Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Babí pokec o čemkoliv-moudra mužů vítána ;-)

Pojďte si povídat...

Re: Babí pokec o čemkoliv-moudra mužů vítána ;-)

Příspěvekod zanna72 » 14 pro 2011 08:04

ahoj holky,už jsem tady dlouho nebyla.A mam co čist.Vánoce! Ano at je to už za nami.Stromek už taky mame postaveny od 4.12.Mam doma 6 leteho tak at uživa.Ted mi onemocnel,chripka klasika.V sobotu byl vánoční turnaj ve fotbalu tak na zaver zahrali dětičky proti maminkam taky jsem udělala něco pro sve zdravi :lol: Od te doby ma horečky a jsme doma.Cukrovi mam 6 druhu a už pomalu ubyva,už jsem včera zakazala aby tam chodili,uvidime jestli do Vánoc neco zustane.Darky už taky mam jen musim zabalit,su zvedava jak to budu delat když mam raracha doma. :D Uklid asi dělat nebudu protože ježišek se narodil ve chlivku tak at se u nas citi jako doma.Holky řikali že když bude naklizeno tak k nam ani ne přijde. :lol:
zanna72

Příspěvekod ancovicka-nails » 14 pro 2011 12:02

no my máme jako v chlívku a stejně asi nepřije :lol:
všude krabice se zbožím, které nikdo nekupuje :roll:
ancovicka-nails

Příspěvekod zanna72 » 14 pro 2011 13:31

ancovicka-nails píše:no my máme jako v chlívku a stejně asi nepřije :lol:
všude krabice se zbožím, které nikdo nekupuje :roll:

Divala jsem si na tvoji nabidku,musiš mit toho hodně,když nemaš 4xpokojač tak to maš jako u mne,ale 4xpokojače u nas maji jenom naši spoluobčane :lol:
zanna72

Příspěvekod Twiggina » 14 pro 2011 14:14

Nazdazek děvčata :)
no uklízet před svátky je tak trochu marná snaha. Přijdou návštěvy, dětičky, našlapou, nadrobí a vůbec je jim šumák zda máte naklizeno.
A pak Vánoce jsou svátky klidu a míru, takže nehonit se a nešílet!
Nejlíp je počkat až všichni vypadnou a po silvestru si hezky v klidu uklidit na jaro. :lol:

Zani, čtyřpokojáč váuuu! Sice bydlím v domečku (hodně starém), ale máme tři pokoje + kuchyni, rozměry jak v paneláku. Z jednoho malého pokojíku mám já aťas a z bývalého chlívku si muž udělal trucovnu, která slouží jako dílna a zároveň je tam uloženo co dala zahrádka.
Bydlím ve vesničce kde se kdysi dávno těžilo stříbro. Tenkrát císař Rudolf, těm kteří nejlépe pracovali, daroval kus louky (cca 25x10 metrů), aby si mohli postavit domeček poblíž dolů. No a já v jedné takové miniaturní chaloupce s prťavou zahrádkou žiji.
I když tu není moc místa, neměnila bych za nic na světě. Ve své podstatě potřebuje člověk k životu, tak málo.
Směj se zítra bude hůř. Zítra je zítra a nemůže být nikdy dnes! Obrázek
Twiggina

Příspěvekod zanna72 » 14 pro 2011 14:29

Twiggina píše:Nazdazek děvčata :)
no uklízet před svátky je tak trochu marná snaha. Přijdou návštěvy, dětičky, našlapou, nadrobí a vůbec je jim šumák zda máte naklizeno.
A pak Vánoce jsou svátky klidu a míru, takže nehonit se a nešílet!
Nejlíp je počkat až všichni vypadnou a po silvestru si hezky v klidu uklidit na jaro. :lol:

Zani, čtyřpokojáč váuuu! Sice bydlím v domečku (hodně starém), ale máme tři pokoje + kuchyni, rozměry jak v paneláku. Z jednoho malého pokojíku mám já aťas a z bývalého chlívku si muž udělal trucovnu, která slouží jako dílna a zároveň je tam uloženo co dala zahrádka.
Bydlím ve vesničce kde se kdysi dávno těžilo stříbro. Tenkrát císař Rudolf, těm kteří nejlépe pracovali, daroval kus louky (cca 25x10 metrů), aby si mohli postavit domeček poblíž dolů. No a já v jedné takové miniaturní chaloupce s prťavou zahrádkou žiji.
I když tu není moc místa, neměnila bych za nic na světě. Ve své podstatě potřebuje člověk k životu, tak málo.

Štastny človek co vystači s tim co ma,už po druhe vam zavidim :D
Navštevy a dětičky přijdou a odejdou,ja mam uklid pořad dokola a mam pocit že žiju v chlivku,tchyne mi totiž narodila se s hadřikem v ruce a zemře s nim.Nu nic.Co zasloužime to mame. :(
zanna72

Příspěvekod ancovicka-nails » 14 pro 2011 14:57

no tchyni vám teda nezávidím, já s tou poslední čarodejnicí dodnes ve snech bojuju
pak jsem se zařekla, po tom co se dotyčný na rozkaz maminky - mimochodem padesátiletý chlap,se mnou rozešel, tak jsem řekla, že pokud chlapa tak jedině bez maminky - takže můj muž má maminku po smrti - i když to asi byla hodná ženská, která vychovala 4 kluky, bohužel kromě mého muže jí nezaplatili ani pohřeb, takže se s bratby ani nestýká, takže v tomhle ohledu mám klid
jinak máme 3+1,z toho to jedno je bývalý pokojík pro služku, kde si můj muž udělal studio, takže já mám zboží v hale, v obýváku i v ložnici a plnou garáž zboží, které nemám ještě ani vystavené :lol:
ancovicka-nails

Příspěvekod Twiggina » 14 pro 2011 15:10

Re: ancovicka
Tak hupkydupky do garáže a vystavovat !!! :lol: :lol:
Bude to mít hned dvě výhody - bude kam zaparkovat auto na zimu a za druhé, třeba se babušce Twigušce zase něco zalíbí a ... :shock: :lol:

Re: zanna
Mám také tchýni, je jí 86 let, ale je to zlatá ženská. Do ničeho mi nemluví a od té doby co není moje maminka se náš vztah ještě víc prohloubil spíš do kamarádství.
Když jí volám, tak říkám - "Tady kontrola, jestli je holka v pořádku a někde necourá s klukama." Pak se tomu obě smějeme. Nebydlíme společně a kdoví jak by to vypadalo kdyby zde byla. Jak se říká - "Jedna ženská v jedné kuchyni je málo, ale dvě už je moc."
Teď se zrovna těší, že u nás bude na svátky. To si vždycky zalezeme ke mě do aťasu s kafíčkem a drbeme. Jára pak říká - "Tak co holky, zase jste mi umyly p*del ?" :lol:
Směj se zítra bude hůř. Zítra je zítra a nemůže být nikdy dnes! Obrázek
Twiggina

Příspěvekod zanna72 » 14 pro 2011 15:52

ancovicka-nails píše:no tchyni vám teda nezávidím, já s tou poslední čarodejnicí dodnes ve snech bojuju
pak jsem se zařekla, po tom co se dotyčný na rozkaz maminky - mimochodem padesátiletý chlap,se mnou rozešel, tak jsem řekla, že pokud chlapa tak jedině bez maminky - takže můj muž má maminku po smrti - i když to asi byla hodná ženská, která vychovala 4 kluky, bohužel kromě mého muže jí nezaplatili ani pohřeb, takže se s bratby ani nestýká, takže v tomhle ohledu mám klid
jinak máme 3+1,z toho to jedno je bývalý pokojík pro služku, kde si můj muž udělal studio, takže já mám zboží v hale, v obýváku i v ložnici a plnou garáž zboží, které nemám ještě ani vystavené :lol:

mužeme si tykat,tak bude lip. :)
Rozvod mi ješte čeka ale ne kvůli tchyni,nehodlam snašet psichycké tyrani,to už je moc na mne,taky nechci aby se syna vyrostl hulvat jakym je muj manžel.Až budu v důchodu budu psat knihu( jestli toho důchodu dožiju :lol: )Třeba na tom zbohatnu :P
Ja zboži mam v pokojiku,všude kde se da,samozřejme že se to tchyni nelibi ale nejde za mnou s tim ale k synačkovi :twisted: Nu a můj manžilek bez tak mame problemy tak ješte toto.Nu holky držte mi palce at to dopadne jak ja chci?Ju? :pivo:
zanna72

Příspěvekod zanna72 » 14 pro 2011 16:25

Holky kam jste davali na facebook odkaz na Auktivu,moc tam nechodim tak nevim kam mužu zkopirovat odkaz s partnerskeho programu.Poradte? :oops:
zanna72

Příspěvekod ancovicka-nails » 14 pro 2011 16:28

jasně tykat si můžem :lol:
na psychické týrání existuje jedině rozvod - to mám taky za sebou, 11 let v manželství a dalších šest let po rozvodu, kdy nebyla možná dohoda a bydlení
no a když už jsem myslela, že jsem ze všeho venku, měla jsem přitele se kterým jsem plánovala miminko - chodili jsme na umělé oplodnění- no bohužel měl nepřestřihlou pupuční šnuru s maminkou, takže když mu zemřel otec, tchýně zjistila, že nemá koho buzerovat, tak mu nakázala se mnou rozejít a ještě mě připravili o milion, který jsem měla za dům od exmanžela
říká se, že co tě nezabije, to tě posílí...já k tomu dodávám, že bych ráda byla jednou slabá žena
ancovicka-nails

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna