětlit, admini tady vždycky reagovali rychle, ale teď se to trošku zhoršilo :D

Nevím jak to přesně popsat tak použiji obrázek:
Obrázek
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod meilo1 » 17 lis 2011 13:15

Také mi přijde forum u konkurence přehlednější, ale zase AUKTIVA má přehledné aukce, vstřícné adminy atd.
Tak budu muset obětovat něco za něco. :)
meilo1

Příspěvekod auktiva » 17 lis 2011 14:44

časem chceme vlastní fórum plně integrované do systému, bohužel máme teď přednější úkoly.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 17 lis 2011 16:04

forum nereste... forum je ok, bezny standard. Jsou prednejsi veci ;)
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod cardas51 » 17 lis 2011 16:14

biggles píše:Já si myslím, že drndula má pravdu, já bych taky uvítal systém, který je na aukru, admini odpusťe, tak trošku mě ten systém tady rozčiluje, proto tady nabízím zboží, ale pořád se vracím do diskuze na Aukru. A myslím, že aukráci co se tady regnou, tak se sice ohlásí, že přešli, dají jeden, dva příspěvky a pak se ozvou až za dlouho, nebo vůbec. Pak je vidím, že vesele kecají na Aukru, to o něčem svědčí ....Chtělo by je to přetáhnout do diskuze sem, protože i diskuze je jedním z pilířů ůspěšnosti tohoto portálu, protože když má někdo čas a čeká na reakci na svůj příspěvek, tak mezitím brouzdá po nabídkách a pořád je vlastně na portále, vrátí se do diskuze odpoví a zase brouzdá, takže zůstává tady a to je důležité. Já nevím jestli mi rozumíte co tím chci říct ? Nemyslím to zle mám Auktivu rád, ale systém diskuze mi připadá takový těžkopádný, nevím jak to jinak říct ... A hlavně jestli sem chcete přetáhnout aukráky, tak jakoby nesmí poznat změnu a musí mít systém , na který jsou zvyklí. Jinak tady nezústanou a do diskuze budou utíkat na původní portál a jedině aukráky přeběhlíky tento portál rozjedete, musíte aukru doslova ukrást uživatele. Je to jen můj názor a pocit, není nepřátelský proti tomuto portálu, právě naopak :D

Souhlasím s " biggles " , taky se vracím na pokec na aukro, je to lepší , je tam okamžitá reakce na danný příspěvek " červeně nové " a hned se můžež zapojit k diskuzi, pokud chcete přetáhnout aukráky, tak s tím něco udělejte, jde i o kvalitní pokec zde na Auktivě, a věřte že přejdou pokud budou mít stejnou možnost pokecu !!!!!!!!!!!!
cardas51

Příspěvekod auktiva » 17 lis 2011 16:39

Jde o to, kolika lidem opravdu vyhovuje "aukro systém", kde musíte neustále rozklikávat komentáře. Lepší strukturování možná, ale ta sbalená forma se nám nelibí.

Navíc toto fórum používá systém. který je naprosto běžný a používá se jak u nás (kupříkladu zive.cz a ostatní weby bývalého cpressu) tak v zahraničí.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod biggles » 17 lis 2011 16:51

auktiva píše:Jde o to, kolika lidem opravdu vyhovuje "aukro systém", kde musíte neustále rozklikávat komentáře. Lepší strukturování možná, ale ta sbalená forma se nám nelibí.

Navíc toto fórum používá systém. který je naprosto běžný a používá se jak u nás (kupříkladu zive.cz a ostatní weby bývalého cpressu) tak v zahraničí.

No spolkl bych to už si zvykám, ale milí admini, proč teda alespoň nedáte nějaký ten majáček, který ohlašuje nový příspěvek, málem jsem zase přehlédl, že tady jsou dva příspěvky, copak to je nějaký problém udělat něco jako NOVÝ a červenou barvou ? Jenom vaše reakce se nepřehlédnou ty jsou krásně vyvedeny v barvě ....Pokud se vám i toto zdá v pořádku, tak už nebudu otravovat a tady budu prodávat a diskutovat, jen pokud si všimnu, že tady je nový příspěvek :D
biggles

Příspěvekod auktiva » 17 lis 2011 16:59

Můžeme se pokusit dát nějakou výraznější ikonku
Obrázek
auktiva

Příspěvekod biggles » 17 lis 2011 17:13

auktiva píše:Můžeme se pokusit dát nějakou výraznější ikonku

Děkuji, já fakt nechci být otravný a otravný neznamená nepřítel. Ale už jsem psal, že potřebujete přetáhnout prodejce a nakupující z Aukra. Ta forma diskuze, na kterou jsou zvyklí je psychologický moment. Protože tady diskutuje a čekání na odpověď si krátí prohlížením nabídky, nebo vystavováním. A čím víc tady bude diskutujících z Aukra, tím déle je tady zdržíte a to je ta psychologie a pak třeba zůstanou v diskuzi déle, já fakt zatím přebíhám do diskuze Aukra, mám otevřeny obě okna Auktivu a Aukro, ale to je takové nešikovné, Prostě tady si nepokecám tak, jako tam protože většina aukráků co přeběhla k vám jsou bohužel tam, i když neprodávají, ale v diskuzi zůstávají ....Já nevím potřebujete přetáhnout i hnízda diskutujících, tím se tento portál rozjede a nedejte na řeči, že forum není důležité a jsou důležitější věci. Ano, ale diskuze je jeden z hlavních pilířů dle mého názoru :)
biggles

Příspěvekod biggles » 17 lis 2011 17:16

A hlavně vám to aukráci, kteří přeběhli řeknou taky, že mám pravdu a vlastně už vám to někteří řekli ....
biggles

PředchozíDalší

Zpět na Poradna