Vratislav16 píše:vaclap= admini tuto diskusi již dávno uzavřeli= přečtěte si laskavě co "národu sdělili"=5.11.2011. To že jste zde čerstvý= omlouvá Vaši neznalost.To co požadujete , chtěla také tzv pátá kolona na ODKLEPNUTO před 2roky a pak tamější serwer "položili". Jen doufám , že k té tzv......... nepatříte.To že jednotlivci zde to kazí v oboru = ŽELEZNIČNÍ MODELY = je jiná věc a co s tím?Je třeba být vždy konkrétní,Vaše diskuse a následný požadavek je pro celou auktivu

.Viz = překopiroval jsem odpověď adminů z 5. listopadu 2011

Nic ve zlém, mějte se zde fajn
Vratislav, proč tady neustále lžete? Víte moc dobře, jak to bylo. To my jsme položili Odklep, když jsme navrhovali poplatek za vystavení aukce 10 haléřů, protože nám bylo jasné, že zadarmo to do nekonečna fungovat nemůže? To vy jste se razantně bránil, protože i tam jste měl vystaveno přes 10 000 aukcí, které jste točil několik let pořád dokola, protože to nikdo nekupoval. Takže mám spíš dojem, že Odklep jste položili právě vy, sběratelé. Vždyť vy jste tam zůstali do samého konce, než to Otto zabalil. Hlavně, že to bylo zadarmo, viďte? Tak to, prosím, nesvádějte na nás a nedělejte ze sebe falešného hrdinu. Protože i Odklepnuto jste (podle vás) pomáhal rozběhnout vy, stejně tak Aukro a teď i Auktivu. Ostatní aukční servery, kde prodáváte své zboží už ani nezmiňuji. A ještě poznámku - vám může být úplně jedno, co já tady nakupuji nebo nenakupuji, je to moje věc, ano? Děkuji.
Re: Provize a poplatky
od auktiva » sob lis 05, 2011 22:45
Přátelé, myslíme si že se tu diskuse zase zvrtla kamsi a je to zbytečné. Na začátku se tu řešila provize a u té se uvidí, záleží na potřebě serverů a také na tom jaké služby budete chtít. Pokud se tu někdo baví o poplatku za vystavení tak ten neplánujeme.