Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Přeběhlíci od Aukra

Pojďte si povídat...

Re: Přeběhlíci od Aukra

Příspěvekod vpdiablo » 07 led 2012 21:14

vpdiablo píše:
vaclap píše:Sám jsem dnes poslal 160 mailů všem, co ode mne na Aukru v minulosti nakoupili. Všechny reakce byly příznivé a mnozí se již registrují.
Je jasné, že nestačí jen "testovat". Musíme se do toho opřít a kupovat - prodávat, abychom to tu nezařízli.
Hodně štěstí všem.

Tak k dnešnímu dni jsem rozeslal 700 emailů prodejcum a kupujicim na aukru, sice to není celých 1000 které jsem původně chtěl rozeslat, ale v roce 2012 je taky čas.
Rozesilam stylem 1 email = 1 konkretni osoba, žadne hromadne odesílačky. I kdyby se tu reglo jen 1% z obeslaných , považuji to za úspěch. :namol:

Tak a já mám dnešním dnem odesláno 1027 emailů a předpokládám že z těch několika stránek z hledání emailů na aukru, co mi ještě zůstává, vykřešu ještě kolem 300 emailů a finito.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod AVL68 » 07 led 2012 21:21

vpdiablo píše:...Tak a já mám dnešním dnem odesláno 1027 emailů a předpokládám že z těch několika stránek z hledání emailů na aukru, co mi ještě zůstává, vykřešu ještě kolem 300 emailů a finito.

Tak tady na 100% platí: Nesložil ruce do klína... ;)
AVL68

Příspěvekod Diatreta » 08 led 2012 22:30

Teda, vy jste přímo ďáblíci, já jsem o tom zatím informovala jen sedm mých zákazníků z Aukra - to se teda pěkně stydím, ale jeden mi odepsal, že už to ví :D To jsou asi ty místní bubínky, tak díky :drink:
Diatreta

Příspěvekod CrayXMP » 09 led 2012 00:07

vpdiablo píše:
vpdiablo píše:
vaclap píše:Sám jsem dnes poslal 160 mailů všem, co ode mne na Aukru v minulosti nakoupili. Všechny reakce byly příznivé a mnozí se již registrují.
Je jasné, že nestačí jen "testovat". Musíme se do toho opřít a kupovat - prodávat, abychom to tu nezařízli.
Hodně štěstí všem.

Tak k dnešnímu dni jsem rozeslal 700 emailů prodejcum a kupujicim na aukru, sice to není celých 1000 které jsem původně chtěl rozeslat, ale v roce 2012 je taky čas.
Rozesilam stylem 1 email = 1 konkretni osoba, žadne hromadne odesílačky. I kdyby se tu reglo jen 1% z obeslaných , považuji to za úspěch. :namol:

Tak a já mám dnešním dnem odesláno 1027 emailů a předpokládám že z těch několika stránek z hledání emailů na aukru, co mi ještě zůstává, vykřešu ještě kolem 300 emailů a finito.

to je dechberoucí výsledek.. gratuluji! my již zhruba měsíc přidáváme k expedici každé naší zásilky leták (odsouhlasený aktivou, koho to zajímá, je to vlákno viewtopic.php?f=13&t=322 ) s prezentací Auktivy a také jsme přidali do e-shopu sekci Aukce odkazující pouze na Auktivu.

kdybychom ale měli obdobným způsobem oslovit všechny (jako dotyčný), tak bychom na to potřebovali asi týdny.. jen v doručené poště máme 10.594 emaiů, a v podsložkách komentářů, dotazů na platbu, vyhraných aukcí atd.. dalších tisíce emailů.
CrayXMP

Příspěvekod vpdiablo » 09 led 2012 00:13

škoda že není zákonné (nepostižitelné) předani emailových kontaktů, klidně bych rozesílal nějaké informační emaily dotyčným za Vás.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod drndula » 09 led 2012 15:15

Diatreta píše:Teda, vy jste přímo ďáblíci, já jsem o tom zatím informovala jen sedm mých zákazníků z Aukra - to se teda pěkně stydím, ale jeden mi odepsal, že už to ví :D To jsou asi ty místní bubínky, tak díky :drink:

To cray, takže Aukro Vám může..., no ni? :D
drndula

Příspěvekod CrayXMP » 09 led 2012 21:47

drndula píše:
Diatreta píše:Teda, vy jste přímo ďáblíci, já jsem o tom zatím informovala jen sedm mých zákazníků z Aukra - to se teda pěkně stydím, ale jeden mi odepsal, že už to ví :D To jsou asi ty místní bubínky, tak díky :drink:

To cray, takže Aukro Vám může..., no ni? :D

nebylo by to špatné, až jednou opravdu BUDOU MUSET :)
CrayXMP

Příspěvekod kendis01 » 11 led 2012 09:42

Tak já už to zde zkouším týden, ale zatím jsem neprodala nic :-( 1-2 lidi se juklo na každý předmět a tím veškerý zájem skončil. Trochu si zoufám, vystavuji, co můžu.... informuji, kde můžu...ale asi nic nezmůžu :-( Nic mě to zde nestojí, takže budu stále a znova aukce opakovat, a snad to bude lepší..Aukro je bohužel stále špička v návštěvnosti :-( Mimochodem, ňák jim to povinné paypal trvá, co? :-) zajímalo by mě, zda je reálná šance, že by vyslyšeli obrovskou nevoli ze stran prodejců...
kendis01

Příspěvekod Vratislav16 » 11 led 2012 10:10

kendis=jsem muž a tak nedovedu posoudit Vaše zboží.ale já bych si toto koupil asi v kamenném obchodě. Tolik můj názor a nic ve zlém. Nezoufejte ,posílejte i zprávy svým bývalým zakazníkům ,že máte obchod ZDE. Přeji hezký den=uživatel z Beskyd :lol:
Vratislav16

Příspěvekod kendis01 » 11 led 2012 10:23

Tak za 1. některé byste si již nekoupil, protože již není a já mám posledních pár kusů ( pozor, ne prošlých ! ) a 2. na aukru jsem s tímto sortimentem obchodovala velice úspěšně :-)
Když by mé zboží nebylo prodejné, tak bych se asi nezdržovala s tím, to sem dávat :-)
kendis01

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna