To je v pohodě,netrvám na tom,aby se mnou všichni souhlasili.

Vysvětlím to tedy ještě jednou.Dva měsíce jsem dělal přesně to,co mi radíte.Uváděl jsem u aukcí na Aukru,že stejné věci prodávám i na Auktivě a za o cca 10% nižší ceny.Dalším pravidelným kupujícím jsem psal totéž.Chtěl jsem zkrátka zkusit,jak to půjde.Já nikoho nekritizuji,jen popisuji podle pravdy výsledky mého "zkušebního provozu" tady.Tak tedy:Všechny kupující jsem si sám ulovil na Aukru a nasměroval sem,oni sem na skok nakoukli,koupili v podstatě "bez boje" (na Aukru mi na některé aukce běžně přihazuje 5 lidí,občas i mnohem víc)a výhru si nechali přibalit k výhrám z Aukra.Co tím Auktiva získala?Třeba něco ano,jen mi to uniká.Na první pokus neprodané věci jsem nechal párkrát protočit.Počet shlédnutí tragický.Po pár týdnech jsem aukce vystavil zpátky na Aukro a do týdne bylo prodáno.Jsem za to rád už proto,že jsem si tím dokázal,že jsem sem neodložil neprodejné zmetky.
Většina z Vás fungovala a mnozí stále fungují i na Aukru.Víte tedy,že při prodeji formou aukce,rozhoduje počet shlédnutí a následných příhozů.No a počet obojího je tam nesrovnatelně vyšší.Pokud to někdo máte jinak,klidně mi vynadejte.
Proto je moje vize takováto:Maximálně pomoci Auktivě s propagací a reklamou a až bude Auktiva známá široké veřejnosti,začít tady prodávat.A jak už jsem psal,klidně i dotovat poplatky z podnikatelského účtu sběratelský bazárek a další malé prodejce.A to proto,že mám rád nadšence pro cokoliv,sběratele čehokoliv a líbí se mi přístup provozovale.A samozřejmě i proto,že mi vadí direktivní a neomalené jednání Aukra vůči uživatelům.Na druhou stranu jako začínající podnikatel potřebuji vše prodat za maximální pro kupujícího přijatelnou cenu(čím víc příhozů=tím vyšší cena)...Opravdu to všechno vysvětluji tak hloupě,že to nikdo další nechápe?

Pokud ano,budiž mi omluvou,že jsem původně chtěl jsem na příspěvek zakladatele vlákna odepsat "DOBRÝ NÁPAD" a pak jsem se "rozkecal",což se mi stává tady i u konkurence!