Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Provize a poplatky

Vaše návrhy a nápady

Re: Provize a poplatky

Příspěvekod drndula » 14 lis 2011 20:54

Vratislav16 píše:vaclap= admini tuto diskusi již dávno uzavřeli= přečtěte si laskavě co "národu sdělili"=5.11.2011. To že jste zde čerstvý= omlouvá Vaši neznalost.To co požadujete , chtěla také tzv pátá kolona na ODKLEPNUTO před 2roky a pak tamější serwer "položili". Jen doufám , že k té tzv......... nepatříte.To že jednotlivci zde to kazí v oboru = ŽELEZNIČNÍ MODELY = je jiná věc a co s tím?Je třeba být vždy konkrétní,Vaše diskuse a následný požadavek je pro celou auktivu :!: .Viz = překopiroval jsem odpověď adminů z 5. listopadu 2011 :!: Nic ve zlém, mějte se zde fajn :lol:
Vratislav, proč tady neustále lžete? Víte moc dobře, jak to bylo. To my jsme položili Odklep, když jsme navrhovali poplatek za vystavení aukce 10 haléřů, protože nám bylo jasné, že zadarmo to do nekonečna fungovat nemůže? To vy jste se razantně bránil, protože i tam jste měl vystaveno přes 10 000 aukcí, které jste točil několik let pořád dokola, protože to nikdo nekupoval. Takže mám spíš dojem, že Odklep jste položili právě vy, sběratelé. Vždyť vy jste tam zůstali do samého konce, než to Otto zabalil. Hlavně, že to bylo zadarmo, viďte? Tak to, prosím, nesvádějte na nás a nedělejte ze sebe falešného hrdinu. Protože i Odklepnuto jste (podle vás) pomáhal rozběhnout vy, stejně tak Aukro a teď i Auktivu. Ostatní aukční servery, kde prodáváte své zboží už ani nezmiňuji. A ještě poznámku - vám může být úplně jedno, co já tady nakupuji nebo nenakupuji, je to moje věc, ano? Děkuji.

od auktiva » sob lis 05, 2011 22:45

Přátelé, myslíme si že se tu diskuse zase zvrtla kamsi a je to zbytečné. Na začátku se tu řešila provize a u té se uvidí, záleží na potřebě serverů a také na tom jaké služby budete chtít. Pokud se tu někdo baví o poplatku za vystavení tak ten neplánujeme.
drndula

Příspěvekod eknova1 » 12 pro 2011 21:59

dobrý den,tak mě řekněte jaký by mělo smysl poplatky za vystavování,na aukcích kde se neprodává ,přemístil jsem aukce z aukra a zárověň běží i tam,výsledek zde, zobrazení předmětu za týden v týdenní aukci 0 až 3 prodej žádný.No a aukro - tam samozřejmě prodej je..... a na jejich Slovensku to též jede bez poplatků do vystavování na 10 dní...
eknova1

Příspěvekod ancovicka-nails » 12 pro 2011 22:07

eknova1 píše:dobrý den,tak mě řekněte jaký by mělo smysl poplatky za vystavování,na aukcích kde se neprodává ,přemístil jsem aukce z aukra a zárověň běží i tam,výsledek zde, zobrazení předmětu za týden v týdenní aukci 0 až 3 prodej žádný.No a aukro - tam samozřejmě prodej je..... a na jejich Slovensku to též jede bez poplatků do vystavování na 10 dní...

no zas ten váš sortiment je pro určitou skupinu lidí, chvilku potrvá, než si vás zde kupci najdou
ancovicka-nails

Příspěvekod vpdiablo » 12 pro 2011 23:02

Přesně tak, toto nelze hned srovnávat, je sortiment který tu již své kupující má a je sortiment jehož kupující sem musí teprve přijít( najít sem cestu), a to chvíli trvá, není to na měsíc či dva, ale na tři ,a déle. Navíc zde není těžká miliony stojící reklamní masáž mas uživatelů jako na Aukru, takže zde je potřeba aby prodejce byl více aktivnější a svým kupujícím dával vědět kde jej najdou a kde mohou jeho zboží nakoupit třeba i levněji, díky právě rozdílu v ceně za vystavení a provizi zde a na aukru.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 13 pro 2011 19:56

vpdiablo: zapomel jste na sortiment, jehoz kupujici sem po prvni navsteve uz radeji znovu nechodi... alespon tak mi bylo vice nez naznaceno nekterymi zakazniky z Aukra, kde jsem k zasilkam pridaval info o prodeji zde na Auktive... zeleznicni modelarstvi je zde proste zabite.
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Vratislav16 » 13 pro 2011 20:35

www.pojezdy= již mne štvete, proč jasně nesdělíte o koho se jedná :!: ( asi o hektora) a co s ním ??Co teda navrhujete :?: Myslím, že na Odklepnuto s ním byly také problémy a admini s ním nehli. Je ale také faktem, že jeho problém se demonizuje na celou auktivu.Vždyť kolik je zájemců na železniční tematiku. Myslím se v jiném vlákně ozvali jen 2 ( slovy dva :!: :!: ).Nevidím tady tisíce zájemců této tematiky (železnice + modely) :drink:
Vratislav16

Příspěvekod gugacka » 13 pro 2011 20:43

A o co jde pojezdy? Utlučte ho svojí nabídkou ne? On nic neprodá a vy jo... O to v kšeftu jde ne?
gugacka

Příspěvekod ancovicka-nails » 13 pro 2011 22:29

na a.cz je hektor taky, nikomu tam nevadí, nikdo si ho nevšímá :lol:
jinak mě dostávají reakce některých na aukru, že už se tam nedá dražit, že je aukro e-shop, ale stejně tam furt lezou, tady je aukcí většina, tady se můžou vyřádit :lol:
ancovicka-nails

Příspěvekod gugacka » 13 pro 2011 22:36

ancovicka-nails píše:na a.cz je hektor taky, nikomu tam nevadí, nikdo si ho nevšímá :lol:
jinak mě dostávají reakce některých na aukru, že už se tam nedá dražit, že je aukro e-shop, ale stejně tam furt lezou, tady je aukcí většina, tady se můžou vyřádit :lol:

Dovolím si nesouhlasit, tady bych si aukci vystavit netroufl :( nebudu posílat počítače za 11Kč. Na aukru je kolega dává úplně bez obav a vždy se minimálně na 2/3 ceny dostanou. A když dávám vyhrazenou cenu (samozřjmě že limit mám někde pod 2/3 ceny) tak si těch aukcí nikdo skoro ani nevšiml. To je takový těžký. Teda apoň pro profi prodejce, ne pro někoho kdo se zbavuje veteše za pár korun a je mu to jedno. Nebo to nahání dopravným, což taky dělat nějak moc nemíníme.
gugacka

Příspěvekod ancovicka-nails » 13 pro 2011 23:07

gugacka, to máte pravdu, taky jsem dala pár věcí od koruny a prošly bez povšimnutí..
spíš jsem to myslela tak, že na aukru kupující brečí, že tam nejsou aukce, že je vše kup ted a že tady mají aukcí většinu a stím sojený adrenalin a stejně do aukcí kupci nejdou
ancovicka-nails

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky