AVL68: Jinam nez na Auktivu, bohuzel.
Obcas sem nekteri mi zakaznici z Aukra nakouknou, o nabidce v teto kategorii si pomysli sve a bud se vrati na Aukro, nebo napr. Model Bazar, pripadne ruzne modelarske diskuze, burzy... Z prodejcu tezko rici, za me napr. uz dlouho vlastni stranky, nicmene z Aukra porad nejaka trzba pada a naklady jsou rekneme prijatelne. Jeden z evergreenu zvany PayU me nejak netrapi, komplikace propirane na foru Aukra me nechavaji klidnym - mineno napr. zauctovani platby (o den ci dva pozdeji je stejne na mem uctu, takze se zaeviduje az po skutecnem obdrzeni), slozenkou si to neposilam a i kdyby nahodou Aukro zkrachovalo a penize uz neprisly, tak jde max. o 1-2 stovky - s nejakym rizikem se pocitat musi, kdyz poslu dobirku a vrati se mi, taky mi to nikdo nezaplati. Vystavuju tam vse jako kup ted, takze pripadne problemy s koncem aukci kdyz zrovna nebezi server me taky netrapi, na cenu to vliv nema. Jsou tam nejake ty provize a poplatky, ale v kategorii veci co tam davam me to vychazi za lonsky rok na 5% z obratu... Kdyz u me nekdo nakoupi za kulantnejsi sumicku, dostane takovou slevu taky, takze prostor na to je. Je pravda, ze tam vystavuji spise drobnosti - abych tam dal neco z drazsich polozek, tak to by musela byt ta procenta nastavena trosku jinak. Dokonce bych rekl, ze od te doby co nectu tamni diskuzi, tech problemu tam vidim tak nejak mene
Par lidi co prodavali na Aukro a na Aukru to zabalili taky znam, prisli, podivali se a na aukcni servery zapomeli. Pokud chcete vedet proc, tak je to jista unikatnost nabidky v mistni kategorii vlacku, kterou se nikdo nechce prohrabavat aby nasel zajimavy kup. Nema cenu se vic rozepisovat, kdo chce, at si najde me starsi prispevky na toto tema.
Pokud jste cekal nejaky tip na aukcni server, ktery je plnohodnotnou alternativou a(u)kcniho serveru, tak Vas zklamu - pro vlacky funkcnejsi (= tj. s vysledkem spocivajicim v slusne mire realizace obchodu) nez Aukro neznam. Budu rad, kdyz se to jednou stane Auktiva.CZ, ale zatim tomu tak v teto kategorii neni.