|
auktiva píše:CrayXMP píše:auktiva píše:Vzhledem k novým možnostem ČP jsme se rozhodli změnit položky ve formuláři přepravy. Jelikož je toto důležité převážně pro prodejce a nechceme nic zapomenout, rádi bychom od Vás slyšeli, které způsoby přepravy chcete ve formuláři mít.
Dekujeme
Vykašlete se na nějaké změny "ted v prosinci".. pošta zavádí od Nového roku naprosto NOVY FORMAT balíků (viz odkaz níže), s nímž nejsou spojeny jenom nové ceny, ale také nové podací lístky, samolepky pro obchodní balíky atd.. REAGUJTE TEDY NA TOTO DRIVE NEZ AUKRO!!! - tzn. dle mého obchodního rozumu od nějakého 20. prosince MASIVNI INFORMACNI AUKCE VE VSECH FORECH.. nové šablony atd..
http://ekonomika.idnes.cz/ceska-posta-p ... onomika_js
Teď bohužel úplně nechápeme co máme udělat
Vratislav16 píše:Nic ve zlém, ale mám dojem,že kolem poštovného se zase dělá bouře na "lžici vody". Kdyby někdo prodával věco neskladné,velké,těžké= tak bych to chápalAle DOPORUČENĚ POŠTOU lze poslat zasilku do 500,-(ceny zásilky)+ váhy do 2kg(dosud). Cennou zásilku posílám , když obsah má cenu nad 500,-Kč a váha je povolena do 2kg. Proč posílat na př. obchodní
balík, když zase na jeho cenu doplatí zakazník. Proto já osobně volím tu nejlacinější možnost.Nerozhoduje čas doručení![]()
Chtěl jsem letos něco koupit u jedné zasilatelské firmy(jež posílá zboží pomocí PPL,ATD), no padl jsem do kolen, když jsem se dozvěděl, jaký bude poplatek za doručení. Takže jsem neobjednal nic a koupil v kamenném obchodě.![]()
JEŠTĚ MUSÍM DODAT= je zde nyní 117925 aukcí, nikdo kol "poštovného" nediskutuje( i když diskuse pomáhá rozvoji...),jen buší
do problému prodejce jež má jen 183 aukcí. Není toto také k zamyšleníPřeji hezký den
Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků