Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

reklama na autě

Vaše návrhy a nápady

reklama na autě

Příspěvekod PavelHejda » 04 led 2012 20:37

Rád bych navázal na téma "Auktivo, dejte o sobě víc vědět". Nabízím Vám Auktivo tedy prostor pro Vaši reklamu na mém rozvozovém autě na zadním okně v Praze zdarma. Auto najezdí denně cca 200km po Praze. Pokud máte zájem, tak mě kontaktujte. Pavel Hejda
PavelHejda

Re: reklama na autě

Příspěvekod auktiva » 04 led 2012 20:41

Děkujeme za nabídku, promyslíme to
Obrázek
auktiva

Příspěvekod wendelyn » 04 led 2012 22:46

Podělím se zase po čase o svojí zkušenost.Dva měsíce jsem propagoval Auktivu přímo v popisech svých aukcí na Aukru.Pár lidí sem mrklo,přihodilo i na moje aukce zde a hurá zpátky na Aukro.Většina z nich o existenci Auktivy neměla ani tušení.A našlo se i pár lidí,kteří požádali o vystavení aukcí na Aukru,zkrátka proto,že ho znají.Nemám rád vtíravou reklamu,ale reklama třeba formou samoplepek na auta je podle mého názoru bezvadná věc.Máte v tuhle chvíli spoustu lidí,kteří jsou ochotní Vás ZDARMA propagovat.Je to záležitost,o které si Aukro může může nechat jen zdát.Byla by obrovská škoda tuhle šanci promarnit.
Mimochodem obdivuji Vratislava,který tvrdí,že sem nalákal několik set uživatelů.Já vím za dva měsíce snažení jen o jednom.
wendelyn

Příspěvekod Vratislav16 » 04 led 2012 23:02

wendelyn= nebudu s Váma polemizovat, vím své. Otevřete si = http://www.auktiva.cz/user/ = není tam ani jeden z aukra=
všichni jsme přešli z dalšího serwru zde v r.2010. Partnery jsme si naháněli .. Nic jste zde nepředvedl , tak raděj mlčte . Mějte se fajn.
Vratislav16

Příspěvekod Twiggina » 04 led 2012 23:12

Re: Auktiva
Moje auto je vám k dispozici zdarma a mého muže také.
Stačí když vysocháte ten text samolepky a pošlete mailem, já si to doma vytisknu v barvě na samolepku a máte to úplně zadara. ;) :)
Nebo to dejte sem jako foto přílohu a kdo bude chtít tak si stáhne kopii. Čím decentnější velikost (cca ovál značky CZ), tím líp.
Dělala jsem v reklamě, velkej plakát lidi nevnímaj, ale na barevně zajímavou nálepku na autě, se nejsou líní dojít podívat.
No zvažte si to, nemám v úmyslu vás do něčeho nutit, jen si myslím, že to od PavelHejda je dobrej nápad. :pivo:
Směj se zítra bude hůř. Zítra je zítra a nemůže být nikdy dnes! Obrázek
Twiggina

Příspěvekod vpdiablo » 05 led 2012 01:55

Samolepky jsou výborný nápad, myslím že křiklavě oranžový, nebo výrazný modrý či zelený nápis Auktiva na bílém pozadí by byl ideální alespoň co se viditelnosti týká nebo nepřehlédnutelnosti. Měl by být identický s logem auktivy, což mě přivádí k tomu, že auktiva ještě nemá dopilované logo portálu.
V případě bílého loga ohraničeného černým lemem by stálo za to mít barevný podklad okolo.
Nějaký text ve smyslu ...
"Nakupuji na AUKTIVĚ"
"Moderní aukční portál"
"www.auktiva.cz"
jednoduché krátké výstižné, nebo tak podobně.
Jen to nějak graficky upravit, důležité je hlavně logo Auktivy, a pak nejmenší samolepky vzhledem k čitelnosti a viditelnosti by neměly být menší než nějakých 15cm na délku a 7 cm na výšku, pro vylepení na místa určená reklamám a jiným polepům.
Na auto tipuju minimálně 30cm delka a 15 cm výška, aby to bylo čitelné.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod wendelyn » 05 led 2012 06:43

Vratislav16 píše:wendelyn= nebudu s Váma polemizovat, vím své. Otevřete si = http://www.auktiva.cz/user/ = není tam ani jeden z aukra=
všichni jsme přešli z dalšího serwru zde v r.2010. Partnery jsme si naháněli .. Nic jste zde nepředvedl , tak raděj mlčte . Mějte se fajn.

