Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Aukro a jejich podmínky

Pojďte si povídat...

Aukro a jejich podmínky

Příspěvekod florida25 » 02 led 2012 15:54

Jsem už tak rozhozená se zacházením na aukru hlavně s prodávajícíma.Kupující si něco koupí a když to nesedí hází špínu na prodejce i za maličkost a ve většině případů to dopadá vrácením peněz a za to že kupující lžou(asi jim to dělá dobře).Pak obchodní podmínky nesmyslný :cry: a zákon jim nic neříká,každý jde na ruku ha.....Jaký máte zkušenosti? :D
florida25

Re: Aukro a jejich podmínky

Příspěvekod drndula » 02 led 2012 20:36

A nebudeme se raději bavit o Auktivě? To bude určitě lepší. :roll:
drndula

Příspěvekod CrayXMP » 02 led 2012 20:59

florida25 píše:Jsem už tak rozhozená se zacházením na aukru hlavně s prodávajícíma.Kupující si něco koupí a když to nesedí hází špínu na prodejce i za maličkost a ve většině případů to dopadá vrácením peněz a za to že kupující lžou(asi jim to dělá dobře).Pak obchodní podmínky nesmyslný :cry: a zákon jim nic neříká,každý jde na ruku ha.....Jaký máte zkušenosti? :D

jaké máme "ZKUSENOSTI".. no popravdě mohu říci "ty nejčerstvější" - po 6 letech prodejů a cca 150.000 Kč zaplacených na poplatkách nás dneska zablokovali na základě stížnosti kupujícího s osmi komentáři, která se vůbec nezakládala na pravdě (my máme jinak asi 2100+ pozitivních reakcí) .. takže ted máme MNOHEM vice času dát do pořádku všechny naše aukce na tomto serveru.

:twisted:
CrayXMP

Příspěvekod florida25 » 02 led 2012 21:03

To můžem taky ;)
florida25

Příspěvekod CrayXMP » 02 led 2012 21:10

florida25 píše:To můžem taky ;)

:D no.. říci "gratuluji" určitě není na místě.. ale nic jiného mě nenapadá
CrayXMP

Příspěvekod florida25 » 02 led 2012 22:20

Já měla stejný případ s kupujícím tak jsem musela platbu vrátit zpět za lež :evil:
florida25

Příspěvekod ancovicka-nails » 02 led 2012 22:36

také máme totéž, jednou balíček pošta stratila, po reklamaci jsme poslali znovu, mezitím kupující psala že už zboží nechce, že chce vrátit peníze a ted tvrdí že nedostala ani druhý balíček a aukro nás řeší
kupující je typická prudička, psala maily i o vánocích.... mimochodem jde o zboží za 24 korun, nemám už sílu hledat v arších za clý podzim to druhé podání a jít to znovu reklamovat, to jí to raději pošlu potřetí
ancovicka-nails

Příspěvekod CrayXMP » 03 led 2012 01:37

ancovicka-nails píše:také máme totéž, jednou balíček pošta stratila, po reklamaci jsme poslali znovu, mezitím kupující psala že už zboží nechce, že chce vrátit peníze a ted tvrdí že nedostala ani druhý balíček a aukro nás řeší
kupující je typická prudička, psala maily i o vánocích.... mimochodem jde o zboží za 24 korun, nemám už sílu hledat v arších za clý podzim to druhé podání a jít to znovu reklamovat, to jí to raději pošlu potřetí

a neříkala jste, že už jste kompletně své obchody na Aukro pozastavila a všechno přesunula sem? Mám pocit, že jsem to v nějakém jiném vláknu četl.
CrayXMP

Příspěvekod ancovicka-nails » 04 led 2012 00:28

ještě nám tam na druhém nicku dojížděli aukce, navíc toto se táhne už od září
ancovicka-nails

Příspěvekod pepinozbrna » 04 úno 2012 11:22

Dobrý den všem.I já se řadím k těm novým přeběhlíkům z Aukra.Obchodoval jsem na něm sice v malém ale za 6 let jsem měl přes 800 pozitivních hodnocení.
Nyní jsem konečně dostal první Negativ od pána o kterém je škoda cokoli psát.
Ale přesto popíši průběh aukce .... třeba mi někdo poradí co s tím dál,............
Pán mne označil za podvodníka a podal na mne trestní oznámení a otevřel spor pro ochranu kupujících.
Ve své podstatě za to,
že koupil ode mne věc která byla od koruny a cenu si určil svým příhozem sám.Jednalo se o vrtulník který z detailních fotografií byl poškozen a nefunkční.
Ale Aukro si trvalo na svém,že nestačí fotografie,ale musí být detailní popis všech poškození ..... pán se mnou komunikoval a na nic se neptal ani více fotografií nechtěl
vidět ač měl tuto možnost napsánu přímo u aukce. Já mu ještě ze své dobroty daroval RC soupravu navíc. A za to vše jsem dostal tuto odměnu.
A reakce aukra ... Okamžité zablokování účtu.

Nevíte někdo jak se mám zachovat,mám se s ním dohadovat a tahat po policii - nebo mu to mám vrátit a mít klid a být u toho za toho hloupého?
pepinozbrna

Další

Zpět na Kecárna