Neberu Vám Vaše zásluhy a Vy mi neberte právo se vyjádřit.Myslím,že názor někoho,kdo to jen zkusil,je pro provozovatele portálu stejně důležitý jako názor letitého prodejce.Účelem aukčního portálu není vystavit 10 000 aukcí a z nich 300-400 ročně prodat.Můj pohled na věc:Když denně vystavím 20 aukcí,chci z nich do týdne 15 prodat.Pak je moje práce s přípravou aukce adekvátní výsledku.Jenže k tomu,aby tohle fungovalo je třeba,aby o Auktivě věděli naprosto běžní lidé a občasní kupující.Auktiva má určitě dobré jméno mezi sběrateli.Ale pro většinu ostatních lidí je to naprosto neznámý pojem.Proto tvrdím,že jakákoliv forma slušné a neagresivní reklamy,je dobrá.A to že tuhle reklamu chtějí lidé dělat dobrovolně a zdarma,je důkazem toho,že Auktivě fandí.
Také se mějte fajn a ať se daří.
wendelyn

Příspěvekod Vratislav16 » 05 led 2012 09:55

No vidím, že pějeme na stejnou notu wendeline. mne jen rozhodil Váš nepravdivý údaj. Samozřejmě chceme všichni co zde jsme , aby auktiva vzkvétala. Líbí se mně osobně návrh od =Twigginy== viz další řádky
Moje auto je vám k dispozici zdarma a mého muže také.
Stačí když vysocháte ten text samolepky a pošlete mailem, já si to doma vytisknu v barvě na samolepku a máte to úplně
zadara. ;) :)
Nebo to dejte sem jako foto přílohu a kdo bude chtít tak si stáhne kopii. Čím decentnější velikost (cca ovál značky CZ), tím líp.
Dělala jsem v reklamě, velkej plakát lidi nevnímaj, ale na barevně zajímavou nálepku na autě, se nejsou líní dojít podívat.
Vratislav16

Příspěvekod wendelyn » 05 led 2012 10:39

Aha,já už vidím,kde je chyba. :D Ale žádný nepravdivý údaj tam není.Uvedu to na pravou míru:Napsal jsem,že obdivuji Váš počet získaných nových uživatelů.A tak to zkrátka je.A také jsem napsal,že já jsem za dva měsíce snažení,kdy jsem Auktivu dosti drze propagoval přímo v aukcích na Aukru,získal jednoho jediného.O tom vím,že sem nadále nahlíží a snad se i zaregistroval.
Rád bych na Auktivě trvale prodával,ale zkrátka mne to neuživí.A podobných prodejců je určitě na Aukru víc.Dovedu si představit i situaci,kdy by prodejci s podnikatelským účtem platili poplatky a dotovali tak sběratele a drobný prodej.Za sebe můžu říct,že bych do toho šel.Jenže dokud se mi tady podaří prodat deset věcí ze sta a na Aukru jich ze sta prodám devadesát,budu sice nadávat "na poměry" na Aukru,ale prodávat budu tam.A sem občas nakouknu a něco koupím.
Ale to už jsem se od skvělého nápadu se samolepkou dostal úplně nějam jinam. ;)
wendelyn

Příspěvekod AVL68 » 05 led 2012 10:50

No já mohu nabídnou mimo auto i svoji poštovní schránku, co mám přichycenou na plotě. Sice jsem z vesnice, takže těch lidí okolo tolik neprojde, ale každá duše dobrá! :lol:
AVL68

Další

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky